gondolkodj el egy DLP vasarlasan ( hatsoprojektoros tv) nekem meg csak nem is DLP van hanem a sima ( dlp mas lencses es vekonyabb, nem akkora BAZINAGY) jol beallitott hatsoprojektoros tv ugyanolyan kepet fog adni ugyanolyan szinekkel mint egy plazma de a sotetebb szineket sokkal jobban fogja kiadni.
egy dragabb projektoros tv sokkal jobb mint egy olcso plazma!!!! es lehet hogy a ket fogalom egy arban van!
nekem is projektoros tv-nk van. uberzsir!
ket tanacs:
ha bemesz egy boltba es csunya a projektoros tv az aze van mert nincs beallitva!
ha lehet akkor olyat vegyel ahol a convergencet manual lehet allitani. sajna leforditani nemtudom magyarra a lenyeg hogy a beallitasokban legyen olyan ahol kezzel (tehat nem a tv csinalja magatol) lehet allitani az elesseget/szineket.
ez a mi tv-nken ugy nez ki hogy a tv kepernyon van sok sok + jel.
es latod hogy a feher = jel mogul kilog valamerre a kek = meg egy piros = jel. ezeket a piros es kek = jeleket lehet ide oda tologatni a feherhez kepest igy nem lesz szellemkepes a tv egyik sarokban sem, stb stb stb. sajna a mutter 61 inchese nem tudja ezt a funkciot. ott csak auto convergence van.. nem is tokeletes egy ket sarokban ami azt eredmenyezi hogy a feliratnak van egy uberpici piros szellemkepe. amugy jatekban eszre se venni.. csak max az eletero csikon meg a mellette levo szovegen. de a mienken szerencsere van szal csak beallitottam es kiraly minden!
ne feledd= egy jo projektoros tv nagyon zsir!