176909

-
én :) -
Sziasztok!
Elérkezett a pillanat, mint ős pécés rávettem magam arra, hogy vegyek egy boxot. Amúgy is sok játék van amit kipróbálnék, viszont a Red Dead Redemption és a GTA5 eleve 2 olyan indok, ami miatt xboxot kell venni egy becsületes gamernek. Nem tudok mit tenni, veszek egyet.
Kérdéseim a következőek:
Léteznek teljesítményükben (proci, ram, videókari) különböző boxok, vagy az egyedüli eltérés a világon lévő összes xbox között az a merevlemez nagysága lehet?
Maximum 10-15 ezret adnék a gépért, 3 led hibás boxot szeretnék venni. Úgy hallottam olcsó a javítása. Ez mennyire valós? Sajnos nincs 30-40ezrem egy gépre.
Következő legfontosabb kérdésem: sima USBs egér+billentyűzet kombó működhet boxon, vagy speciális egérbillentyűzetet kell vásárolni millió forintokért? Kontrollerrel csak legvégső esetben játszanék :/ 15 év pc után nem tudnék ráállni. -
Basszameg, valakivel beszéltem Forza 2 ügyben és véletlen kitöröltem a PM-jét, legyenszíves írjon még1x, mert minden adat eltűnt. :S
Sűrgős THX. :) -
Azt mondták hogy az irányítás jobban fog hasonlítani egy autóverseny játékhoz, érzékenyebb, gyorsabb lesz. Ennyi történt. Vannak lassú lomha autók, de a modern szuperkocsik, azok mennek mint a villám. Tisztára olyan feeling száguldozni mintha Midnight Clubbal játszanák és nem GTAval. Nagyon jó! -
azért lássuk be, hogy a videók alapján a kocsi fizikája egy visszalépés. a grafika tökéletes, csak az a fránya kocsi ...de várjunk keddig akkor mindenről több hír lesz -
nagyon sok nyomorék meg fikázza az autók fizikáját irányítását és a grafikát,komolyan az olyan minek játszik főleg ezzel ,szopják le majd a watch dogsot :| -
:D -
Borulástól megsérült a kaszni és bal első felfügg, a kerék megakadt a járati ívben. 100 méter után durrdefekt! -
Köszi! Nem láttam hogy már írtátok nem frissítettem a topikot :) -
Már megint.
My Games...ot egy játék képén X gomb majd Y gomb és beirod a keresőbe a játék nevét. -
Csináltam kamu Oman profilt de azt írja az én régiómban nem elérhető a live :( -
Megoldásom: 250es vinyós xboxba még egy 320as vinyó, és letöltök minden, oszt kész. :) -
Nem tudom mi a teljes. A játék egy baromi látványos és akciós, pörgős prológgal kezd, majd egy beszélgetés és azt követi ez a bejátszás és utána már a negróval mehetünk.
-
ah szuper köszi:D
bár most meg Xbox Service error van, lehet patchelik...
-
My Games.
Ott egy játékon vagy borítón X gomb, és utána Y gomb....
Sokan nem tudnak jól segíteni. :D -
my games-en belül nincs search games, csak a saját lokális játékaim, amiket a magyar accal töltöttem le.
-
my games - search games -és töltés -
Majdnem pont 1 évvel ezelőtt te és Moby azt mondtátok a HALO 4-re hogy átértékelődik azzal a jó játék fogalma, vagy ilyesmit. Nekem nagy kedvencem az máig, de most ez a GTA úgy látom meg fogja ütni azt amit a 343 csinált. Ez a videó is befosás amit Totti mutatott.
Totti, teljes intro is fennvan? Yautubén?? -
Ez a baj eddig is ezt használtam. :D -
Akkor most boldogság van?
-
omán accounttal nincs is xbox live, nem lehet semmit tölteni, azt irja
-
-
Zenés szösszenet van az elején, az 8 perc és fent van.
Amúgy nyugalom, nagyon jó minden:) az autó fizika is!!!
A sportautó az tapad azt lehet csapatni.
A izomautó az farol, pörög, driftel.
Rendben van ez. Itt megvannak az adott típusu autók jellemzői, ami a 4ben nem volt, ott minden hajó effektus volt. Itt nem. Egy Audi R8 ( még a logo is hasonlít:) ) merev, feszes, 4 kerék meghajtás eszi az utat. Nagyon jók a hangok. A Ferrari utánzaté kimagaslóan dúrva lett, meg a kipufogó effektek is a tűzcsóva s a hangja!
De ha egy mustangba ülünk át ott már teljesen más minden. Egy terepjáróval pedig rendesen végig lehet pattogni és esni kelni a susnyásba, s ott tökéletesen látszik hogy megvan ugyan az a fizika, csak bizonyos autóknál látványos a nagy felfüggesztés mozgás és pattogás miatt és ott kijön ez az érzés. A sportautókat meg kell szokni, hogy érzékenyebbek, jobban tapadnak. Nagyon fun.
Lassan összejön az anyag, aztán felteszek pár jelentet.
Grafiak az brutális, egészen elképesztő.
-
Most végeztem splinter cellel.Tényleg azt kell mondjam végeztem,mert nincs lelkierőm vele többet játszani.Annyira 2ős érzésem van vele kapcsolatba,hogy az hihetetlen.Néha elkap a hév és nagyon jónak tartom aztán előjön egy irányításból adódó faszság ami totál elveszi a kedvem tőle gyűlölöm ezt az 1 nyomorult gombra rakott 1000 funkciót. Számtalanszor volt az,hogy kiütöttem az őrt és menekülni kellene de az istenverte nem felugrik kapaszkodni hanem a fegyvert veszi fel.Meg becsúszok a csőhöz ki is írja hogy felmászás megnyomom az At és semmi ácsorog majd miután odafordulok kegyesen megteszi.A leginkább zavaró az amikor konkrétan rajta a célkereszt a következő fedezékbe vonuláson,de istenér se veszi be nem adja majd miután addig addig mozgatom,hogy rááll és nyomom az A-t ritig mégis másik oldalra másik irányba megy vagy átugorja a fedezéket.Előzőt szénné játszottam élveztem mint az állat meg is lett az 1000 GS.De ezt képtelen vagyok teljes mértékben élvezni. -
Ez igaz, de a lentebb írt problémáidra ez is megoldás. -
Oks, csak nem olyan egy app mint google chrome-ozni telon. :D -
Hy..AC3 még van valahol ingyen?..meg ilyen sportos játékokat keresek ingyen:DD Ha van valami küldjön már pü-t, plz..nem mindig vagyok itthon így azt észreveszem mindig:) thenksz -
Böngésző? Én azzal szoktam vásárolni. -
Ááááááááááááááááááááá!!! Han-gu-lat! Gé-Té-Aá!!!
Felteszed az introt!? Please! Az úgyse spoiler igazán! .... -
Egen, csak jó lenne ezt tudni hogy onnan is akár, mikor bugos a weboldal vagy úgy dolgozom hogy nem jutok el odáig. stb.
Volt már erre példa. -
Minek? Nap végén megveszed PC-ről és kész.
Sose pár órás akciók vannak. -
Ugye skacok nem létezik még véletlenül sem olyan app teloa hogy ha van akció, akkor azon kerezstül lehessen barangolni és vásárolni az Xbox Store-ban?
-
Igen. De először le kell tölteni oman account-tal. -
Omán accountot csinálok, és ott van ez a sok ingyen játék, aztán a saját accountba is el tudom indítani ezeket? -
Omán account. -
Most hogy van ez a sok ingyen játék? Ausztrál account kell? -
-
Nekem is tetszik.
------
Injustice-t tovább játszottam. Alakul. Jó, hogy a környezet felhasználható az ellenfél ellen. -
Tetszik! Kell! -
Tyrant01 #141192 végre egy körökre osztott harcrendszerű játék