XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
<#eplus2>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Macccy
Jasper a legstabilabb FAT alaplap, lehet a legjobb az egész genben. Persze ilyet nem lehet mondani, hogy sose lesz LEDes, mert fogadok, ha fejrefordítom a bogzot, leterítem matyóval meg csipkével, meghajtom júliusban és instant kikapcsolom mint egy true barom, akkor lenyúlik a GPU ónostul mint sajt a pizzán ...!
Hülyeségre nincs orvosság ...

De Jaspert vehetsz!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
Mennyiba kerül?

Én módosított hardwert nem vennék. Használt konzolt simán és vettem is PS3at, ami hibátlan, tökéletes és jó áron volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Macccy
Azt nem tudom, én "rendesen " baromkodtam, nem ismertem ezeket a gliccseket 😉

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

tuzfal3
Nem a warezon van a lényeg, most a második mondat érdekelt csak. Az se nagy probléma ha nem visz másolt játékokat. 😊

Opel Movano 2.8DTi

TaRka0107
Nem elég!😄

Totti5
Arra elég egy PS2õt is venni fillérekért, 10 tonna játékkal.

TaRka0107
Mert õ csak néha akar játszani!

Totti5
Ha így lenne akkor minden vállalat örök garanciát adna a termékeire. Ami elromolhat az el is romlik. Autónál, TVnél, telefonnál, mosógépnél sincs olyan hogy biztos nem lesz semmi baja. Van akinél nem lesz van akinél lesz.

Elite széria már jó volt, ha nincs szétbarmolva ( a leírtak alapján szét van ), akkor annak nem valószínû hog bármi baja lenne.

Mennyibe kerül? tényleg warezolni akarsz? miért?

tuzfal3
Sziasztok!

Nézelõdtem a használt piacon, xbox ügyben, s egy érdekes mondat felkeltette az érdeklõdésem.

Ez állt a hirdetésben:
"Eladó egy Xbox 360 Elite. Hûtésmódosított, a legújabb 3.0-ás flash van rajta tehát minden fut rajta. Jasper alaplapos, életben nem lesz ledes 😄"

A második mondat mennyire felel meg a valóságnak?

Opel Movano 2.8DTi

szega96
Ismerõs 😄 meg a helikopter tetejére ugrálni, hogy ellõjön a francba 😄DDD

Macccy
AZ a fizika ...! Úúúú, az és az Euphoria motion engine már magában egy több órás játék volt, még ha néha BennyHill is! 😄 Legfaszább! És nem is értettem azokat akik leszarozták (a fizikát), biztos PC-n tolták gondoltam és beakadt a számolásnál a warezszutyok, mert nekem hatalmas élmény volt csak a sarokra lefutni egy hot-dogért és közben négyszer elüttetni magam 😄 😄

Macccy
Hú a WacsDogz miatt én is parázok, hogy a marhajó trailerek után egy ugyanolyan copy-paste AssCreed hypeszart kapok (de, igen, az!) mint eddig, csak át-skinezve .... Nehogy igazam legyen! 😞

DarkSector
Egy ideje befejezték tudtommal, most a 3 hónapost tólják az agyba.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
kapott olyat mostanában még valaki?

Forza.

DarkSector
Ott a pont. 😄

Gondolom rájöttek hogy azzal nem érik el céljukat (hogy mézesmadzagként beetesenek, és utána elfelejtsd kiütni az automata megújítást vagy vegyél még gold-ot. 😄 )

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
jaaa😄D

davidka003
Inkább 200 Ft-os Gold lenne. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

TaRka0107
"A Microsoft ingyenes Xbox Live Gold hétvégével szeretne kedveskedni nekünk, így május 3-5 között mindenki multizhat, de olyan szolgáltatások is megnyílnak, amiket alapból csak a Gold tagsággal lehetne használni. Külön öröm, hogy egyes játékokban dupla XP jár a játékosoknak, de akadnak más meglepetések is.."
Gameteve írta ki Facebook oldalára.

Lehet, hogy akciós játékokat is lehet majd vele tölteni!

TaRka0107
ne terelj, megint darkSector-oskodtálXDXD

DarkSector
Nem volt elég nagy, még nagyobbal: darkSector-os. 😄

TaRka0107
S-et naggyal írtam.
Te mennyit ittál ma?😄

Totti5
Elképesztõ mind a 3 videó. Változatos jelentek, grafika, rendezés és minden szempontból. Valami fizika is látszik rajta, szóval jó lesz ez!😊

Totti5
Egyetlen 1 db GTA-t sem vittem végig! Sõt tovább megyek, az elsõ résszel játszottam a legtöbbet a GTA4 elõtt. Nem tudom miért... nincs bajom semmivel, egyszerûen így alakult, nomeg a GTA4be bõven elég volt a 30-40 óra ótókázás, motorozás fizikázás hülyülés.

GTA5nek megint úgy fogok nekiállni, hogy na most végigviszem. Meglátjuk. Várni rettenetesen várom, talán 0day be is rántom, mint a 4et.

Watch Dogs-al egy nagy gondom van. Ubisoft, AC. Ha ez is olyan irtózatosan könnyû lesz akkor jól nézünk ki. Vannak jó momentumok az eddigi látottak alapján. Azt nem mondom hogy bepistáltam tõle, de ígértes alkotás. Ott is nagyban fog számítani hogy milyen a vezetés. Ha rossz az én elvárásaimhoz mérten, akkor kuka ( lásd Sleeping Dogs, Saints Row, LA Nojár megatöbbi ).

arty
4 = legjobb gta ever 😊 (persze a maga idejében a 3 vagy épp a VC volt a csúcs, ám magát a sandboxot még sehol nem élveztem ennyire - köszönhetõen a szórakoztató fizikának)

Forza.

DarkSector
Meg az S nagy 😛
Mennyit ittál ma? 😄

TaRka0107
igen, kötõjel kimaradt, pedig most figyeltem hogy helyesen írjam le😄

DarkSector
darkSector-os. 😄

Waczkor
És itt vannak:

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Waczkor
4-gyel az volt a bajom csak hogy utáltam a várost,nagyon egysíkú volt.Dlc-ket letoltam,kimaxolni nem maxoltam a játékot,mert csak a story érdekelt.

San Andreast szerettem anno,jó hosszú volt,változatos volt a táj,a vice city meg istenkirály volt a hangulattal.

Nem kell hype vonatra ülni,minden gta fasza,maximum valakinek unalmas lesz,de maga ahogy össze van rakva önmagáért beszél meg ahogy él az egész világ benne.Sok melléküldetés,minigémek,jármû,vízen,szárazföldön,levegõben.
Ejtõernyõzés mi kell még😊

Kíváncsian várom itt mi lesz:nagyobb térkép,nem csak egy város lesz,meg hogy milyen lesz három különbözõ karaktert irányítani.

Harlekin
ha másik embert választasz akkor nem vagy is akkor eleve 1 új játékot kezdesz.A statba is külön vannak bontva az emberek.
Tinman
Dettó.

4. résznek min. 3x nekiestem, de rémesen szétuntam, mai napig nem toltam le.

Mondjuk San Andreas-ba is vagy 4. nekifutásra pergett le az ending, mert az is elég felejtõs volt, bár még mindig jobban élveztem, mint a 4.-et.

Watch Dogs-ba azért bízok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Csak én nem ültem fel a GTA Hype-vonatra? 😄
Baromira nem tud már lekötni a sorozat,a Vice City volt az utolsó amit igazán élveztem, San Andreas meg kb feléig érdekelt,4.rész meg olyan 8 óra után került polcra. Tudom ,"kit érdekel", csak mondom 😊

PSN ID.: Beegabor

Waczkor
Upcoming IGN live Event GTA 5

To kick off a ton of updated impressions, we will debut three trailers focusing on the main charactersTuesday, April 30th; pre-show starts at 7:30am PT / 10:30am ET / 3:30pm BST.

We'll be breaking down each trailer live frame-by-frame with commentary from Daemon, Greg and Ryan.

Csütörtökön pedig új infók.

DummyBoy
Borderlandsnek ez a lényege 😊 Ezért szeretjük, nomeg a humor és idiotizmus miatt ami benne van ...

Az ötlettelen küldetésekkel és a 0 kihívással nem értek egyet, pedig bõven overlvl vagyok, de igaz, ritkán játszom single-ben ...

Mondjuk bug az akad ... 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

TaRka0107
bocs. most én voltam darkSectoros
harli: ha ugyanazzal kezded akkor megmarad minden. azt írta amikor new gamere mentem. de most a fekával kezdtem.

arty
a nagy kérdés mindig az, h mennyire szenvedõs, ha nem fizetsz ... sajnos az eredeti célja a fejlesztõnek ugye az, h megéljen valahogy a produkciójából, ergo a kérdés kisebb részt eldöntendõ, mint inkább költõi 😊

Forza.

Macccy
Ebben a fantaszkij fps-szkijben sincs co-op, ap*csába!? Miéért? Hangulatos meg minden, de én kooperálni akarok a komrádommal, a dolph lundgren-ek ideje lejárt már ...

Macccy
Mégegyszer mondom mer látom nem megy át: születési évnek hittem a '68-ast! Az 2013-1968=45 ... nálam ...

Harlekin
Pontosabban olyan new game + féleség lesz ha végig nyomod a storyt és azzal a karaktereddel nyomsz folytatást skillek,szinted megmarad de a küldetések újra lesznek.
Harlekin
minden ugyan az marad kivéve,hogy nem a vihartól kezded hanem a camptõl.
De ha mindent össze akarsz szedni akkor a legvégén és ez most !!!!!spoiler!!!!!!!! ne szálj fel a hajóra,mert írja is hogy onnan nincs vissza út.Tehát azt a feladatot ne csináld meg csak ha már mindennel végeztél.Vagy csinálj ott a mentésedrõl 1 másolatot valahova...
Most belekezdtem 3.x is 1 csont nullás emberrel 1.5 óra alatt a 4. chapterig jutottam el és elvileg eddig minden main és side küldetés megvan....nagyon akarom azt a fránya 100 GS-t<#nevetes1>
orichalcos
Nézõpont kérdése. Lehet venni cuccokat benne valódi pénzért, de kimaxolni ki lehet anélkül is.

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Kipróbáltam ezt a Ninja Gaiden 3 Razor Edge-t.
Hát kurva hülyén csinálták meg, oké hogy ne legyen kibaszott könnyû a játék, de a demoban már az elsõ 1 perben egy egész hadsereget le kell verni, mindenféle idióta RPG-zik rám, és közben 6-8 másik nyomul rám akik ellen a védekezés semmit nem ér, ha meg egyet támadsz tudi a mögötted lévõ megbasz.

2-3 hullám után Uninstall.

DarkSector
Ne nevess, Isten lát-hall mindent. 😊

TaRka0107
😄DDDD

DarkSector
Majd Isten megbocsát ha akar. 😄

TaRka0107
BOCSÁNAT!<#mf1>

Harli! Ha újrakezdem a Dead Island Riptide-ot, valamivel másabb lesz a sztori? Skillek, fegyverek megmaradnak?

DarkSector
Ha már idézel, akkor helyesen: darkSector-os. 😊

davidka003
Azért a Metro 2033 se nézett ki rosszul boxon.
Szerintem ez is szuper lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

TaRka0107
Nem semmi grafikája van, csak kár, hogy boxon nem ilyen lesz.