banner
  • Macccy
    Röviden: igen. Ott rohad el a polcon nem egy lemezes (!) játékom és fogadok másoknak is. Sorsuk hogy sose lesznek újból játszva, ez is kidobott pénz, de teszek rá pedig nem vagyok egy Doktor Zhivago.
    Ott a Witcher 2 EE ... lehet buktam, legalábbis UK visszamigrálásig jó eséllyel. De szintén teszek rá, ha így lesz is. Digitálisan vettem még Spider-Man és Horizont, lehet azok is mennek a levesbe előbb, mintsem végigjátsszam. No para.

De nem csak ebből a szemszögből nézem. Az első ugyanis ami eszembe jutott a dlc-k kapcsán, hogy a Forza 3-at már nem hiszem, hogy sokan zúznák, pláne nem most kezdve vagy most nekiugorva. A rinyálóknak is állítom neked (!) hogy a 80% -a le se tojta volna a Forza 3 játékot, már rég FM4 -ezik vagy nem is érdekli a széria. De ez egy marhajó gumicsont most nekik, hajrá, gyűljünk fórumba és utáljuk ezen a hétvégén is 12 órán át a Microsoftot, együtt! :P

Nemtom, szerintem nem vagyunk friendek, de ha akarsz tényleg jöhetsz Forzázni ma este 20:30-tól ... velünk ... anti-empatikusokkal :D