banner
  • Totti5
    Irányításra mechanikára gondoltam, ami a Raymanban minden frémjében ( nem szeretem ezt használni, mert a sznobság csúcsa ennek a túlvilági magasztos megszakértése ) de itt talán egy kicsit helytálló, a végletekig polírozott és tökéletes desing és játékmenet miatt.

Miki egér megvolt. Kellemes maga a játék, de ez a 30 frém vagy akörnyéke ( lehet a rayman után, de ez fix 30nak sem tünt )játszhatatlanná teszi, rendere midnennek a mellé ugráltam... szép, jók az animációk, de miért nem 60 fps??? fail mint a Sonic játékok mostanában.

PES 2014 demo is van
    Animációk egész jók, a 360 fokos irányítás amit nagy fogcsikorgatva de sikerült lemásolni az EAtól máris óriásit dobott az irányításon. Átvezetőkbe nagyon gyatra a frém, nem is olyan szép, zizi nagyon + minden képváltásnál megáll 1-2 secre. Mivel nincs impact engine és fizika Fifához képest vicces mennyire buta amikor a karakterek kontektolnak. Csúszkálnak, idétlenül ütköznek, nem esik el, pedig balettozik már stb... peedig az animációk tényleg igényesek, csak ehhez fizika is kellene lassan. A menü botrányos. EGÉR mutatóval az élen, és valami tucc tucc zenével. Másolják már le a 4 évvel ezelőtti Fifa menüt, az is 100szor jobb. Azt nem is merem mondani, hogy a idei Fifa menüje megint szintet lépett, és baromi jó lett.