banner
  • Waczkor
    Na csütörtökön volt szerencsém Eurogamer Expon kipróbálni a One-t és a Ps4-et.

Pár játéknál kurva szar tévékre volt kötve a cucc,One-on BF4,FIFA 14,Forza 5 höz sikerült odajutnom,PS4en engem csak a DriveClub mozgatott azok közül amiket kihoztak.

Forza nagyon szép,de igazából semmi extra,szokásos színvonal,nekem nagyon hiányzik a napszak,időjárás.Számomra rettentő unalmas már most ez a fajta statikusság.

FIFA az viszont brutál szép volt,gyakorlatilag tű éles minden,a mezeken minden apró gyűrődés,kösz,anyag látszik,stadion él,karokon szőrszálak,közönségnek is rendes haja van,mozgások még élethűbbek a 360-as fifahoz képest,AI is sokkal okosabb.

BF4 et messzebbről láttam,amíg ment mert gyakorlatilag egész nap álltak a gépek,lecsapták folyamatosan a biztosítékot a fenti szektorban.Az alatt a pár perc alatt akadás nélkül futott nagyon jó graffal.

A gép maga sokkal kisebb mint a képeken,videókon tűnt.Kontroller nagyon kényelmes,furcsa elsőre a 360as után,a stickek sokkkal kisebbek de mégis kézre,ujjra állnak.Dpad tökéletes,gombok is.A ravaszok is jók lettek,bár a bennük lévő motorok forza közben nem igazán adtak hozzá sokat,ha kipörgött a kerék,csúszott akkor istenesen rezegtek,de igazából nélkülük is meglettem volna.Más játékoknál azért biztos jók lesznek.

Ps4-es kontroller is nagyon jó lett,sokkal kényelmesebb mint a 3 koncsija.Driveclub grafra nem rossz,viszont játék közben csúnyán megakadt néha.

Mivel csak egy napos passom volt,nem tudtam mindent kipróbálni,mert délután már rengetegen voltak,ps4hez 1 órát álltam sorba és 15 percet játszhattam kb.

Nem tudom még hogy veszek e megjelenéskor gépet,fifa miatt mondjuk lehet bár ahhoz az kéne hogy haverok is vegyenek.

Ami viszont rettenet csúnya volt az a Crew.Pécén futott,ps4 kontrollerrel,de nagyon ronda volt,igaz szar tévékre volt kötve és közelről lehetett játszani,de borzalmas volt.Fizika szintén,sajnos nem a Driver SF fizikáját kapta,hanem valami katyvaszt.

NFS Rivals egy az egyben Hot Pursuit,tehát nekem nagyon tetszett.