"Meg nem értem ezt a hülye logikát. Miért kell egy reboot-ot hasonlítani az előző részekhez? Az új Tomb Raider is jobb lett mint a régi."
Mert talán pont az a lényege a rebootnak, hogy jobb legyen, frissebb legyen, aztán meg sok esetben mégsem lesz az ...... az eredetit akarják felülírni, aztán sok esetben csak viccet csinálnak belőle.
Az új TR-ről meg annyit, hogy lehet jobb mint az eredetiek, azoknál nem volt nehéz manapság jobbat csinálni ... de ettől még nem lett jó játék. Hasonló gameplay stílust képvisel a The Last of US és sokszorosan kenterbeveri.
TR-be az az ál szenvedés majd játékmenetben meg mindenkit fejlövéssel irtás, céltalan QTE fesztivál ... megjelenés előtt demózgatott kamu vadászat (amiben a LOU megint mérföldeket ráver egy hasonló részen). Nálam a TR hatalmas csalódás. A LOU-ban meg lehet nézni hogy kell élvezetes gameplay, jó (és nem QTE kényszerített) történetvezetést és hangulatot csinálni.
Még mielőtt jönnek a jelzők, van X360-am és PS3-am is ... de pl a TR-t PC-n toltam kontrollerrel (ameddig toltam) :)
Egyébként ha a TR tetszett, akkor a 'másik' szinte kötelező :D