XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Egyébként én azt gondolom, hogy a játékosoknak simán vissza kellene küldeni a kiadóknak az olyan játékokat, amik ennyire tearingelnek, hibás árúként. Egyszerûen nem értem hogyan és miként vált ez elfogadottá. Ha vesznek egy filléres, turis lófasz dvd-t, vagy bármit, és az mondjuk csíkoz, azt is gondolkodás nélkül visszaviszik. Ezek nagyon hasonló alapvetõen audiovizuális mûvek, mégis miért vált elfogadottá itt?
Tearing=hibás árú, és pont, Kurvára ideje lenne bevezetni.
Adversus solem ne loquitor
1.) alig látni
2.) nyilván kemény fps-eket fizetett érte a box
gyökérállatok :(
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Dark: amennyiben az aláírásodban szereplõ elektromos kutyaszart érted a "pc" alatt, úgy még igazad is lehet :D
Sebaj, legalább nem kell megvennem akkor.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Mi ez a szaggató, képtörõ rettenet???<#csodalk>#csodalk> Értem, hogy szép (közelrõl, távolra gecironda, felmásztam az elején rádiótoronyra, elnéztem a távolba, és elhánytam magam...legalább ködöt basztak volna bele, vagy valami, egy kartondobozban találtam magam, ahol a horizontnál megláttam a világvégét), nade ilyen áron?
Ilyen fost pécére csináljanak, ne konzolra! Vannak helyek, ahol nem tudom vezetni a kibaszott autót, mert nincs 15-nél több az fps, ÉS MÉG EL IS TÖRI<#wilting>#wilting>
EZ? JÓ?????????????????
shiftddel, amúgy is elég volt egy idõre a sandboxokból
Ha a full grafika az alsó kép, akkor nem szartam össze magam tõle, bár így shotoknál lehet hiányzik valami post effect
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Nekem még Max Payne 3-ra sem volt idõm pedig az nem mai játék.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ez már így kezd alakulni :)
konkrétan hasonlít Chaos Theory élményre
és ugye az az über-Splinter Cell :)
reméljük merítenek a Far Cry 3-ból
lehet csúnya paraszt-gyerek módjára hentelni ill. mesterien lopakodni is
bizakodom, h így lesz a SC Blacklist-nél is
bár nekem ez a nyíllal megjelölõs fedezékbe rohangálós dolog még mindig nem tetszik
UBI amúgy kezdi összeszedni magát idén már végre
témában jól, megvalósításban kevésbé eltalált GR: Future Soldier
majd AC 3, sok-sok újítással, de uncsi és idõrabló side-mission-ökkel
most itt a full-extrás Far Cry 3
ezek után egy király BlackListet kérünk szépen
(és jöhetne egy (végre) jól megszerkesztett OFFline Silent Hunter 6)
Just do it :)
Szintetikus bencsmárkokkal nem vagy elégedett, még telefonálni is akarsz?! :))
Na ma visszahívást kaptam a samsungtól...(az advancel kapcsolatba)
Közölték,hogy nagyon sajnálják,de a problémára nincs megoldás.Jelenleg a Samsung a saját hangfelismerõ rendszerébe nem használja a magyar beszédet és +ba NET nélkül amúgy se használható...
Tehát 2012-be 1 közel 100000 ft-os TELEFONT magyarországon NEM lehet használni telefonálásra hands free eszközzel.
Megkérdeztem tõlük,hogy ez normális dolog???Közölték,hogy nem,de ez van...
Tehát most az 1 hetes telefont rootolhatom meg,hogy letiltsam benne a saját telefonáláshoz használatos alkalmazásátt,hogy a másik app ami tudja ezt használható legyen.Vicc az egész
A fõ vicc az hogy minden más tökéletesen érti a magyar nyelvet benne.Navigáció,böngészõ(mivel ezek a googlet használják)csak és kizárólag a telefonálás nem megy...Ami ugye nem elhanyagolható 1 telefonnál...<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
ON
Landor: naja, de egy mátrixban kénytelen vagy minden ponton azonos csatlakozást alkalmaznod, szal kikerülhetetlen a szopó :)
Egyébként ezzel a HDMI-vel az az igazán vicces, hogy én prö studiótechnikában utazok, és ottan csak a SDI ismert, ami aztat tuggya, hogy egy 75ohmos tyúkbélen elviszed 100m-re a fullhd-t (bár én vittem már 300m-re is, félúton egy repeaterrel). Ok, az egyirányú, de ha 2 érpárom van, akkor nemhogy némi lófasz adatot, de vissza is küldöm a komplett jelet.
Ehhez képest az HDMI egy kibaszott vicc (meg az is, hogy az SDI-t tudó elektronikák egy fillérrel nem drágábbak, mint a hdmi-s kivitele).
ki érti?!
Forza.
-tRs-Landor
Landor: nem adott ki csak stereo jelet az xbox a hdmi-n??! What-da-fu...#@/&? Ezen nem röhögnék, utálom ha valami nem mûködik.
FC3 tényleg eszméletlen jó lett. 1 hete van boxom, de az AC3-at most hanyagolom emiatt kicsit, pedig az is iszonyat jó.
Egy technikai kérdésem is lenne:
Volt itthon egy 1,5-es és egy 10 méteres HDMI kábel.A 1,5-es eddig a DVD lejátszóé volt.Új a box gondoltam rádugom a 10-est.Tiszta csíkos meg pöttyös lett a kép, gondoltam szar a kábel, mert a 1,5-essel meg gyönyörû.Rendeltem egy másik 1,5-est ezzel viszont nem indul el a gép.A közös az új és a 10-es HDMI-ben az, hogy aranyozottak.A régi 1,5-es amivel müxik az sima.Mondjuk a DVD meg mûködik az újjal szval nincs para, csak fura nekem ez az egész.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
... mert az egész hdmi szabvány egy kibaszott vicc!!! a "gondolkodó gép" gyakorlatilag szopatja a felhasználót, ahol éri. kurvára elõrébb vagyunk, hogy józsibácsi nem tud dtshádét küldeni a samsungtévéjére - mert kb ennyit nyertünk :((((
tetves ipar :(((
Forza.
Nálam az van, hogy több eszköz (BRhtpc+box+ps3 néha) kell meghajtson 2 tévét + receivert. Ezért egy hdmi switch+ egy splitter van a rendszerben (tudom, hdmi matrix jobb lenne, de a splitterem megvolt hamarabb), és a receiver optikain van rákötve a hozzá tartozó tévéhez. Nincs eygszerûbb megoldás, és ez így is lehetne, de...
úgy fest, hogy a nyomorék samsung kifelé azt kommunikálja, hogy õ nem tud DD jelet fogadni, és ha a fejem tetejére állok, akkor is az õ handshake-el hamarabb a túlvéggel, amibõl az vanik, hogy ha rá van dugva az a tévé is a rendszerre, akkor a nagyról már nem tudom levenni a sokcsatornát, mert az eszközök azt érzékelik, hogy nincs DD képes eszköz a kábel végen, ami a htpc-n futó xbmc esetében azt jelenti, hogy semmiféle hang nem jön ki, mert az audióeszközt nem lehet inicializálni <#wilting>#wilting>
Szóval most még kéne valami cuccot hergeljek, ami fizikailag leválasztja a 2. tévé felé menõ hdmi kábelt, amikor nincs rá szükség... (vagy kidobni a csába, és venni helyette egy más típust, amivel nincs ez a betegség)
Bár néha a box csak sztereót adott le hdmi-n keresztül, ezért inkább optikán adom az erõsítõnek az 5.1-es audiót..
A 'MIDNIGHT LISTENING' elvileg azt adja, hogy éjszaka is tudsz élvezhetõ hangerõsséggel mások által kevésbé hallható hangtartományban hallgatni zenét, filmet, stb. A gyakorlatban nekem nem igazán mûködött. Lehet a kisebb szoba miatt.
-tRs-Landor
kérdésem lenne az xbox-al vajon nem lehet fellépni az interenetre csak ha van xbox live-m ez nélkül nem is lehet böngészni sem ?vagy ha mégis hogyan?
Tegnap kaptam meg csak meg, majd ma kirpobalom. :)
Lehet majd nosztalgiabol vegignyomom majd karacsony kornyeken a HALO 1, 2-t a jo oreg XBOX 1-en... :)
SPOILER WARNING
"Kétlem, hogy Cortana meghalt volna. Amikor látjuk, hogy a másolatai megtámadják a Didact-ot és lefogják a karjait, akkor Cortana beugrik a sisakjába (látjuk amint belerepül egy fénypont). Aztán a Didact slipspace-be zuhan ... Dr. Halsey teóriája, miszerint egy AI slipspace-en belül, ha rendelkezésére áll a megfelelõ rendszer, átlépheti a leépülési fázist és szinte isteni lénnyé válhat"
És akkor lehetséges, hogy a végén az Epilógusban a Didact valójában nem hangosan elmélkedik (fõgonoszként monologizál) hanem valójában Cortana -hoz beszél!
<#wow2>#wow2>