banner
  • arty
    Mi működik? Melyik játék használja?

Mit szóltál volna, ha a DS2 nemhogy nem 1000/1000, hanem a grafika nagyrésze hiányzik? Mert a thq csődjével bezárt a felhőjük is, és nem számol neked senki ingyé fényt, árnyékot... gondolom akkor is toltad volna ezerrel a mégjobb élményért - "élvezni kell", ugye :D

És még mindig várom a válaszod: ki fog a te fosi xbox1-ed möge betenni egy geforce titánt a foskonzolod duplájáért, a foskonzolod árának tizszeresénél is drágább szerverbe, csak hogy az árnyék odaát számolódjon? Értem én, hogy nyeled a bullshitet, hiszen "élvezdni kell" :D

---

Az IE6 jó volt? Ki ne röhögtesd má magad, szenilis barátom :)) És mégis azt KELLETT használnod, mert az oldalak nagyrésze csak azzal működött rendesen - rémlik vagy még akkor anyuék nem engedtek netezni? ;))) És valóban csak ez számít.

Nem vagyok részvényes, de az általam használt telón kiszedték a pattogós scrollt - mer' azt csak az almának szabad. Tehát az alma megszopatott.

---

Gondolom nehezen megy a képzelgés, hogy emberek egy irodában össze vissza ülnek ... ;)