XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Hát pár résznél a suliban, még böngésztem a leírásokat, angolul...:D
Akkor még nem volt youtube végigjátszás, hanem szöveges leírások, ha ppen valaki töltött fel...és fordítgattam angolból. :)

Legnagyobban a Countdown Vampires-ben szoptam. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Én nem csak a Leon-t nézem...ha csak azt nézed akkor igen, lehet....konzolon lehet. Ettõl még szar.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
4. rész nagyon jó volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5
5be simán több, nagyobb zombihent volt mint a 6ba a Leon kampány alatt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bercy
De nagy kedvencem volt a masodik resz. Mai napig fel tudod idezni a vele toltott perceket. Sok sok puzzle...
A 4. es 5. reszt mar talan csak a nev miatt jatszottam, de ez a la plague nemiszombiize nekem nem jon be.
DarkSector
Hahaha. az elsõ részek igenis sokkalta másabbak voltak.
Tudod milyenek?
10 percenként lesné mindenki a youtube-ot, hogy na most merre és mit csináljak. (pályatervezés+rejtvények)
Folyósonként ha 3 zombi volt, az akkor sok volt, lassan csoszogtak. (iszonyat kevés lõszer...)
ANNYIRA hogy neked kellett a 3. részben lõszereket gyártani, ha találtál lõport.
4. rész egy gyorsabb, akciósabb hangvételõ cucc lett, nem is zombikkkal. Ez volt a nagy fordulópont.

5. rész igen, akciós, hent, csakhogy ettõl még volt benne valami, amitõl na azt mondtam hogy oké.

6. rész...bazze, az akció-horrorok cod-ja, nem mintha ezzel baj lenne. (ez is csak nekem baj, mert a RE stílusát más játékban nem találom meg, vagyis ezzel egy nagy hiányt érzek)

Aki nem játszott az elsõ 3 résszel az nem igazán fogja ezt érteni, nem rosszindulattal, de nehéz elmagyarázni.

Naná
Seth
Ma Halo 4 coop folyt.köv?

PSN ID.: Beegabor

Szerintem az ötödik rész borzasztó lett játék szempontjából. Ok, mint minden játék co-op-ban élvezetes, de amúgy vacak. Eszméleten gagyi és frusztráló, hogy nem lehet menni miközben célzol. A hatodik szerintem jobb, izgalmasabb, látványosabb. Én nem nagyon játszottam az elsõ pár résszel, de nekem a hatodik és az ötödik pontosan ugyanolyan "hentszar". Kétlem, hogy a régi részek eltérõek lennének. Egy történetet mesélnek el benne lövöldözés közepette.
DarkSector
Nem neked való, ne erõltesd.

DarkSector
Egy szó....

BÉNA....BÉNA FASZ...
Akinek nem fekszik egy béna , nem kell játszani vele.
EZ a 6 rész AKKOR is egy hentszar lett ez a hipp-hopp futok ugrok-rúgok chuck norris modszerrel, ez L4D utánazat...egy fos!

Az hogy pár ember magát HC-nak hiszi az egy dolog.
Én meg tudtam csinálni könnyen, más is, nem easy fokon mentem...

És TUDOM hogy nem nehéz.....max valaki nem játszott régen ilyenekkel, annak elhiszem hogy nem tetszik, aki a nexgen-en nõtt fel.

Ez olyan minthogy magyarázod egy felnõttnek hogy a Doom irányítása gagyi mert a Crysis 3 faszább.

Macccy
Errõl beszélek! És ezrével vannak (voltak) ilyen elakadt játékosok meg elégedetlenség, azzal a Wesker résszel konkrétan agyonvágták az amúgy egész jó zombie-szafari érzést ami addig volt ... najó, majdnem agyonvágták.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

"A híres Sheva-hídleomlós-vulkános X nyomkodást pl. csak úgy tudtuk megugrani, hogy jobb kéz mutatóujjal püföltem fénysebességgel azt a szart!"

Kette akartam mar torni a dvd-t boxostul mindenestul annal a resznel.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Muttley
<#eljen>
nálam gyanúsan Game of the Year lesz :)

Just do it :)

grebber
Fasza és ettõl a pc-s csak szebb lesz!Bár ha olyan gépigénye lesz mint az elsõnek akkor 3-4 év múlva jó lesz :D

Next PC upgrade: 2022

davidka003
Elég volt belõle amit láttam nálad. :D
Ha nem lenne olyan nyomorult mentés rendszer akkor nekiállnék. Mindig újrakezdi a pályát ha kilépsz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5

http://www.youtube.com/v/5mOr8-I2H70&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Tinman
Giana Sisters: Twisted Dreams XBLA-n! Sajnos még 1200 pötty.

Akcióba vegyétek! Kibecseszettül, kiqrt jó platform játék!

Final boss harcról részletes beszámolókat kérek szépen, akár p.ü.-be is!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Macccy
:)) :)) :))
PONT ezzel (is) szopódtam egy hete még én is, pipás is lettem. A megolás az volt, hogy nem idõztem (próbáltam) sokat a fedezékben, hamar TRrrRrr ledaráltam a faszikat a tetõn és balra lent, utána 1 a klíma ledõlése után, 2 szemben a lépcsõ tetején a forduló után, lépcsõ tetején JOBBRA 2 db painkiller, balra 1 fickó ÉS utána checkpoint! A lépcsõ alján valamiért 3x is leomlott alattam a ház, sokat próbáltam Hardon de végül meglett.

Good luck!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Te valamit nem értesz, vagy nem AKAROD felfogni mi a gondom a Resident Evil 5 féle QTE-kkel és miért jobb a RE6 számomra. A net, a fórumok tele vannak panasszal és a review-k is mind lehúzták a f*szba a kicseszett rossz boss-fight miatt. A QTE részekkel rengeteg játékos szopott, haverom aki nálam sokkal HáCé gémerebb majdnem kettétörte az õ példányát a Wesker harc alatt amit a szintén sz*r csapnivaló checkpoint rendszer miatt vagy 3X kellett a chapter elejétõl kompletten újratolni!
Persze nem az Amateur szint ilyen fos (azt nem is próbáltuk), de senki nem vágyik ilyen nehézségre, az tuti! Ez konkrétan el volt baszva! A híres Sheva-hídleomlós-vulkános X nyomkodást pl. csak úgy tudtuk megugrani, hogy jobb kéz mutatóujjal püföltem fénysebességgel azt a szart!

RE6-ban kevésbé idegelõ ÉÉS kreatívabb QTE-k vannak pár kivétellel ÉÉS van skill hozzá ha valaki nem tudja könnyen lenyomni.

Ezt a "fos L4D" dolgot hagyjuk mondtam már, best selling volt, többet adtak el belõle mint Resident Evil részekbõl az tuti, de játékmechanikailag se másabb a 6 attól a nem elhanyagolható apróságtól eltekintve, hogy >>lehet mozogni célzás közben<< ugye :)

Azt néztem a Revelacijón-ban is lehet majd, ennek nagyon örülök ...

Mr Manson
Van itt olyan aki GeoW:Judgement COOP-ozik?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

davidka003
Metal Gear Rising: Revengeance (Includes Cyborg Ninja DLC) Xbox 360
£19.98
Biztos nagyon jól fogyhat ha már leárazzák. :D

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

n000rbi
Urak, van két db 10%-os zavvi kódom. Akit érdekel, privátban megtalál.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Shan
Hát ezaz...nem jelenik meg...a 3 csákó. CSak összedõl a ház...
Lehet, hogy tökörésztem?! Hmmm. próba.
Waczkor
Semmi extrát,mész elõre,ahogy közelítesz az ajtóhoz,megjelenik fent a 3 csákó,azokat megölöd,utána jön a páncélozott,azt fejessel kivégzed és megy tovább.

Ha jól emlékszem nem szabad totyogni,mert akkor összedõl a ház a korábbi detonáció miatt

XBOX Live Gamertag:Waczkor

arty
A bluray pedig megszakad, mert 1-1 textura elérése - a jelen ps3as beszámolók alapján - akár 200+ ms is lehet. Az 60fps mellett 10 képkockányi akadás - szar, szaggatós, szemét futás. Ezért szinte kötelezõ h blurayrõl legyen install - én nagyon örülök is neki, xboxon is imádom.

Forza.

Shan
Bocs, az elõzõ jutuvidi kötelezõ reklámmal nyit. Ez reklámmentes.
Shan
MaxPayne3:
Ezen a videón, (ha belenéztek) elõjön 3 fickó a tetõrõl egy robbanás után. (12. fejezet vége)
Nekem mindig felrobban azé egész kóceráj, és failed. Mit kell csinálni, merre kell menni? HC fokon játszom.
DarkSector
Nekem nem.

DarkSector
Nincs semmi baj a régi irányítással, csak aki nemrég kezdte a játékipart annak ez persze hogy gagyi.
Resident 6-ból is ennek az irányításnak köszönhetõen lett egy fos L4D utánzat.
Én az elején megmondtam hogy egy kiköpött L4D , erre nemrég kiderült hogy nem véletlen érezhettem így hiszen lepaktált a capcom a valve-val.

0Diaz0
A karrier része, amikor LA-ból átmész NYC-ba, az az egész buli az 2 órás..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Macccy
Egésségedre! :)

Macccy
Láttambazmeg fel is kúrta az agyam. Azóta QTE-kkel álmodom X elkapom a sunát ... A-A-A-A ... X mer pofánkúr ... röhej

Amúgy ez idõrendileg az RE5 elõtt játszódik úgy hiszem. Nemde? Akkor miért van itt D -s melle Jillnek és Afrikában meg csak C kosár? Ennyi zsírt elvitt volna a forró éghajlat? Vagy ez a nanoruha pusháppolja?

Végülis mindegy, ha lesz ebben co-op akkor ezt is megvesszük haverral, nincs mese. Azt már láttam, hogy az irányítás fasza ebben, mert a RE6 mintájára már nem bénul le a karakter ha célzásra emeli a fegyvert. Azért bár grafikailag jó volt az 5 végig, de ezen a merev hátú gyökér irányításon csak felköhögtem némi röhögést mikor megláttam.

DarkSector
RE5-ben láttad Jill-t?
Na ez az új skin-je.

Jill

Anubys
Resident Evil Revelations

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

davidka003
Most egyelõre befejeztem a külföldi rendelést, mert egy jó 7k-t elvertem 2 nap alatt, kell spórolni a hatalmas Live akciókra is. :D

davidka003
Akkor oké. :D

"Thank you, your order has been received."
£11.52-ért egy Max Payne 3 berántva.
Tudom, hogy volt olcsón Live-on de dobozosban akartam megszerezni az meg használtan is 4k-ért van. Olcsóbb nem igen lesz mostanában.

#133361: köszi a kódot felhasználtam.<#worship>

Totti5
Nekem 15 óra körül volt.

DarkSector
Videókkal együtt ja.

TaRka0107
Annyi biztos. Geccijó játék, most kezdek neki 3-adjára.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

davidka003
Az fasza. :\
------------
Max Payne 3 tényleg van egy 10 óra?

Totti5
Faszán ellopták/elkeverték a zavviról rendelt példányomat... 2 hónapja semmi híre, pedig egy pakkban lett küldve, amibõl 2 megjött, de ez nem :(((((((((

Macccy
Újabb ZAVVI -10% diszkont kódot kaptam, tessék hamar elhasználni mert Március 21 éjfélkor lejár azaz 27 óra 11 perc múlva!!

3579-CAD2-4ECB

Macccy
Ebbõl a jövõképbõl én sem igazán értem miért fanyalogsz?
Ezek mind korrekt változtatások. Az az install közbeni játék az akkora isten, hogy elmondani nem tudom. Én 1x találkoztam ilyennel a PC Halo 2 alatt és befostam mekkora ötlet, nem is értem miért jegelte idáig a Microsoft. Az hogy install eleve kell az meg a fenti tükrében egyrészt cool, másrészt a BluRaj sem mechanikailag, sem adatátvitelben nem kéne hogy megszakadjon a csillió textúra alatt.

Kinect meg ... Kinect ...

davidka003
Tales of Vesparia
A fene egye meg, hogy sehol sem lehet 3k körül beszerezni. Zavvin is 22 font.

Macccy
Na megálló! EZ mi? Csöcsök, zombik ... Miez? Érdekelne! :)

arty
ez egy ordas nagy hazugság :)

8 óra alatt értem rajta végig. megeszem a kontrollerem, ha ezen valaki 2 óra alatt végigmegy.
a sajtó hiresztelte el ezt a marhaségot, mert a játékon belüli idõt hitték játékidõnek...

Forza.

DarkSector
Én is erre várok, erre jönnek a sok noname cuccal.

Waczkor
Pécén toltam ki a story-t,néha iszonyat látványos volt a táj,kár hogy nem voltak képesek egy viszonylag élvezetes fizikát alápakolni az autóknak,így nem lehetett normálisan bedriftelni a kanyarokat.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Tinman
- I am Alive

- Bloodforge

XBLA címek esetén könyörgöm sikítsatok! Nagyon akarom mind a kettõt, csak még elvan rontva az árazásuk <#zavart2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.