• Dexantreal
    bazzeg Carlos..én ezt nem hiszem el. A gépemről pontos infot nem tudok mondani, gőzöm sincs hol kéne azt megnézni de egyp4es gépnek felel meg olyan erős szinten sztem és eddig minden játék simán elfutott..de ez a RfB...
    főmenübe lépés után mikor kiválasztom a küldit akkor csomót szarakodik míg a repülő elzúg, aztán betölti..de azt is egy csomó ideg bakker és néha a dumálásnál a hapsi hangja recseg és tök értheetlen..aztán mikor betölt,katonákat kiválasztom és tölti a küldit..nah,az is...már a 3dik küdletésnél elkezdenek akkor csicseregni a madarak,mikor még csak tölt..lol...és mikor bejátszás megvolt, hogy szegény Hawkeye-t megtalálják a fritzek és ott vannak a katonáim az ő hangjuk is resceg..nah persze szerencsére csak addig, míg ki nem dobja a feladatokat a gép..a grafika, a játékmenet viszonylag tűrhető..sőt, jó. De a rohadt vonatnál már megint szarakszik..ha arrébb viszem egy mérföldre az egeret beszaggat és lehet hallani, hogy jön, de percekre befagy..

ma du-tán meg azt csinálta küldi töltésnél, hogy hapsi dumált, töltött...töltött..hírtelen semmi..leállt..kiakartam lépni és úgy bezérni..mármint kcsiibe tenni és feladatkezelővel,semmi...oszt percekig csend aztán a gép újra iondult magától..és most midenn szar avzze a gépen^^

ha elindítom a wordot behal és most újrra akarta rakni vagy nemtommi,meg msn is behall sokszor, s a vírus írtó progikra azt mondja, főleg, sőt..csak a norton antivirusra,hogy lejárt a licensz, tegyem fel újra...de nekem ninsc meg a telepítő lemeze..lelehet ezt szedni valahonnan és,ha igen, akkor miután feltettem, minden király lesz? Mer lehet, hogy csak az a baja gépnek, hogy ninsc semmi vírus írtó, minden inaktív..és ezért nem megy pl a word se...^^...és msá progiknál is néha baszakodik, hogy befagy és csak percek múlva záródnak be...

lehet, hogy csak véletlen egybe esés és némely régi vírus bepiszkált most, de szerintem ez a RfB bepiszkált most a gépnek..:S..passz..de eredeti, kihangsúlyozom, hogy eredeti..az is igaz, hogy régen írtottam vírust már...

bocs Carlos, csak már nem bírtam tovább, gondoltam, te vagy valaki tud erre megoldást

Ok, mondjuk gép full újra telepítése. De ahhoz én gyökér vagyok, fater nem tudja, senki sincs a közelben aki megtehetné, csak esetleg pár Bp-i haver.. közülük nem midnenkit kérdeztem még meg...