banner
  • Harlekin
    Én nem verseny szerűen csinálom az acsizást szimplán magam szórakoztatására örömére.
    Van haverom akin mutatkoznak a fanatizmus jelei mivel már most előre bekészített acsiai vannak a nyaralására."de szimpla heteken is így van 3 napra előre van bekészített acsi(akármi történik minden nap legyen nyitható acsi).
    Értem ez alatt,hogy másnál lesz a profilja ameddig nyaral és minden nap az éppen aktuális játékot az aktuális mentéssel be kell tölteni majd az acsit kinyitni hogy a acsi streakje ne vesszen el.Ami a multkor valami miatt a 475. napon bukott meg tehát mondom még 1x a 475. napon bukott megTehát 475 napon keresztül minden nap nyílt neki acsi.
    Miben áll ez a bekészített acsi teszem azt el van mentve játék hogy nézd végig a szereplő listát.Vagy ott áll az utolsó gyűjthető tárgynál és hasonló nyalánkságok.Na ő azt mondom kezdi súrolni a fanatizmust.Hol vagyok Én ettől??
    És akkor ha már szót ejtetünk Stalionrol Ő ezt iparággá fejlesztette,mert kizártnak tartom,hogy 1 ember 1 gépen napi 8-9 ezer gs-t szedjen ki cirka 5-6 gamából.Úgy hogy van olyan gama ami mind japán mind eu mind usaként külön kiszedett.Ezt másként nem tudom elképzelni mint van több gép ami mind a stalion profilhoz van társítva amin több ember is játszik.És az éppen aktuális amin az acsik nyílnak megy livére vagy nyílik offline és frissít liven tehát ezzel nincs mit versenyezni amúgy se...