XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyeségre nincs orvosság ...
De Jaspert vehetsz!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Én módosított hardwert nem vennék. Használt konzolt simán és vettem is PS3at, ami hibátlan, tökéletes és jó áron volt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Opel Movano 2.8DTi
Elite széria már jó volt, ha nincs szétbarmolva ( a leírtak alapján szét van ), akkor annak nem valószínû hog bármi baja lenne.
Mennyibe kerül? tényleg warezolni akarsz? miért?
Nézelõdtem a használt piacon, xbox ügyben, s egy érdekes mondat felkeltette az érdeklõdésem.
Ez állt a hirdetésben:
"Eladó egy Xbox 360 Elite. Hûtésmódosított, a legújabb 3.0-ás flash van rajta tehát minden fut rajta. Jasper alaplapos, életben nem lesz ledes 😄"
A második mondat mennyire felel meg a valóságnak?
Opel Movano 2.8DTi
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gondolom rájöttek hogy azzal nem érik el céljukat (hogy mézesmadzagként beetesenek, és utána elfelejtsd kiütni az automata megújítást vagy vegyél még gold-ot. 😄 )
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gameteve írta ki Facebook oldalára.
Lehet, hogy akciós játékokat is lehet majd vele tölteni!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
GTA5nek megint úgy fogok nekiállni, hogy na most végigviszem. Meglátjuk. Várni rettenetesen várom, talán 0day be is rántom, mint a 4et.
Watch Dogs-al egy nagy gondom van. Ubisoft, AC. Ha ez is olyan irtózatosan könnyû lesz akkor jól nézünk ki. Vannak jó momentumok az eddigi látottak alapján. Azt nem mondom hogy bepistáltam tõle, de ígértes alkotás. Ott is nagyban fog számítani hogy milyen a vezetés. Ha rossz az én elvárásaimhoz mérten, akkor kuka ( lásd Sleeping Dogs, Saints Row, LA Nojár megatöbbi ).
Forza.
Mennyit ittál ma? 😄
San Andreast szerettem anno,jó hosszú volt,változatos volt a táj,a vice city meg istenkirály volt a hangulattal.
Nem kell hype vonatra ülni,minden gta fasza,maximum valakinek unalmas lesz,de maga ahogy össze van rakva önmagáért beszél meg ahogy él az egész világ benne.Sok melléküldetés,minigémek,jármû,vízen,szárazföldön,levegõben.
Ejtõernyõzés mi kell még😊
Kíváncsian várom itt mi lesz:nagyobb térkép,nem csak egy város lesz,meg hogy milyen lesz három különbözõ karaktert irányítani.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
4. résznek min. 3x nekiestem, de rémesen szétuntam, mai napig nem toltam le.
Mondjuk San Andreas-ba is vagy 4. nekifutásra pergett le az ending, mert az is elég felejtõs volt, bár még mindig jobban élveztem, mint a 4.-et.
Watch Dogs-ba azért bízok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Baromira nem tud már lekötni a sorozat,a Vice City volt az utolsó amit igazán élveztem, San Andreas meg kb feléig érdekelt,4.rész meg olyan 8 óra után került polcra. Tudom ,"kit érdekel", csak mondom 😊
PSN ID.: Beegabor
To kick off a ton of updated impressions, we will debut three trailers focusing on the main charactersTuesday, April 30th; pre-show starts at 7:30am PT / 10:30am ET / 3:30pm BST.
We'll be breaking down each trailer live frame-by-frame with commentary from Daemon, Greg and Ryan.
Csütörtökön pedig új infók.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Az ötlettelen küldetésekkel és a 0 kihívással nem értek egyet, pedig bõven overlvl vagyok, de igaz, ritkán játszom single-ben ...
Mondjuk bug az akad ... 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
harli: ha ugyanazzal kezded akkor megmarad minden. azt írta amikor new gamere mentem. de most a fekával kezdtem.
Forza.
De ha mindent össze akarsz szedni akkor a legvégén és ez most !!!!!spoiler!!!!!!!! ne szálj fel a hajóra,mert írja is hogy onnan nincs vissza út.Tehát azt a feladatot ne csináld meg csak ha már mindennel végeztél.Vagy csinálj ott a mentésedrõl 1 másolatot valahova...
Most belekezdtem 3.x is 1 csont nullás emberrel 1.5 óra alatt a 4. chapterig jutottam el és elvileg eddig minden main és side küldetés megvan....nagyon akarom azt a fránya 100 GS-t<#nevetes1>#nevetes1>
My streams: https://beam.pro/oriic
Hát kurva hülyén csinálták meg, oké hogy ne legyen kibaszott könnyû a játék, de a demoban már az elsõ 1 perben egy egész hadsereget le kell verni, mindenféle idióta RPG-zik rám, és közben 6-8 másik nyomul rám akik ellen a védekezés semmit nem ér, ha meg egyet támadsz tudi a mögötted lévõ megbasz.
2-3 hullám után Uninstall.
Harli! Ha újrakezdem a Dead Island Riptide-ot, valamivel másabb lesz a sztori? Skillek, fegyverek megmaradnak?
Szerintem ez is szuper lesz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑