XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

orichalcos
Na feltelepült a játék, most reggelig crysis 3 akkor. :)

My streams: https://beam.pro/oriic

Totti5
Anglia. Alien kiütötte a DS3-at. Bár nem csodálom Dead Space 3 is kapta a fikát mindenhol az elsõ képektõl fogva, a demo meg még csak rá tett, aztán nem gyõzöm olvasni, hogy bocs tévedtem, de az k. jó játék hszeket azóta, akik végigvitték. Alien meg... ott nem volt fika, mindenki várta, meg is vették.

1. Aliens: Colonial Marines
2. Dead Space 3

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
Tegnap értem a végére. A környezetet már álmosítónak találtam a végére,annyira egyforma.Viszont a végén egy barlangos rész van,ahol olyan köveket,fényeket,csillogást csináltak,hogy csak na,az nagyon tetszett.
A harc meg ugyanolyan érzésre,mint a 2. részben.
Én az íjat csak pár helyen használtam, jó,erõs fegyó,de 15 nyilat ha kilõttem vele. A fõhõs is panaszkodik mikor elõször kézbe veszi hogy mi a szart csináljon õ ezzel a fogpiszkáló vetõvel,de aztán Psycho elmondja az erényeit :D
A Far Cry-hoz nem hasonlítanám azért,szerintem ugyanakkora pályák vannak mint a 2. részben,csak a környezett miatt több a szabadtéri, nagyobb nyílt teres rész.

PSN ID.: Beegabor

Muttley
vki, aki letölti
köszi, ha összefoglalja néhány gondolatban
mi újat írnak
a Splinter Cell: Blacklist-rõl
:)

Just do it :)

Muttley
külföldi commentek-ben lehet olvasni, h
nagyon el lett találva a játékmenet
sokan fostak tõle, h az íj qrvára nem passzol majd a high-tech nanoruhához
viszont állítólag a végleges játékba nagyon beleillik
a környezet is állítólag teli találat
és arany középút far cry 3 sandbox és CoD csõjáték között valahol félúton

alig várom, h megjelenjen
1st day buy :)

Just do it :)

Moby
Jó ez a krízishárom. Igényesek a cutscene-ek, és borszaztó érdekes az egész.
Foshugylé. Del.

Adversus solem ne loquitor

sparrow35
Köszi,leszedtem Operához és egybõl jó lett!

I want to be a mighty pirate ever!

Totti5
Section 8 egy teljesen bekorlátolt multi FPS egy pályán aztán szóljon aminek szólnia kell. Single player pedig botok ellen a multi pályákon. Semmiben még csak kicsit sem hasonlít arra ami a Destiny lesz / akar lenni.

Elolvastam az összes infót ami ma kijött. Ha ez ebben a formában megvalósul mint ahogy leírták nextgen elsõ évében jön akkor HÚHA. Eredeti, ötletes, újszerû, innovatív.

orichalcos
Gondolom stílusban ahhoz hasonlítja.

Totti5
Section 8 hogy keveredik ide?

DarkSector
Ja bocs azt hittem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Ez nem MS IP

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Gondolom a 4 nagy címbõl ez az egyik.

Inkább veszek ps4-et egy killzone 4 végett ha fps kell.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Mindegy a játék így elsõre is egy jellemtelen szarságnak tûnik
Olyan érzésem van mint a Section 8-nál.

Nekem akkorsem tetszik ez a Nem MMO """"ha akarod"""" játszhatod egyedül is...húha.

Játszhatod egyedül az Unreal 2007-et is, csak éppen hülyeség.

Totti5
Nem látni belõle sokat, de tetszik. SCIFI! abból pedig manapság nincs sok. Bungie = gameplay/zene tuti jó lesz.

Az jó hogy tisztázódott, hogy nem MMO, ennek nagyon örülök. Egyedül akarom játszani, s élvezni.

Kíváncsian várom mi lesz belõle.

davidka003
MMO szarokat én se csípem. Hiába Bungie egyelõre nem fogott meg.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

orichalcos
Nem mmo lesz. Egyedül is végigtolható, de csapatban is lehet játszani co-opban.

Érdekesség hogy nem lesz fõmenü a játékban, csak konzolokra jön, pc kimarad (kurrens genre, meg nextgenre is jön)
Lesznek jármûvek, sõt ûrhajónk is, mellyel a naprendszerben utazhatunk a többi bolygóra.
Tervezett megjelenés még idén, de pletykák szerint októberben jön elõször ps3-ra és xbox-ra.

DarkSector
Szerintem elég tré.
Fõleg hogy MMO.

Nézd meg hol vannak az ilyen MMO szarok sehol...nem érdekli a kutyát sem mert hamar monoton unalmas lesz, már most süllyesztõ, és akármilyen új motor meg fény-árnyék lesz benne egy fos lesz.

TDC Geronimo
Le se tagadhatnák, hogy a halot csinálták elõtte... Ez a reveal elég balul sült el. Pressnek 6 órán át csak powerpoint prezentációkat mutogattak meg "no comment" kijelentéseket a QA-n.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

orichalcos
http://www.youtube.com/v/EwOUi4JDC4o&version=3

Waczkor
Nekem nincs bajom velük,alapok megvannak a sniper elitebõl,csak lenne valami hosszabb story,kampány,coopba jók az ilyenek.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Waczkor
Bocsi,most látom hogy csak pécére lesz.
Nem vártam meg a végét a trailernek....

Seth
Nee, má itt is zombik O_o

Waczkor
http://www.youtube.com/v/kCbUq7B4Vm4&version=3

Remélem lesz benne tartalom,zombis téma mindig jöhet.

Myselor
az nemtudom az mi
davidka003
OFF
Halo 4 eladó
LINK
Fém tok, benne a két lemezzel karcmentes állapotban. Ajánlattal privátban kereshettek.

Ma értem a végére. A grafika lenyûgözõ tényleg. Az külön tetszett, hogy elég sokféle jármûvet lehet vezetni a kampány során. Normal szinten is volt kihívás. Cortana és Chief hangja még mindig nagyon jó.
Ahhoz képest, hogy nem a Bungie csinálta ez egy igazi Halo játék lett.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

grebber
Adblock használata ami tiltja a reklámokat ami okozza ezt a szarságot!

Next PC upgrade: 2022

Myselor
valaki megoldást tud erre hogy nem bírom a spoilert elolvasni?Csak feldobál az oldal tetejére
"Crysis 3 credits után a végén mi a téma?"

Nem régen a kórházuk szeretetét élveztem, és most szeretnék reklamálni. Ezt mondta aki a székben ült az igazgatóknak.
Osi20
Sziasztok
Tudnátok segiteni meg vettem Nhl 13 nem tudok rá tölteni legujabb rostert? Ezt csak gold liveval lehet tölteni? Elöre is köszönöm választ.

grebber
xbox360 screen capture gui programot használja valaki? Ha igen kérem írja le hogyan mûködik!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Ja de nem multiplatform. Amúgy jah.

Seth
Akkor még nem láttad a Killzone-2-3-mat.AZokban nagyon jók még az animációk

DarkSector
jah nekem a mozgás/animációk amik vernek mindent a többi fps-hez képest, annyira finomak a mozgások ahogy fut a fegyverrel meg ahogy lõ (az elsõ rész óta), hogy játékban még nem láttam ilyet.
A többi játék hiába csilli-villi fénylik de gagyihatású az animációk végett ehez képest.

The Protector
Ahham.Én szeretem a crysis-t és nem a grafika miatt hanem mert jók az akciók benne és lehet lopakodva ölni.Engem a lopakodással meg lehet venni kilóra.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Hát ha tippelnem kéne az eddig látottak alapján kb az sem egy túlbonyolított téma, inkább a gyilkolás módjára értendõ.
Valamint a többféle útvonal abba merület ki mint pl a 2. részben hogy egy helyen pl vagy támadsz az utcán vagy lemászol egy csatornába és kijutsz a katonák hátába.

Nem tudonám bonyolultabban elképzelni. :D

The Protector
értem köszi.én is erre gondoltam,nem arra, hogy város meg mellékküldik hanem amit írtál,hogy alternatív útvonalak,többféle módon is oda lehet jutni valahova.nekem ez nagyban megdobja az újrajátszhatóságot.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Juj ne legyünk már ilyenek.
Crysis mint sandbox, azt legfeljebb úgy lehet értelmezni mint az elsõ részben.
De itt ne számíts akkora területre azért.
Ez nem egy GTA, a mellékküldetések is a secondary módszerrel lehetnek hekkelj meg 1-2 laptopot meg ilyen, kizárt hogy ettõl mélyebb legyen, ez egy akció fps.

The Protector
Aki tolja a cry3-at.Mennyire lett sandbox?Tényleg vannak mellékküldik?Vagy, hogy van megoldva a szabadon mászkálás?

DarkSector
ember ez single, nem multi és végleges, nem beta. :)
Illetve belsõ helyszínek jobbára míg a demoban inkább nyitott részek voltak.

Macccy
Hmmmm ... lehet csak én látok rosszul és lehet a videó javít rajta, de nekem ez SOKKKAL jobban néz ki, mint amit a béta fosban láttam, szóval visszatért a hitem. Ezt ki fogom próbálni ezt a CRY3 -at.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Tegnap még elsõ 25 perc volt mára elsõ 30 lett?

DummyBoy
Köszi, meg is csináltam közben, csak kicsit érdekes volt, hogy kilépett az offline profilból, csinált egy vadi újat, de egy szóval nem említettee, hogy a végén migrálja majd õket ...

De meglett. Kösz.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Totti5
PSPd még van?

The 3rd birthday ( Parasite Eve ) megvolt, megvan? van VITÁra is letöltõsben a PSPs ahogy olvasom 15-20 óra gametime és ajnározás a tesztekben, hogy egy k jó TPS rpg és PSPn csúcs látvánnyal volt.

Ahogy átnéztem, 30 PSP cím biztos van ami kimaradt és simán játszhatom VITÁn. Még hogy nincs rá gamma... két analóggal, szebb képernyõn.

Macccy
Nem arra készült, hanem iPhone 5-re, az iPad csak másodlagos.

DarkSector: De te miért a 2-t nézegeted, az még két évvel és két telefon generációval ezelõtt jelent meg iOS-re?! Az android változat ráadásul másfél évvel késõbb lett portolva és a már amúgy sem túl aczélos grafikából is lentebb vettek kicsit (hogy miért azt nem tudom). Ha itt lesz a 3 majd dobok screenshotot!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

arty
simán átállíthatod online-ra, semmi nem veszik el!

Forza.

arty
"de a látvány miatt dobtam be ide a videót mint érdekesség"

azt aláírom, eléggé rendben van egy tablettõl!

Forza.

arty
én is úgy gondolom, hogy beszélgetünk, de érdekelt, hogy mi az apropó amiért belinkelted :)

handheld a 3DS és a Vita, emellett a tabletek kényszermegoldások ilyen játékra - olyanok is. nem izlés dolga, hogy belásd a döntögetés és képernyõtapperkodás szarabb, mint a gomb/gomba - bizonyos játéktípusokra. van ahova a tapi jobb, avagy a döntögetés jobb - az RR3 nem ez a kategória.

Forza.