banner
  • Harlekin
    Tudod,hogy nem erről van szó,csak szimplán nem tudom megállni azt,ha valaki információ szerzés nélkül valamit állít.Ezt szoktam esetenként javítani és Én sose bíztatok senkit arra,hogy warezoljon.

Vagy mint ha valaki állítja,hogy nem lehet a boxhoz egeret+bill-t csatlakoztatni.Soha utána se nézet ez biztos,de állítja,hogy így van nem nem lehet még akkor is amikor pár hszel lentebb írom,hogy létezik és használom is.
    Ma erre melóhelyen volt 1 nagyon jó eset,hogy miből tanul a hitetlen tudatlan ember.
    Megjön a kamion mondom ponyvázzon gyorsan,mert raknám targoncával fel a cuccot.Erre közli,hogy az targoncával oda nem megy be ez biztos!Mondom bízza ide kiponyváz mehet irodába rendezni a papírokat addig felrakom.Meg is történt jön vissza vigyorogva közli persze felraktátok kézzel.Mondom na akkor figyeljen megmutatom 1 szer,hogyan lehet felrakni,azaz vissza venni,mert ugyan az mint fel nyilván.Megcsinálom kiforgatom ámul és lerakom a kocsi mellé.Közli,hogy ez nem semmi mondom nem ám és ott hagyom.Szalad oda hát most nem rakom vissza?Mondom nem!Szóltam,hogy 1szer mutatom meg...5 perc után azért elő ugrott 1 ezres amiért hajlandó voltam újra megmutatni,hogy lehetséges a dolog,hogy ne kézzel keljen pakolniuk.
    Gyűlölöm,amikor valaki valamit állít amiről halvány sejtelme sincs vagy megkérdőjelezi azt,hogy Én mit tudok.