XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Bloodforge
XBLA címek esetén könyörgöm sikítsatok! Nagyon akarom mind a kettõt, csak még elvan rontva az árazásuk <#zavart2>#zavart2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
És majdnem végigment rajta..
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Talán majd egyszer lesz használtan vagy újonnan 8 font alatt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 250GB+Kinect
-3 játékkal
-1 joyal
-hdmi kábellel
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
US-nek free volt... nekünk most ~650 Ft.
Nem baj, berántottam.
Toltad amúgy?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN ID.: Beegabor
mivel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sztoriban a csajból lesz az a drágaság ott mögötte
PSN ID.: Beegabor
- A játékok Blu-ray lemezen érkeznek, de azokról nem futtathatjuk majd õket: mindegyiket installálnunk kell a merevlemezre. A telepítés befejezését nem kell megvárni: már közben elkezdhetjük a játékot.
Na eddig jól hangzik. Konzol feeling! 😊
- Always on, Always connected
- Low powered mode
- Kinect sold with every console, wider FOV, no motors, better tracking
- Kinect is required to be plugged in
- Low latency controller with "improved ergonomics", simplified interaction with console OS
- Bluray drive
- All games must be installed on HDD , game data streaming from optical disc not supported
- Only digital audio out
Nem valami fényes jövõ
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
3. percig lájtos, utána indul be😄
Split / Secound majd egyszer mindenkép befigyel. Shift 2? akkor már inkább CARS, normális irányítással, még jelen elszonorítóan gáz állapotában is.
RUN nem tetszik, nem is erõltetem.
Most Wantedot kellene folytatni😊
(the runt különösen ajánlom, originre filléres a kód ph!-n, kecijól néz ki maxon és kormány+pillangóval el lehet vele ótózni - igen, a fizika szarszemét, de h a táj nem ismétlõdik, az azért megér egy végigjátszást - hard ajánlott!!!!)
Forza.
Grafban és frémben már jó vagyok, de játszani nem tudok vele még 😄
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Az ideg szétvágna, ha driverekkel kéne vacakolnom megint.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ráadásul még azt sem lehet mondani hogy egyszeri eset. Multkor meg a Asetto Corsa ótós játékba nem tudtam a H váltóval menni, mert a kuplungot nem érzékelte... hetek teltek el, mire lett megoldás rá<#levele>#levele>
F1 2011 £6.58
Megér ez ennyit?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94
De ha TR jobban van csinálva akkor persze jóaz.