banner
  • Waczkor
    State of Decay

Videókat már néztem róla korábban is.
    IGN 8.9-et adott rá.

Válasz #136785-re:

Nem rég vettem 5-ös iphone-t mert nagyon jó áron jutottam hozzá,amúgy maradt volna a régi 3g-m amin nem futna el.
    Nem akarok várni ha játszok 5-10 percet egy kurva tankolásért,kerékcseréért vagy bármiért.

Előző PvZ nagy siker lett mindenen,ezért sem értem ezt a lépést.De mégis, úgy hívják EA.
    Megvenném full áron,nem akarok reklámokat a pofámba,meg egy pályán szopni mert várnom kell arra hogy teremjen valami.Ilyenkor persze egyből felugrik hogy lehet venni.

Játszottam a facebookos PvZ Adventures-szel,az is ingyenes,csak éppen ültetni kell a növényeket amik ha megnőttek,akkor tudod vinni őket és használni.Na most ott is várni kell mert nem kapsz normál esetben annyi pénzt hogy folyamatosan tudjál ültetni,mert csak azzal hogy ölöd a zombikat nem kapsz.Persze pénzért egyből lehet.

Első rész minden tekintetben jó volt,kellően nehéz,sok játékmód,csak rajtad állt.Itt pedig biztosra veszem hogy csak nagy kompromisszumok árán lehet majd letolni bizonyos részeket.Arról nem is beszélve hogy ha buszon vagyok és játszani akarok nem fogok 15 percet várni hogy kihajtson egy bab.Bár most nem vagyok box közelben már egy hónapja és mivel az utóbbi játékok kimaradtak nekem iphone-on sokat kell bepótolnom így elég sokat játszok vele itthon,de akkor is.
    Legyen opció hogy megveheted egyben vagy ingyenes és többször fizetsz.