banner
  • Harlekin
    bazzzze strokeot kapok deadpooltol....
    A játék fenomenális nincs vele gond élvezet vele minden perc,de az acsik áááááá
    3 napja kész a game 8 acsi hiányzott amiből 3 csuklómozdulatosan 1szerű és nem kaptam meg.Mire nagy hülye fejemmel letöröltem a system casht láss csodát 6 darabot azonnal megadott első nekifutásra.Na de itt maradt még 2 amihez már tegnap este 1 voodoopapot is hívtam,hogy csináljon valamit,mert a helyi keresztény plébánus már járt nálam de az ördögűzés se oldotta meg a dolgot.
    Az acsik:
    1. It's a trap!(10)

Score a combo of 75 or more while fighting up the stairs at the "Front Gates of EEEEEEEVIL!"
    Utolsó pálya már szó szerint becsukott szemmel megy.100 feletti combokat csinálok minden szakaszon(több részből áll) próbáltam már minden nehézségi szinten külön fegyverekkel nem csináltam counter atacot,nem használtam extra támadást stb stb...tényleg mindent és nem kapom meg.szaros 10G tehát rém 1szerünek kellene lennie...

a másik acsi meg a Cole'd Blooded (50)
    Combo an entire wave on any Gold-tier Challenge map

7 challange map van nevetségesen 1szerű ha a fegyverek ki vannak maxolva.Minden map infinity szinten áll már,de vissza lehet rakni őket goldra,kivéve 1 et amit már elsőre se értettem,hogy miért került bele a mapok közé mivel az már a storyba is "készre" csinálható volt ugyan úgy tehát az is wave jelegű volt.Sehol semmi guide,hogy pontosan mit is kellene csinálni.Mert ha x ember feletti combot csinálsz kiírja ugyan azzal a kiírással mit az acsi kép a max combot.Viszont próbáltam azt is hogy minden wavbe összetereltem a nyomorultakat és úgy rendeztem mészárszéket tehát az első ütéstől az utolsóig comboba maradtam de ez meg nem teljesíthető a nagyobb pályákon,mert a nyomorult fegyveresek elszaladnak elbújni.