XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Amúgy ennyi pénzért poháralátétnek vagy egérpadnak veszem, az nem lényeg, azért kipróbálom én is, annyira nem szar azért, nem is leszek el heteket vele, de biztos lehet valamit kezdeni vele.

Persze erdetileg a keresztfiamnak szánom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
😄
De nem a gép rdekel, hanem ez a levél azt jelenti hogy kifogytak és várnom kell vagy egy sima üzenet hogy , HA NEM KAPNÁM meg akkor várjak 20 napot míg reklamálok?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Több review-et elolvastam,elég gyenge cucc, de 9 éves unokahúgomnak jó lesz, talán nem fog még faszt rajzolgatni vele (majd az apja,ahogy ismerem,elsõ dolga lesz😊 )

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Igen, nem mintha fontos lenne.
Ha kereskednék vele?
Vagy mûvészi énemet élném ki rajta?

Te csak hiszed hogy ez csak gyerekeknek van...el lehet marhulni vele.
Ez olyan mint hogy a Rayman csak gyerekeknek van, persze...

És nem játék, hanem program, de a többi stimmel. 😊

nem tudom de ugye tudod hogy ez gyerekeknek valo "game" ..fiadnak tesodnak veszed remelem 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

DarkSector
Kicsit vicces....

ez most mi?
Amikor megrendeltem ott volt hogy készleten 24 órán bellül postára adható...vagy ez egy sima körüzenet?

"Dear darkSector,

Your order from zavvi has been dispatched and will be with you shortly!

Please retain this email as your proof of purchase.

Delivery Information:

Order Number: xxxxxxxxxxxxxxxx

Track Your Order:
Tracking Number: xxxxxxxxxxx

To track your order online: click here
*Please note that the tracking number may not be live until the next working day following dispatch. For international deliveries, if you have not selected the International Tracked option, your order will only be tracked to the export hub

Delivery Address:

xxxxxxxxxxxxxxxx
xxxx
xx

We send each item as soon as it becomes available at no extra charge. If you are waiting for any other items which are not listed below, you will receive a further email once they have been sent.

Quantity Title Estimated Delivery Date Price Each
1 uDraw HD Gametablet with Instant Artist Bundle - XBox 360 On or before 26th March £7.98
* Most items arrive within the estimated delivery time. If you have not received your item in this time, don't worry as delays do occasionally occur. We ask you to wait 20 working days for before you contact us to let us know you have not received your item.

We want you to be delighted each time you shop with us. If you are not completely satisfied with your item, please consult our Returns Policy for further information.

If you have any questions regarding your order, we also have a Help Section Online which should be able to answer your query.

If for any reason you can't find the answer to your question you can send us a message through your account and we will be happy to help.

Kind Regards,

The zavvi Team"

TDC Geronimo
kicsit off, de elég pofás lett, 10 nap már csak 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

davidka003
USB pendrive-ról van szó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

"frankón hazavághatod akár a teljes hdd-d is"

whut?
arty
te kérdezted, h módosítatlanra jó-e 😊

jóval bonyolultabb ez, mint gondolnád.... (számit a játék régiója, az update régiója, hogy hova rakod, hogy milyen programmal..... frankón hazavághatod akár a teljes hdd-d is 😊 (végleg)

Forza.

davidka003
Havernak például flashelt a boxa és nem akar Live-ra menni.
Vagy ha nem megoldható a box netre kötése akkor jó megoldás.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Many newer updates with filenames such as tu00000002_00000000 need to be placed in the Content partition of the hard drive or main memory stick. /partition3/content/0000000000000000/<TITLEID>/000B0000/

Ezt akkor hogy is kéne megcsinálni?
Melyik az a content partíció? Ugyan úgy az XTAG programmal kell megcsinálni valahogy?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
jó, de minek? egyszerûbb simán csak lájvra menni....

Forza.

Persze, olvasd FAQ
davidka003
Módosítatlan boxhoz is jó ez az oldal amúgy?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Igen boxon sok. Szerintem is.

xbuc.net
Totti5
Álltalában 3-4 mega. Riktább esetben 15-20 mega.

40 mega körül még nem igen láttam.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Kisebbek szoktak lenni a patch-ek?

Totti5
45 megás peccset dobtak fel a lájvra a TRhez<#wow1>

arty
de azon nincs extra kijelzés, bezzeg a windózfónon!

Forza.

Moby
Winfón.
Egyúttal lett egy eladó fehér,független galaxyminim, ha valaki épp olcsó telefont keres a csajának/feleségének :-)

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Vindózfón? Vagy android?

Moby
Én 820-ra akartam rábeszélni, de ez tetszett neki. Egyébként tényleg kurvajól néz ki, bár nem ebben a magenta színben, mint az övé :-)

davidka003
Állítólag a Lumia 620 is rohadt jó árban és teljesítményben.

Mr Manson
arra is van hivatalosan. ingyenes.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Moby
Vettem tegnap egyet a zasszonynak(ráadásul lumianyócszázat, ami még wp7.8-as). Azt kõ mondjam ez valami gecijó. Szerintem átnyargalok én is egy lumia920-ra, vagy valami hasonlóra.
Ne játékra köll, de az elõbb nyomtam rajta ilomilot, pheszarás hogy fut egy 2 éves telefonon.

DarkSector
Android van nekem, nem vinnyóc. 😊

arty
plusz infokat kapsz a plusz kijelzõdre - a telefonra, tabletre, feltéve, hogy MS gyártmány 😊 (értsd: vindóz8as)

Forza.

DarkSector
Ezt az inputot nem tudom feldolgozni. 😄

arty
"vegyé' mikrofos telefont, mer akkor te leszel a halókirály"

Forza.

Macccy
Wachowski Bro & Sister <#vigyor>
De amúgy vágom, tényleg nagyon érzik az ipart ezek ketten, bár a Mátrix 3 -ra már éreztem némi égett rókabõr szagot a sok húzogatás miatt ... De az általam látatlanban lesajnált Speed Racer is végül egész bejött és a Fülledtség pedig wow beszarásjó!

Na be is teszem a Cloud Atlas -t a letöltési listámba ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Halo 4-ben mi ez a SmartGlass statisztika?

Totti5
off

Cloud Atlas

Na ezt nézzétek meg, persze készüljetek mert 3 óra s az ördög a részletekben rejlik, szóval rá kell koncentrálni és követni az eseményeket, mert 6! történet megy jelen, múlt s jövõ, össze vissza ugrálva "5 percenként", ahol a story, karakterek, események teljesen más, mégis az egész mondandója egybefügg. Olyan vágások vannak a történetek jelenetinek ugrásai közt hogy csak csipáztam. Wtf? hogy lehetett ezt összehozni? milyen zseniális elme, tehetség kellett ehhez!

Wachowski testvérek nem tudnak hibázni.

Mestermû. ( a szinkron is minõségi lett )

Egyedül azt sajnálom hogy a pislogással lemaradtam egy jó adag frémrõl😞(( idevele Blúréjen & PLAY!

DarkSector
😛

Macccy
"Multiplájer" már nem menõ, ez már új évezred, ideje máshogyan is hínni' <#vigyor>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Néztem ezt a Never Dead-ot, live-on 2990ft.
Használtan 4500....😄

Mondjuk várok még kicsit hátha lesz akció.

DarkSector
Ja csak lehet mikor elsõre ide léptem be nem olvastam el és abba voltam hogy valami fizetõs dlc...😄 konkrétan Multiplayer opciót kerestem. 😄

Totti5
Mondtam hogy le kell szedni.

Max Payne 3 GoD-nál is letöltõs.

DarkSector
Köszke megoldódott, bementem a War Games-be és 2GB-ot le akar kb tölteni, akkor gondolom ez a multi. 😊

orichalcos
KATT

Videó elejét figyeld. Ott mutatja hogy mehetsz be war games-be. Az a multi.

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
De és ott? Nekem ott nem ment semmilyen multi.
Inygenhétvégén akartam próbálni, csak ilyen többszemélyes coop vagy mi volt, irta hogy hivjak meg társakat.

orichalcos
Mire gondolsz? Nem tudsz bemenni az Infinity részbe?

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Valaki megírhatná legyenszíves a Halo 4 digitális változatával hogy kell multizni? <#help>

Macccy
Ösmerem a régi Max Payne -ekbõl azt az elvetemült módot 😄 de kösz nem, az már elborult, plusz én szeretek eltökölni egy-egy helyszínen, nem szeretem ha siettet a számláló!

Ohh, de azok a részek amikor Max felkapaszkodik láncra, kötélhámban csüngõ faszira, stb azok annyira megbaszósan jók! Mikor elõször húzta felfelé a lánc azon a gyártelepen a papagájos ingjében, azt vagy 20x visszatöltöttem <#violent>

zaki
Ajánlom figyelmedbe a New York Minute-ot Hardcore fokozaton.
Ha meghalsz, kezdheted elölrõl! Ja, és nem lehet menteni, egyhuzamban kell végigtolni az egészet. És idõre megy az egész ugye. Ha kifutsz az idõbõl, kezdheted elölrõl! Jutalom 10G 😄

Én a "sima" NYM-ot megcsináltam, hát volt néhány pálya, amit jópárszor újra kellett kezdenem! De tényleg az egyik legjobb game, nekem iszonyatosan bejött, 4X toltam végig.

Macccy
Na MAX PAYNE 3 ... Nos így a végére megint visszábbvett, hiába volt "boss" fight szinte, de a vége rollercoaster volt és nem egy kibaszott agyrém. Na de a lényeg, hogy számomra a hajtépéstõl eltekintve ez simán 9/10 -es játék, mert a sztori és az akciók és legfõképp a Remedy óta trademark Max karaktere, hát valami eszméletlen! <#ticking>

Szerencsére nem baszódott el bennem annyira, hogy ne kezdjek neki újra, sõt már várom. Lehet 'Oldschool' fokozat lesz .... ajajj

DarkSector
Én sem vágom, én úgy csináltam hogy netkapcsolat, utána csináltam egy Online profilt, mert ha offline profilod van azzal nem tudsz live-ra menni...és ennyi.

De nem értem, a live-hoz nem tudsz csatlakozni?
vagy multizni nem tudsz?
Mert a 2 dolog eltérõ probléma. A multihoz elõfizetés is kell.

Totti5
"Nekem tetszett csak rövid volt 4 óra 52 perc!"

Hát akkor lesz az 8-10 óra😄

grebber
Igen csak az címe lemarad most nézem!!

Next PC upgrade: 2022