XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Két lemezes. Lehet multi rész nincs benne?

PSN ID.: Beegabor

davidka003
Méret: 7,76 GB
Tényleg ennyi lenne? Nem 3 lemezes a játék?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Jeeee,Max Payne megvéve.
Tinman
Hol 880 MS pont?

Nekem UK és HUN accon is 1760 pont.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem kicsit beleélveztem a naciba vásárláskor!

- Metal Gear Solid 2 és 3 HD Collection - 990 Ft

- Metal Gear Solid Peacewalker HD - 495 Ft

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
itthon 600 MS pont (1990ft) a Max Payne 3

ezekszerint a UK accon a paypal az kb ~ itthoni olcsón vett pontokért vásárlás

Forza.

arty
tekken6 990ft
SF4 Arcade Edition 990ft
...

vigyázni kell SF4-el, mert a sima is 990 és az uj, Árkád Edition is! Linken a "jó" !

Forza.

arty
Mortal Kombat 880 MS pont !!! jessz! nagyon reménykedtem egy MK akcióban és lett... köszi MS 😊

Forza.

DarkSector
Akkor mi az a Peace Walker? Sima normál MGS játék?
MSX-es ja, Metal Gear és Metal Gear: Solid Snake.....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

orichalcos
Az a Metal Gear Acid! Az nincs benne a csomagban. A Peace Walker egy PSP exkluzív rész volt.

A 3. rész menüjében pedig a régi MSX-es Metal Gear részek vannak. AZok voltak a legelsõ Metal Gear játékok. (A Solid nincs is benne a nevükben)

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Metal Gear 3 menüjébõl még játszható a régi snes szintû arkade!!! MGS1-2 😄

Vagyis 4 játék van összesen a packban, szép dolog újra látni a klasszikusokat HD minõségben.
Szerencsére a PS2 késõi erejében lévõ idõkbõl vannak, ezért a MG3 pl néhány jelenetben nem is tûnik annyira prewgen-nek, fõként köszönhetõ a szépen kidolgozott növényzetnek...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Grat.

DarkSector
Ilyen kártyákkal kell játszani benne tudtommal.

Totti5
Max Payne 3 megvéve. Angolacc Paypal : 1,593 HUF

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Stratégiai?:<#ticking>

DarkSector
A kurvákfaszát, bár nem mintha aza stratégiai fos annyira fontos lenne, max ingyé a 2-3rész mellé jó lett volna, akkor baromságokat irnak a fõoldalon.

orichalcos
Õ, elvileg a GoD-os verziónál a Peace Walker külön van. Csak a lemezesnél vannak együtt. Tudom mert nekem megva na GoD-os pakk.

DarkSector
Most nézem a Peace Walker benne van a 2-3 rész mellé csomagolva a HD pack-ban, defasza!!!!!!!
Azt hittem azt külön lehet csak megvenni!!!!!!!!!<#worship><#worship><#worship><#worship>

DarkSector
Holy Shit!
Instant!

Ezt még belekalkulálom a költségvetésbe.

ezel együtt 5300-2000ft mert eladtam a RE5-öt. az 3300ft. kiadás Halo4+RECVX+MG HD.

Még Silent +DMC HD pack-okat megnézem hátha lesz 990-ért.
Ha nem már most eléégedett vagyok! 😊

orichalcos
METAL GEAR HD Pakk

Csak egy ezres, vegyétek vigyétek.

Myselor
hát igen igazad van😊
Moby
>téged persze aligha fog érinteni, mire kinyiffannának már 3 revizioval ujabb géped lesz - gondolom 😄

Ennyi. 😄
Amúgy pl. A box classicokkal alig volt baj, abból is végül egy 1.1-est tartottam meg, de ha találtam volna 1.0-t, az lett volna. Ott inkább csak az initial controller volt bibis. Jött is helyette az "S".

Adversus solem ne loquitor

Seth
AHogy utánaolvastam, hogyan kell a dlc-t indítani, mi valószínûleg pont azt csináltuk 😄

PSN ID.: Beegabor

arty
ezt ugy írod, mintha az elsõ ps2-3/xbox1-360 nem lett volna tényleg fos 😊

téged persze aligha fog érinteni, mire kinyiffannának már 3 revizioval ujabb géped lesz - gondolom 😄

Forza.

Nagyon jó móka a Portal 2 co-op. <#eljen>
TDC Geronimo
ja meg jó nagy adag utómunka 😄 Ennek ellenére a leakelt képek minõsége elég szar szerintem

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Az a baj, hogy a játék nem igazán méltó már rég a nevéhez. Legutoljára talán a 2be volt az, hogy valaki után nyomozni kellett és megölni. Nekem ez hiányzik. Elvégre ASSASSIN's creed nemigaz? 😞

Totti5
Semmi extra, csak bélyeg méret.

DarkSector
Hát ezt senki nem gondolta szerintem hogy real ez lesz...😄

Myselor
hát azért gondolom ez nem kicsit más lesz,ezekkel a kalózos dolgokkal. a sok hajózás.más fajta városkák,jó lenne azért.de a tipikus ölj meg valakit az jó maradhat😊
TDC Geronimo
Mondjuk UBI olyan pofátlan bullshotokat tol a játékaiból, hogy döbbenet. Ez is úgy néz ki, mint valami festmény...

TDC Geronimo
Nem tudom, hogy csinálják, de a 3 után megfogadtam, hogy több AC részt egy jó darabig nem veszek, de ezzel most megint megfogtak -.-

Bár gameplayt jó lenne látni. Mondjuk sokban nem fog különbözni gondolom játékmenetben a régebbiektõl 😄

Myselor
hát ez bizony badass játék lesz ^^
Totti5
<#wow1>

DarkSector
Valami gánya van.
Xbox live-on a régiek nem álltak vissza.

ÉS a Sale-ben eltûnt a Daily rész...😄
Csak a heti 2 ablak van meg! 😄

DarkSector
Elég gáz, nemám 990ft volt a MG2+3 mi meg lemaradunk a geci frissítés miatt.

TDC Geronimo
Úgy néz ki új ACbe lehet víz alá is menni...

Mr Manson
Borderland2 még pl. most is akciós ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Waczkor
Lesz új PGR nyitó jövök veletek és akkor már hárman leszünk😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
elég szomorú, mivel éjfélkor vége az akciónak.

Moby
Semmiféle félelem nincs bennem. Fosásig leszünk játékkal megjelenésre. Nincs kétségem felõle. Nem bírok hibázni evvel.
Az, meg hogy ki jön 0day meg ki nem, hidegen hagy. Nagyjából tudom, hogy egyáltalán kinek van lehetõsége erre, kb amúgy is ez dönt. A többi csak a szokásos kamu duma amúgy is 😄 nemmegbízhatóninselégjátékblábláblá...perszelófaszt, az 576 elõtt meg ott fogja csorgatni a nyálátmind 😄DD

Botond
Xbldb.com-on írni fogják, ha van változás, de még mindig csak a tegnapiak vannak. 😞
DarkSector
Mi a gecim nem megy le a Metal Gear Solid ára?
Valaki ránézne live-on hogy még mindig 6000 illetve 2000?<#felkialtas>

Moby
Nem tudom ki kezdte ezt el, de valami csúnymódon haljon meg a követõivel együtt. Mihamarabbb.

Moby
Mosollyal az arcomon lövetném árokba az összes, youtubeon a kamerába üvöltözö,niemand, divatrinyaköcsögöt.

Muttley
akkor ti lesztek 2-en Totti-val <#nevetes1>
csak nehogy az anyázások kapcsán teli legyen törölt hsz-ekkel az oldal 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jobban kijöttök a sztoriból, ha inkább PC-re veszitek 😊)

Just do it :)

Muttley
tényleg egy prick 😊
de a QTE kapcsán igaza van
ha mozizni akarok, elmegyek moziba
ha játszani akarok, akkor hadd jáccccak mááá 😊

Just do it :)

Milyen mindenki? Esetleg a búza warezosok.. <#boxer>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Harlekin
Érdeklõdés hiányában!<#nevetes1>
davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;