XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My streams: https://beam.pro/oriic
1. Aliens: Colonial Marines
2. Dead Space 3
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A harc meg ugyanolyan érzésre,mint a 2. részben.
Én az íjat csak pár helyen használtam, jó,erõs fegyó,de 15 nyilat ha kilõttem vele. A fõhõs is panaszkodik mikor elõször kézbe veszi hogy mi a szart csináljon õ ezzel a fogpiszkáló vetõvel,de aztán Psycho elmondja az erényeit :D
A Far Cry-hoz nem hasonlítanám azért,szerintem ugyanakkora pályák vannak mint a 2. részben,csak a környezett miatt több a szabadtéri, nagyobb nyílt teres rész.
PSN ID.: Beegabor
köszi, ha összefoglalja néhány gondolatban
mi újat írnak
a Splinter Cell: Blacklist-rõl
:)
Just do it :)
nagyon el lett találva a játékmenet
sokan fostak tõle, h az íj qrvára nem passzol majd a high-tech nanoruhához
viszont állítólag a végleges játékba nagyon beleillik
a környezet is állítólag teli találat
és arany középút far cry 3 sandbox és CoD csõjáték között valahol félúton
alig várom, h megjelenjen
1st day buy :)
Just do it :)
Foshugylé. Del.
Adversus solem ne loquitor
Elolvastam az összes infót ami ma kijött. Ha ez ebben a formában megvalósul mint ahogy leírták nextgen elsõ évében jön akkor HÚHA. Eredeti, ötletes, újszerû, innovatív.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Inkább veszek ps4-et egy killzone 4 végett ha fps kell.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Olyan érzésem van mint a Section 8-nál.
Nekem akkorsem tetszik ez a Nem MMO """"ha akarod"""" játszhatod egyedül is...húha.
Játszhatod egyedül az Unreal 2007-et is, csak éppen hülyeség.
Az jó hogy tisztázódott, hogy nem MMO, ennek nagyon örülök. Egyedül akarom játszani, s élvezni.
Kíváncsian várom mi lesz belõle.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Érdekesség hogy nem lesz fõmenü a játékban, csak konzolokra jön, pc kimarad (kurrens genre, meg nextgenre is jön)
Lesznek jármûvek, sõt ûrhajónk is, mellyel a naprendszerben utazhatunk a többi bolygóra.
Tervezett megjelenés még idén, de pletykák szerint októberben jön elõször ps3-ra és xbox-ra.
My streams: https://beam.pro/oriic
Fõleg hogy MMO.
Nézd meg hol vannak az ilyen MMO szarok sehol...nem érdekli a kutyát sem mert hamar monoton unalmas lesz, már most süllyesztõ, és akármilyen új motor meg fény-árnyék lesz benne egy fos lesz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Nem vártam meg a végét a trailernek....
Remélem lesz benne tartalom,zombis téma mindig jöhet.
Halo 4 eladó
LINK
Fém tok, benne a két lemezzel karcmentes állapotban. Ajánlattal privátban kereshettek.
Ma értem a végére. A grafika lenyûgözõ tényleg. Az külön tetszett, hogy elég sokféle jármûvet lehet vezetni a kampány során. Normal szinten is volt kihívás. Cortana és Chief hangja még mindig nagyon jó.
Ahhoz képest, hogy nem a Bungie csinálta ez egy igazi Halo játék lett.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Next PC upgrade: 2022
Tudnátok segiteni meg vettem Nhl 13 nem tudok rá tölteni legujabb rostert? Ezt csak gold liveval lehet tölteni? Elöre is köszönöm választ.
Next PC upgrade: 2022
PSN ID.: Beegabor
A többi játék hiába csilli-villi fénylik de gagyihatású az animációk végett ehez képest.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Valamint a többféle útvonal abba merület ki mint pl a 2. részben hogy egy helyen pl vagy támadsz az utcán vagy lemászol egy csatornába és kijutsz a katonák hátába.
Nem tudonám bonyolultabban elképzelni. :D
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Crysis mint sandbox, azt legfeljebb úgy lehet értelmezni mint az elsõ részben.
De itt ne számíts akkora területre azért.
Ez nem egy GTA, a mellékküldetések is a secondary módszerrel lehetnek hekkelj meg 1-2 laptopot meg ilyen, kizárt hogy ettõl mélyebb legyen, ez egy akció fps.
Illetve belsõ helyszínek jobbára míg a demoban inkább nyitott részek voltak.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
De meglett. Kösz.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
The 3rd birthday ( Parasite Eve ) megvolt, megvan? van VITÁra is letöltõsben a PSPs ahogy olvasom 15-20 óra gametime és ajnározás a tesztekben, hogy egy k jó TPS rpg és PSPn csúcs látvánnyal volt.
Ahogy átnéztem, 30 PSP cím biztos van ami kimaradt és simán játszhatom VITÁn. Még hogy nincs rá gamma... két analóggal, szebb képernyõn.
DarkSector: De te miért a 2-t nézegeted, az még két évvel és két telefon generációval ezelõtt jelent meg iOS-re?! Az android változat ráadásul másfél évvel késõbb lett portolva és a már amúgy sem túl aczélos grafikából is lentebb vettek kicsit (hogy miért azt nem tudom). Ha itt lesz a 3 majd dobok screenshotot!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
azt aláírom, eléggé rendben van egy tablettõl!
Forza.
handheld a 3DS és a Vita, emellett a tabletek kényszermegoldások ilyen játékra - olyanok is. nem izlés dolga, hogy belásd a döntögetés és képernyõtapperkodás szarabb, mint a gomb/gomba - bizonyos játéktípusokra. van ahova a tapi jobb, avagy a döntögetés jobb - az RR3 nem ez a kategória.
Forza.