banner
  • Waczkor
    Ja értem:

Tehát cod 4 ben már voltak perkek,killstreakek amiknek volt értelmük és akkor újítást hoztak.

Azóta szintén vannak,raknak bele új perkeket amik lassan már nélküled is szedik a frageket, gyakorlatilag másról sem szól az egész csak hogy válaszd ki azt a perket amivel nem látnak meg radarral,hőkamerával,egy tized másodperc alatt cserélj tárat,éld túl a gránátot.Válaszd ki a legnagyobb fegyvert,amit félkézzel fog majd a katona és folyamatosan tüzel vele,aztán színezd végbélkúp színűre,tegyél rá helikopter rakétavetőt,mozgásérzékelőt,hálózsák összehajtogatót,morzsaporszívót.
    Tényleg iszonyat fejlődés megy végbe,szobrot nekik.
    Gondolom azért fikázza mindenki mindenhol a trailert mert nem tetszik nekik a rengeteg újítás.

Kérdem én ez a fajta kutya mit hoz majd,amit az eddigi behívható kutya nem tudott?Perkek az újítások?Nem pályákat,designt,hangokat kellene fejleszteni?Zombi módot aláírom hogy újítás és szórakoztató.

A battlefieldben minden részben megvolt a szar hitbox,ez feature,régiekben is újakban is.Sose volt jó.Dice seggidióták gyülekezete

Lagg nem mindig van,persze hogy a cod működik faszán,mikor már 150 éve ugyanarra építenek mindent.Nincs súlya,hangja a fegyvereknek,nem kell kiszámolni hogy hova kell lőni,leülsz és ha minimális reflexekkel rendelkezel fél óra alatt minden pályát kiismersz és nyersz.

Amúgy meg igen többre tartok egy olyan játékot amikben vannak hibák,mert a hibákkal együtt is sokkal de sokkal látványosabb,kevésbé gyerekes és élvezetesebb,van kihívás benne.Mindig fejlődik.Ehhez képest a codban folyamatosan ugyanazt basszák elém és tapsikoljak mert olyan dolgokat raknak bele amikkel nem hogy nem javul a játékélmény,de olyan szinten hányingert generál hogy ihaj.Nem én vagyok a célközönség?Rendben de ne is kelljen elismernem a fejlődést egy ilyen trailer láttán.

BFet is a nagy többség az alapján temeti hogy a mostani konzolokon szarul fut,pécén meg nem fut el egy codot maxon futtató pécén,ezért is írtam hogy ha kap egy rendes portot next genen kíváncsi leszek mi lesz az összehasonlítás vége.

Dice-t én is utálom,akárcsak az EA-t mégis veszem az nfst,fifat bfet.
    Vehetnék Pest,codot de minek.A hibákkal,a kiadó,készítők hozzáállásával együtt is ezek a legjobbak a piacon.

Elfogult vagyok?Lehet,de csak a vak nem látja hogy mit művelnek a cod sorozattal.

Ha nektek ezek az "újítások megfelelnek",áldásom rá,vegyétek az új részt és toljátok.