XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor még nem volt youtube végigjátszás, hanem szöveges leírások, ha ppen valaki töltött fel...és fordítgattam angolból. :)
Legnagyobban a Countdown Vampires-ben szoptam. :D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A 4. es 5. reszt mar talan csak a nev miatt jatszottam, de ez a la plague nemiszombiize nekem nem jon be.
Tudod milyenek?
10 percenként lesné mindenki a youtube-ot, hogy na most merre és mit csináljak. (pályatervezés+rejtvények)
Folyósonként ha 3 zombi volt, az akkor sok volt, lassan csoszogtak. (iszonyat kevés lõszer...)
ANNYIRA hogy neked kellett a 3. részben lõszereket gyártani, ha találtál lõport.
4. rész egy gyorsabb, akciósabb hangvételõ cucc lett, nem is zombikkkal. Ez volt a nagy fordulópont.
5. rész igen, akciós, hent, csakhogy ettõl még volt benne valami, amitõl na azt mondtam hogy oké.
6. rész...bazze, az akció-horrorok cod-ja, nem mintha ezzel baj lenne. (ez is csak nekem baj, mert a RE stílusát más játékban nem találom meg, vagyis ezzel egy nagy hiányt érzek)
Aki nem játszott az elsõ 3 résszel az nem igazán fogja ezt érteni, nem rosszindulattal, de nehéz elmagyarázni.
BÉNA....BÉNA FASZ...
Akinek nem fekszik egy béna , nem kell játszani vele.
EZ a 6 rész AKKOR is egy hentszar lett ez a hipp-hopp futok ugrok-rúgok chuck norris modszerrel, ez L4D utánazat...egy fos!
Az hogy pár ember magát HC-nak hiszi az egy dolog.
Én meg tudtam csinálni könnyen, más is, nem easy fokon mentem...
És TUDOM hogy nem nehéz.....max valaki nem játszott régen ilyenekkel, annak elhiszem hogy nem tetszik, aki a nexgen-en nõtt fel.
Ez olyan minthogy magyarázod egy felnõttnek hogy a Doom irányítása gagyi mert a Crysis 3 faszább.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Kette akartam mar torni a dvd-t boxostul mindenestul annal a resznel.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Next PC upgrade: 2022
Ha nem lenne olyan nyomorult mentés rendszer akkor nekiállnék. Mindig újrakezdi a pályát ha kilépsz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Akcióba vegyétek! Kibecseszettül, kiqrt jó platform játék!
Final boss harcról részletes beszámolókat kérek szépen, akár p.ü.-be is!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PONT ezzel (is) szopódtam egy hete még én is, pipás is lettem. A megolás az volt, hogy nem idõztem (próbáltam) sokat a fedezékben, hamar TRrrRrr ledaráltam a faszikat a tetõn és balra lent, utána 1 a klíma ledõlése után, 2 szemben a lépcsõ tetején a forduló után, lépcsõ tetején JOBBRA 2 db painkiller, balra 1 fickó ÉS utána checkpoint! A lépcsõ alján valamiért 3x is leomlott alattam a ház, sokat próbáltam Hardon de végül meglett.
Good luck!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Persze nem az Amateur szint ilyen fos (azt nem is próbáltuk), de senki nem vágyik ilyen nehézségre, az tuti! Ez konkrétan el volt baszva! A híres Sheva-hídleomlós-vulkános X nyomkodást pl. csak úgy tudtuk megugrani, hogy jobb kéz mutatóujjal püföltem fénysebességgel azt a szart!
RE6-ban kevésbé idegelõ ÉÉS kreatívabb QTE-k vannak pár kivétellel ÉÉS van skill hozzá ha valaki nem tudja könnyen lenyomni.
Ezt a "fos L4D" dolgot hagyjuk mondtam már, best selling volt, többet adtak el belõle mint Resident Evil részekbõl az tuti, de játékmechanikailag se másabb a 6 attól a nem elhanyagolható apróságtól eltekintve, hogy >>lehet mozogni célzás közben<< ugye :)
Azt néztem a Revelacijón-ban is lehet majd, ennek nagyon örülök ...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
£19.98
Biztos nagyon jól fogyhat ha már leárazzák. :D
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Lehet, hogy tökörésztem?! Hmmm. próba.
Ha jól emlékszem nem szabad totyogni,mert akkor összedõl a ház a korábbi detonáció miatt
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Forza.
Ezen a videón, (ha belenéztek) elõjön 3 fickó a tetõrõl egy robbanás után. (12. fejezet vége)
Nekem mindig felrobban azé egész kóceráj, és failed. Mit kell csinálni, merre kell menni? HC fokon játszom.
Resident 6-ból is ennek az irányításnak köszönhetõen lett egy fos L4D utánzat.
Én az elején megmondtam hogy egy kiköpött L4D , erre nemrég kiderült hogy nem véletlen érezhettem így hiszen lepaktált a capcom a valve-val.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Amúgy ez idõrendileg az RE5 elõtt játszódik úgy hiszem. Nemde? Akkor miért van itt D -s melle Jillnek és Afrikában meg csak C kosár? Ennyi zsírt elvitt volna a forró éghajlat? Vagy ez a nanoruha pusháppolja?
Végülis mindegy, ha lesz ebben co-op akkor ezt is megvesszük haverral, nincs mese. Azt már láttam, hogy az irányítás fasza ebben, mert a RE6 mintájára már nem bénul le a karakter ha célzásra emeli a fegyvert. Azért bár grafikailag jó volt az 5 végig, de ezen a merev hátú gyökér irányításon csak felköhögtem némi röhögést mikor megláttam.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
"Thank you, your order has been received."
£11.52-ért egy Max Payne 3 berántva.
Tudom, hogy volt olcsón Live-on de dobozosban akartam megszerezni az meg használtan is 4k-ért van. Olcsóbb nem igen lesz mostanában.
#133361: köszi a kódot felhasználtam.<#worship>#worship>
------------
Max Payne 3 tényleg van egy 10 óra?
3579-CAD2-4ECB
Ezek mind korrekt változtatások. Az az install közbeni játék az akkora isten, hogy elmondani nem tudom. Én 1x találkoztam ilyennel a PC Halo 2 alatt és befostam mekkora ötlet, nem is értem miért jegelte idáig a Microsoft. Az hogy install eleve kell az meg a fenti tükrében egyrészt cool, másrészt a BluRaj sem mechanikailag, sem adatátvitelben nem kéne hogy megszakadjon a csillió textúra alatt.
Kinect meg ... Kinect ...
A fene egye meg, hogy sehol sem lehet 3k körül beszerezni. Zavvin is 22 font.
8 óra alatt értem rajta végig. megeszem a kontrollerem, ha ezen valaki 2 óra alatt végigmegy.
a sajtó hiresztelte el ezt a marhaségot, mert a játékon belüli idõt hitték játékidõnek...
Forza.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
- Bloodforge
XBLA címek esetén könyörgöm sikítsatok! Nagyon akarom mind a kettõt, csak még elvan rontva az árazásuk <#zavart2>#zavart2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.