176909
banner
  • arty
    én :)
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!

Elérkezett a pillanat, mint ős pécés rávettem magam arra, hogy vegyek egy boxot. Amúgy is sok játék van amit kipróbálnék, viszont a Red Dead Redemption és a GTA5 eleve 2 olyan indok, ami miatt xboxot kell venni egy becsületes gamernek. Nem tudok mit tenni, veszek egyet.

Kérdéseim a következőek:

Léteznek teljesítményükben (proci, ram, videókari) különböző boxok, vagy az egyedüli eltérés a világon lévő összes xbox között az a merevlemez nagysága lehet?

Maximum 10-15 ezret adnék a gépért, 3 led hibás boxot szeretnék venni. Úgy hallottam olcsó a javítása. Ez mennyire valós? Sajnos nincs 30-40ezrem egy gépre.

Következő legfontosabb kérdésem: sima USBs egér+billentyűzet kombó működhet boxon, vagy speciális egérbillentyűzetet kell vásárolni millió forintokért? Kontrollerrel csak legvégső esetben játszanék :/ 15 év pc után nem tudnék ráállni.
  • DarkSector
    Basszameg, valakivel beszéltem Forza 2 ügyben és véletlen kitöröltem a PM-jét, legyenszíves írjon még1x, mert minden adat eltűnt. :S

Sűrgős THX. :)
  • Totti5
    Azt mondták hogy az irányítás jobban fog hasonlítani egy autóverseny játékhoz, érzékenyebb, gyorsabb lesz. Ennyi történt. Vannak lassú lomha autók, de a modern szuperkocsik, azok mennek mint a villám. Tisztára olyan feeling száguldozni mintha Midnight Clubbal játszanák és nem GTAval. Nagyon jó!
  • xxdani
    azért lássuk be, hogy a videók alapján a kocsi fizikája egy visszalépés. a grafika tökéletes, csak az a fránya kocsi ...de várjunk keddig akkor mindenről több hír lesz
  • Myselor
    nagyon sok nyomorék meg fikázza az autók fizikáját irányítását és a grafikát,komolyan az olyan minek játszik főleg ezzel ,szopják le majd a watch dogsot :|
  • DarkSector
    :D
  • Totti5
    Borulástól megsérült a kaszni és bal első felfügg, a kerék megakadt a járati ívben. 100 méter után durrdefekt!
  • oO VinyuS Oo
    Köszi! Nem láttam hogy már írtátok nem frissítettem a topikot :)
  • DarkSector
    Már megint.

My Games...ot egy játék képén X gomb majd Y gomb és beirod a keresőbe a játék nevét.
  • oO VinyuS Oo
    Csináltam kamu Oman profilt de azt írja az én régiómban nem elérhető a live :(
  • Botond #141220
    Megoldásom: 250es vinyós xboxba még egy 320as vinyó, és letöltök minden, oszt kész. :)
  • Totti5
    Nem tudom mi a teljes. A játék egy baromi látványos és akciós, pörgős prológgal kezd, majd egy beszélgetés és azt követi ez a bejátszás és utána már a negróval mehetünk.

• Rage47
    ah szuper köszi:D
    bár most meg Xbox Service error van, lehet patchelik...
  • DarkSector
    My Games.

Ott egy játékon vagy borítón X gomb, és utána Y gomb....

Sokan nem tudnak jól segíteni. :D
  • Rage47
    my games-en belül nincs search games, csak a saját lokális játékaim, amiket a magyar accal töltöttem le.
  • Tatyla
    my games - search games -és töltés
  • Macccy
    Majdnem pont 1 évvel ezelőtt te és Moby azt mondtátok a HALO 4-re hogy átértékelődik azzal a jó játék fogalma, vagy ilyesmit. Nekem nagy kedvencem az máig, de most ez a GTA úgy látom meg fogja ütni azt amit a 343 csinált. Ez a videó is befosás amit Totti mutatott.

Totti, teljes intro is fennvan? Yautubén??
  • DarkSector
    Ez a baj eddig is ezt használtam. :D
  • Harlekin
    Akkor most boldogság van?
  • Rage47
    omán accounttal nincs is xbox live, nem lehet semmit tölteni, azt irja
  • Totti5
  • Totti5
    Zenés szösszenet van az elején, az 8 perc és fent van.

Amúgy nyugalom, nagyon jó minden:) az autó fizika is!!!

A sportautó az tapad azt lehet csapatni.
    A izomautó az farol, pörög, driftel.

Rendben van ez. Itt megvannak az adott típusu autók jellemzői, ami a 4ben nem volt, ott minden hajó effektus volt. Itt nem. Egy Audi R8 ( még a logo is hasonlít:) ) merev, feszes, 4 kerék meghajtás eszi az utat. Nagyon jók a hangok. A Ferrari utánzaté kimagaslóan dúrva lett, meg a kipufogó effektek is a tűzcsóva s a hangja!

De ha egy mustangba ülünk át ott már teljesen más minden. Egy terepjáróval pedig rendesen végig lehet pattogni és esni kelni a susnyásba, s ott tökéletesen látszik hogy megvan ugyan az a fizika, csak bizonyos autóknál látványos a nagy felfüggesztés mozgás és pattogás miatt és ott kijön ez az érzés. A sportautókat meg kell szokni, hogy érzékenyebbek, jobban tapadnak. Nagyon fun.

Lassan összejön az anyag, aztán felteszek pár jelentet.

Grafiak az brutális, egészen elképesztő.
  • Harlekin
    Most végeztem splinter cellel.Tényleg azt kell mondjam végeztem,mert nincs lelkierőm vele többet játszani.Annyira 2ős érzésem van vele kapcsolatba,hogy az hihetetlen.Néha elkap a hév és nagyon jónak tartom aztán előjön egy irányításból adódó faszság ami totál elveszi a kedvem tőle gyűlölöm ezt az 1 nyomorult gombra rakott 1000 funkciót. Számtalanszor volt az,hogy kiütöttem az őrt és menekülni kellene de az istenverte nem felugrik kapaszkodni hanem a fegyvert veszi fel.Meg becsúszok a csőhöz ki is írja hogy felmászás megnyomom az At és semmi ácsorog majd miután odafordulok kegyesen megteszi.A leginkább zavaró az amikor konkrétan rajta a célkereszt a következő fedezékbe vonuláson,de istenér se veszi be nem adja majd miután addig addig mozgatom,hogy rááll és nyomom az A-t ritig mégis másik oldalra másik irányba megy vagy átugorja a fedezéket.Előzőt szénné játszottam élveztem mint az állat meg is lett az 1000 GS.De ezt képtelen vagyok teljes mértékben élvezni.
  • Botond #141207
    Ez igaz, de a lentebb írt problémáidra ez is megoldás.
  • DarkSector
    Oks, csak nem olyan egy app mint google chrome-ozni telon. :D
  • Ricsi234
    Hy..AC3 még van valahol ingyen?..meg ilyen sportos játékokat keresek ingyen:DD Ha van valami küldjön már pü-t, plz..nem mindig vagyok itthon így azt észreveszem mindig:) thenksz
  • Botond #141204
    Böngésző? Én azzal szoktam vásárolni.
  • Macccy
    Ááááááááááááááááááááá!!! Han-gu-lat! Gé-Té-Aá!!!
    Felteszed az introt!? Please! Az úgyse spoiler igazán! ....
  • DarkSector
    Egen, csak jó lenne ezt tudni hogy onnan is akár, mikor bugos a weboldal vagy úgy dolgozom hogy nem jutok el odáig. stb.
    Volt már erre példa.
  • davidka003
    Minek? Nap végén megveszed PC-ről és kész.
    Sose pár órás akciók vannak.
  • DarkSector
    Ugye skacok nem létezik még véletlenül sem olyan app teloa hogy ha van akció, akkor azon kerezstül lehessen barangolni és vásárolni az Xbox Store-ban?
  • davidka003
    Igen. De először le kell tölteni oman account-tal.
  • TaRka0107
    Omán accountot csinálok, és ott van ez a sok ingyen játék, aztán a saját accountba is el tudom indítani ezeket?
  • davidka003
    Omán account.
  • TaRka0107
    Most hogy van ez a sok ingyen játék? Ausztrál account kell?
  • davidka003
  • davidka003
    Nekem is tetszik.
    ------
    Injustice-t tovább játszottam. Alakul. Jó, hogy a környezet felhasználható az ellenfél ellen.
  • Tinman #141193
    Tetszik! Kell!
  • Tyrant01
    végre egy körökre osztott harcrendszerű játék