banner
  • Totti5
    Nem állítgattam, nem néztem hogy lehet e javítani. Analógon van ugye a mászkálás. Nagy bőszen nyomom az A-t hogy ugorjon, erre elugrik 5 métert, leesik. Ezt olyan 10szer eljátszottam, amikor éppen léptem volna ki, kiderült hogy elég csak felfele analógot nyomni és akkor felugrik, az A pedig vizszintes ugrás... namost ez az analógós ugrás mondanom sem kell hogy nem a legjobb.

Aztán még ott vannak az animációk. Átvezetőbe hibátlan a mocap, de van gond gameplay közben. Egy Shadow Complex mellett ez fapados. Mászkálásnál megvan minden fázis, ahogy tolod az analógot úgy megy át sétából futásba, de valahogy még sem áll össze. Amikor rendesen nyomod neki, túl érzékény vagy túl buta. Leesés animok viccesek, amikor háttal ugorva érek földet és csak a lába rogyik meg egy kicsit, de mint a cövek úgy ér talajt. Leglább lenne benne valami gurulás, vagy elesik.

Ezekkel vannak gondok. De végigjátszottam élveztem minden pillanatát a demónak, ez ebben az esetben nem fog visszatartani a játéktól, mert ilyen stílusból ritkán jelenik meg ilyen "igényes" játék, még ha sikerült is belerondítani...