banner
  • Waczkor
    Tegnap toltam gta online-t,egyből talált embereket,ment minden.
    Persze sok a gyökér kiskorú,akiknek annyi az öröme az életben hogy hátbalőnek akit látnak.
    Versenyezni értelmetlen,mert letolnak,felborítanak és amikor mindezt szóvá teszem hogy miért nem lehet normálisan felnőtt módjára versenyezni,akkor jön a szokásos ez gta...
    Nagyobb melókat még nem toltam estefele leszek ha kell valahova triggerhappy játékos:)

FIFA így lassan egy hónap után:

Értem én hogy mi volt a cél ezzel a lassított felvétel gameplay jel,de könyörgöm láttak ezek már focimeccset?Tehát ha nullával sétálok,vezetem a labdát miért ilyen geci lassú minden,értem hogy sprint közben súlypontot át kell helyezni hirtelen irányváltásoknál de alaptempóban ez egy vicc.
    Néha olyan szájbab*szottan lassú az egész,hogy sírok mire le tudok kezelni egy labdát.

A másik meg ki az Isten selejt laborjából kikerült,förmedvény emberi lény találta ki hogy bedobásnál a dobó játékos sprinteljen a labdáért?Őszintén akik ezen dolgoznak gondolkoznak is vagy csak beleszarnak minden idiótaságot a soron következő részbe?Marha élvezetes egy meccsen 120x végigvárni ahogy besprintel a játékos a labdáért a pálya közepére majd kifut alapvonalig....
    Bíró szokás szerint semmit nem fúj be nekem,csak ellenfélnek.

Amúgy ha épp működik a játék és nem az van hogy az ellenfelet segíti a gép,neked meg zsinórban 4 lövésed kapufa akkor sokkal jobb mint a korábbi részek.

Jó lesz ez majd,One-on minden fasz volt,lassult de nem volt ilyen diavetítés.