banner
  • Waczkor
    CoDnak az az előnye hogy konzolon is normális minőségben fut el.

Ha most a kövi konzolokra sikerül átportolni rendesen a bfet,akkor kíváncsi leszek az összehasonlításokra.

Igen nem is várom el a rombolást a codban,de rendes hangokat,kinézetet azt hiszem el lehet várni.Még mindig iszonyat lagymatag az egész,gyerekes,úgy hirdetik be mintha valami kurva nagy forradalmat hozna,aztán semmi.
    Persze hogy sikeres,mert aki egyszer hozzászokik az 15 év múlva is bátran leül elé játszani mert semmit de semmit nem változott a mechanika.Ez kell a sok vérpistinek,leül és atomot robbant 10 kill után a többire.

Bfben legalább ott a szar hitbox,a lagg,a szar sebzés,hogy néha mindent túl lehet élni,máskor meg egy katica fingásától is meghalsz:),de ezeken felül van egy nagyon durván összerakott világ.

FIFA teljesen más,94 óta tolom a sorozatot,minden rész más volt.

Amúgy meg minden codot kipróbáltam/kipróbálok tehát nem teljesen kívülállóként harsogok.

Majd holnap kijön a gta multi videó,utána meg mindenki csak GTA t fog tolni multiban és senki rá se néz majd a codra vagy bfre:D

Részemről lezártnak tekintem a témát,értem ti mit mondtok,remélem ti is értitek én mire gondolok:)