banner
  • Waczkor
    Eddig kb 8 órám van benne.Csináltam pár küldetést,köztük egy ékszerbolt rablást,már hozzáférek mind3 karakterhez.

Nekem nagyon tetszik,jó mind a három karakter,a város brutális,nincs két egyforma utca,rengeteg jármű,autókat nagyon élvezetes vezetni,sokkal jobb mint a IV volt.Grafról nem tudok nagyon nyilatkozni mert egy régebbi kisebb monitoron tolom átmenetileg.

Annyi minden van,folyamatosan kapom az üzeneteket hogy mit csináljak.
    Meg vannak random az utcán rablások ahol vagy visszaviszed a tárcákat és kapsz valamennyi pénzt meg tiszteletet vagy megtartod de akkor több a pénz.

Külön jó dolog ahogy a rendőrök elől meg lehet lépni,be kell húzódni garázsokba,hidak alá,nem az van hogy egy körben látnak hanem megvan a saját látószögük.

Mostanában egyre nehezebben találok olyan játékot ami ennyire lekötne,ha a fifat nem számolom,talán Forza Horizon meg Max Payne 3 volt utoljára ilyen.

Fegyverek kezelése teljesen át lett véve Max Payne 3ból,nagyon élvezetes.Célzás,fedezékbehúzódás.

Brutális a világ,minden él,szakadni lehet a járókelők párbeszédein,rádióadásokon.Aki járt már LA-ben annak teljesen felismerhetők a különböző kerületek,nem unalmas és egyhangú mint a 4 volt.

Tenger gyönyörű ahogy hullámzik vagy 3/4 órát toltam jet skin annyira jó volt ugratni a hullámokon.

Levegőben és víz alatt még nem voltam.

R* minőség,ismét odatették magukat nagyon.