color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Barpi
    kisgabo:

Az a baj, hogy nem látod a fától az erdőt.
    Ha azt írta volna ki, hogy van kb 20 írott DVD-m tele játékkal, majd itt felsorolta volna mik ezek, akkor azt mondom, igazatok van, ez warez. De Ő csak a saját Wii-jét árulja, amihez van 20-25 DVD-je, amit hozzá ad. Nem látom a hirdetésében, hogy hol kért ezekért pénzt! Ha én is el akarom adni az enyémet, akkor nem hirdethetem meg itt, mert van benne chip? (Ettől még nem lesz warez topic!) Akinek nem kell chippelt, az úgysem veszi meg, de ne döntsünk már itt más helyett.

kobzee:

Nem árulja, csak hozzá adja!

Hogy jövök ahhoz,hogy itt oltogassak? Nem oltogatok, csak komolyan tele a hócipőm a sok álszenteskedés miatt. Korábban, amikor még szuperwarez.hu volt az sg.hu, akkor a vezetőség mind egytől-egyig warez-olt, és igen keményen. Aztán jöttek az új idők, és miután beindult a reklámozás az oldalon, már fontos volt, hogy az oldalt ne lehessen támadni semmilyen formában. Ekkor jött a warez mentes fórum. Csak tudod az, hogy te meg én nem írogathatunk róla itt a topikban, ez a dolog van és lesz is. Felesleges itt cseszegetni a másikat, mert te is letöltöd, meg én is, meg a harmadiki is. Ami nekem nem tetszett, az az,hogy xy árulja a cuccát, kiír mindent, amit hozzá adna akkor van aki azonnal, habzó szájjal ráugrik, hogy warez, kövezzük meg, meg „ide akasszuk fel”! És hidd el a többség még életében nem keresett meg egy eredeti játék árát sem. A kivételek, remélem nem veszik magukra. A többi meg nem érdekel. Mint ahogy a téma sem a továbbiakban. Sajnálom, hogy ettől marad csak fent a topik. Illetve, hogy normális téma nincs napok óta. Ennyi!