és a művek: d&nb, rock, gyurizmus :]
-
vúhú, köszi a dícséreteket!! :)
blackgamer, van egy kis erősítőm hozzá, azon van egy "gain" nevű gomb, ami ráküldi a distortion-t. ezt ugye felvettem gépre, ott még végeztem kisebb equalizeres beállításokat , bár volt egy-két szóló amire küldtem phaser/flanger effektet is. egyelőre nincs pedálom, így a gépen kell rátolni a speckó torzításokat :]
igen, igen, az együtteskeresés, na meg a kiadó, ezek ugye elkerülhetetlenek a zenészéletben, de végülis mindent meg lehet csinálni.. a koncert meg ugye maga az álom, a végkifejledt, a naagy adrenalinbomba: ott áll az ember küldi a dallamot, ordít, és a közönség meg arra ugrál, amit ő játszik...
kérdezősködtem ismerősök között, hol kéne startolni de egyelőre nincs komolyabb fejlemény, csak annyi, hogy irány a szerzői jogvédelmi hivatal és lerak pár húszezres :'D
megköszönném, ha valaki adna tájékoztatást, hova tudok fordulni ilyen kérdéssel kapcsolatban : gitározom, imádom, csinálok zenéket, van egy haverom, aki szólózik, szívesen elindulnánk zenei pályán, s legyen benne koncert is meg együttes is :)