banner
  • Macccy
    De elfelejted - és mindenki aki a mobilos játékoknál valami elképzelhetetlen szintet vár el - hogy 15 évvel ezelőtt a tetristől térdre esett mindenki és a nokiás snake játékkal együtt családon belüli erőszakot és a wc előtti sorbanállást generáltak! Most ezek (meg nekem Plants vs Zombies 2 és Cut the Rope) a játékok az új snake, csak sokkal faszább a csomagolás! Azokat is 1000x toltuk végig és ezt is tolhatod valahányszor megfosat a Mizo tejeskávé vagy a taco!
    Sőt, amíg a kígyósban nem vehettél hajhullás ellen géppityut, addig itt megvan a lehetőség! Nem kell élned vele, de élhetsz!

Seth: Nem ... ez egy ilyen valami, telóra. A hozzászólásod ellenben valóban "egy nagy semmi". Ember, már meg ne sértődj, de csak beszúrtam ide érdekességképp, ráadásul olyan játékot ami iOS mellett Androidon is elérhető, tehát még az iSznobizmus vádja sem érhet. Direkt megjelöltem, hogy OFF, tehát nem bunkóztam be. Nem fizetős, tehát megintcsak elérhető, kipróbálható. A készítése közben nem pusztultak el kisállatok és nem is kell hozzá kötelező netkapcsolat ...

Ehh, jólvan, akkor beszélek a Microsoft pont átváltásomról: képzeld 1083 Ft -ot kaptam. Na ez már valami?