banner
  • Macccy
    - a THq csődhöz hasonló nincs minden nap, sőt, 10 évente egyszer van ilyen fejhullás, hát most rájuk csapott le a kaszás ... a szerverük most állt meg júniusban, tehát ~10 hónapig volt még support a megjelenés után, ami nem sok ha valaki csak most tudja meg hogy van DS2, de mivel már kb év eleje óta rakosgattam én is odébb a lemezt, szerintem aki akarta már letolta

- a LIVE előfizetésbe, vagy a hasonló online pass szarokba szerintem bele tudnák tenni, de hidd el, hogy az MS már gondolt erre, hiszen az E3 hisztéria előtt fix volt, hogy belevágnak, nem gondolom, hogy nagy költsége lenne elosztva felhasználókra

- jelenleg úgy néz ki, hogy Gaikai és társai sem lefutott még

- ez az 1 tabbal netezés ez igen "súlyos" gond lehetett, valahogy túléltem, a többi szarság meg ma is van csak mégjobban ... el nem hinnéd, de én is irodában dolgozom, ahol ülnek mögöttem és amennyi szopó van authentikálással ide-oda, ahhoz képest mindenféle 1 tabos netezés fel se tűnne már. A civil netezés se lett sokkal jobb, faszom flash szarok még mindig felbukkannak a sarkon, néha a Java idegel ki, csomó webpédzs szar mobilon/pécén ... Én nem emlékszem, hogy a maihoz képest lényegesen szarabb lett volna 10 éve, főleg a csúnya gonosz MS miatt.