banner
  • Totti5
    Lassan a végére érek a Blacklistnek, amit nagyon sajnálni fogok, mert egészen elképesztő amit alkottak a készítők. Mind változatosság, mind játékmechnaikai és pályatervezés terén. Ez a szemét média nem merte rányomni a 10est, sőt LEHÚZTA csak 82%on áll metán ami nonszensz...

Az ember első 3-4 nekifutásra csak feltérképezi a helyzetet és a területet, mert nagy eséllyel belefut valamibe, ami elrontja a megálmodott takikát. Kapaszkodok a korláton és nézem merre mennek az emberek. Lassan összeáll a taktika fejben aztán lehet kezdeni a kommandózást lassan, vagy gyorsan, rambósan, meg kell e ölni, vagy nem kell, öljem meg vagy ne öljem, ha azt lelövöm akkor melyik fogja észrevenni, ezzel a fegyverrel ki tudom e lőni 10 perc kommandó után nesztelenül, vagy leebukok és kezdhetem előről. Földön megközelítve vagy felmászva valahova. Milyen kütyüket használjak... annyira nagy kommandókat lehet levágni, hogy félelmetes. Milyen ruha van rajtam. Na ez meg a másik, nagyon aprólékosan testre lehet szabni a felszerelést és a ruházatot.

BioShock Infinite meg kimagaslik és világít a metacriticen mint valami tökéletes gyönygszem. A jó nagy francokat!!!!!! Azzal a hulladék játékmenettel és mechanikával, AI nélkül, visszafejlődéssel az előző részekhez képest.

Pedig torony magasan a legjobb taktikai lopakodós akciójáték, ráadásul amit írt az IGN hogy idejétmúlt grafika az egyszerűen hazugság, de ők 9.2-őt adtak rá korrekt módon a valóságnak megfelelően azt. Fényhatásokban Halo 4el vetekszik. Elképesztő milyen hangulatos és látványos és mennyit dob a grafon a jól belőtt fények, árnyékok, amik nem vakítások és túlzott csillivilli ( ala BF ), hanem egyszerűen oda van rakva annyira amennyire kell.

Remélem nagyon sikeres lesz, és ezt az irányt fogják követni... ha nem akkor még egy pipa a gémer társadalom szegénységi bizonyítványán.