Bármilyen platformot is veszünk alapul a RÉGIÓS korlátozás iszonyat módon rasszista, bicskanyitogató és PARASZT módszer!
Tudjátok annak idején, amikor ment az NTSC, PAL baxakodás megértettem és elfogadtam, hogy végül is más a szabvány ok.
DE! Digitális a játékok piacát éljük!
A mocsok Steam se forintba írja ki nekem a játékokat, hanem EURO-ba! Ellenben én forintba kapom a fizetésem, szóval agyhúgykövet kapok, amikor egy RAGE, SKYRIM cím hónapokig nem volt elérhető, mert a te pénzed büdös volt.
Igen! Az MS elhozta nekünk a kánaánt a magyar lájvval, meg azzal, hogy forintba tolja már egy ideje a pofánkba a portékát...
DE milyen portékát? Egy csomó dolog nem elérhető... mert nem, mert csak. Másik régióba elérhető.
ELLENBEN!
Elfogadtunk valamilyen EULA-t, amit kb. senki se olvas el. Semmi gond nincs azzal, ha az EULA-t megsértőket szankcióval sértik. Tegyék.
Viszont a szó nélküli, pofátlan végleges tiltás iszonyat aljas módszer.
Aki még soha nem vétett a szabályok ellen, azt az első botlásnál FIGYELMEZTETNI illik és nem seggbetolni.
Ha erre nem képes az MS, akkor nincs miről beszélnünk... banolják a gépem és felejtsük el egymást örökre.
Tudjátok az azért elgondolkodtató, hogy a méregdrága op. rendszerek piacán csak idehaza ezernyi usernek írta már ki a gépe, hogy nem jogtiszta a terméke és mit kaptak? Semmit.
Vannak olyanok akik a Win95, 98, ME, XP, Vista, Win7 és most a Win8-at warezolják... senkit nem érdekel.
Valahol itt érzem a legnagyobb problémát, hogy egyik oldalon egy automatikusan generált üzenet azért csak figyelmeztet, a másik oldalon, meg headshot.