10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• kisgabo
    a fehér ds kényes, nekem a fenti két gomb sárgult a kosztól, pedig vigyáztam rá. ( de a kezünk zsiros, valamennyire poros... )
  • Totis
    Nekem is tetszik a Wii fehérben (is). Mnjuk én a szürke talpat nem használom hozzá. Fekszik a tv alatt. Már csak egy MAC Mini kellene...:)
  • kobzee
    Mhh igen? Kipróbálásra volt nálam egy fehér DS, aranyos volt meg minden, de valahogy az a ház elég alsó-kategóriásnak tűnt, hozzá képest a PSP így távolról sokkal precízebbnek és igényesebbnek tűnik. Persze akkor belegondoltam, hogy mit várunk ennyi pénzért... azért ettől talán többet. ( Sárguló :( )
    Szerencsére a Wii-men csak a gumitalpacskák sárgultak meg kissé.
  • kisgabo
    speciel, itt a fehér is jó, nem úgy mint a retkesedő, sárguló DS...
  • kobzee
    Bár én a fehér dolgokat preferálom, tényleg baromi jól néz ki minden része a fekete Wii-nek. Még a klasszik kontroller is állat.. bár azt semmire nem használnám.
  • QuippeR
    van itt eladó gép a topikban, szóval az árcsökkentésre nem kell várni. :P
  • koryne
    Jaja, fekete Wii jöhetne, meg egy kellemes árcsökkenés (ilyen úgysem lesz egy darabig még -.-) Így már én is vennék.
  • kobzee
    Barpi tök másról beszélsz most nekem (sg történelem). Ez engem mind nem érdekel és oltogatásnak éreztem. És megint leáleszentezel, meg mindenfélét feltételezel... nem vagyok álszent és speciel nem töltöm le hanem megveszem. Ettől nehogy már én legyek a rossz és a hazug álszent. Mielőtt így megpecsételsz embereket szerintem gondolkodj el.

Viszont abban egyetértünk, hogy kár erre a szót pocsékolni. Az meg, hogy másról nem beszélgetnek, az szomorú. Beszéljünk inkább jó játékokról, meg fekete Wii-kről :)
  • Barpi
    kisgabo:

Az a baj, hogy nem látod a fától az erdőt.
    Ha azt írta volna ki, hogy van kb 20 írott DVD-m tele játékkal, majd itt felsorolta volna mik ezek, akkor azt mondom, igazatok van, ez warez. De Ő csak a saját Wii-jét árulja, amihez van 20-25 DVD-je, amit hozzá ad. Nem látom a hirdetésében, hogy hol kért ezekért pénzt! Ha én is el akarom adni az enyémet, akkor nem hirdethetem meg itt, mert van benne chip? (Ettől még nem lesz warez topic!) Akinek nem kell chippelt, az úgysem veszi meg, de ne döntsünk már itt más helyett.

kobzee:

Nem árulja, csak hozzá adja!

Hogy jövök ahhoz,hogy itt oltogassak? Nem oltogatok, csak komolyan tele a hócipőm a sok álszenteskedés miatt. Korábban, amikor még szuperwarez.hu volt az sg.hu, akkor a vezetőség mind egytől-egyig warez-olt, és igen keményen. Aztán jöttek az új idők, és miután beindult a reklámozás az oldalon, már fontos volt, hogy az oldalt ne lehessen támadni semmilyen formában. Ekkor jött a warez mentes fórum. Csak tudod az, hogy te meg én nem írogathatunk róla itt a topikban, ez a dolog van és lesz is. Felesleges itt cseszegetni a másikat, mert te is letöltöd, meg én is, meg a harmadiki is. Ami nekem nem tetszett, az az,hogy xy árulja a cuccát, kiír mindent, amit hozzá adna akkor van aki azonnal, habzó szájjal ráugrik, hogy warez, kövezzük meg, meg „ide akasszuk fel”! És hidd el a többség még életében nem keresett meg egy eredeti játék árát sem. A kivételek, remélem nem veszik magukra. A többi meg nem érdekel. Mint ahogy a téma sem a továbbiakban. Sajnálom, hogy ettől marad csak fent a topik. Illetve, hogy normális téma nincs napok óta. Ennyi!
  • Twinseen
    Azt hiszem egyenlőre még nem bannoltak és büntipontot sem kaptam. Ez nem warez. Képzeld kobzee tudok olvasni és tényleg szép, nagy piros betűkkel van írva. Eladásra kínáltam egy Wii-t és ez egy Wii topic úgyhogy azt hiszem a legjobb helyre írtam. NEM külön kínáltam a játékokat eladásra ezeket csak a Wii mellé adom, ha a vevő nem kéri kidobom, mert nem tudok vele mit kezdeni, de ha már megvannak odaírtam tartozékként. DE EZ AKKOR SEM WAREZ!!!
    A wii gammák nem 2 forintok:)
    Amúgymeg ez télleg nem warez!!!!!!
  • Probatbicol
    És te mi vagy, önkéntes rendőr? Majd ha egy moderátor úgy ítéli meg, hogy warez akkor szankcionál, neked kár ezen pörögni.
  • kobzee
    Quippe - de lehet, attól még warez. Csakúgy mint az írott játékok.
    Ez ugyanolyan mintha azt mondanám: "attól még, hogy megkérdem hogyan kell Wii gámákat írni, meg chippek után érdeklődök, azt jelenti, hogy írni/chip-pelni is akarok / fogok?". Mindegy mert ettől még az ilyen téma itt tiltott itt, nem tudom mit nem lehet ezen megérteni, elég nagy vörös betűkkel ki van írva.

• QuippeR
    miért, chippelt géppel már nem is lehet eredeti játékokat lejátszani? álljatok már le egy kicsit.
  • Alblink
    Akkor jo,valaki estleg hasznalaj 1680x1050nes nativ felbontasu tft-en,ugy is szep kepe van?
  • kobzee
    Csak kisgabo-t tudom ismételni, Barpi nem tudom egyáltalán, hogy jössz ahhoz, hogy itt oltogass:
    "kis kölkök ugatnak warezzel kapcsolatban, amikor az apuci veszi nekik a játékokat."

Amúgy meg nem tudom miért ne lenne warez, hogy írott játékokat árul a chippel Wii-je mellé.
    Csak az a warez, amikor megkérdem, milyen chip-pet vegyek, vagy hogyan írjam ki a letöltött játékomat? Mert azért bannolnak? Namármost írott játékot meg chippelt gépet árulni talán nagyobb warez, mint feltenni 2 kérdést..

• Beast Machine
    Ha a Wii-n átállítod a képarányt, akkor nem lesz nagy gond.
  • Alblink
    Sziasztok!Mostanaban veszek wii-t.Van egy 1680x1050-es tft monitorom,azon vga kabellel fogom tudni hazsnalni,nem lesz nagy keptorzulas stb..?Es a hangot hogyan lehet megoldni?milyen hangfalat, atalakitot kene hozza vennem,5ezer ft korul?Elore is koszi.
  • kisgabo
    az irott lemez nem warez, nem is azért irta ki... nem volt konkrét szándéka.

ne legyélmár ostoba.

töltse le, használja ( legyünk álszentek ) de ne árulja....
  • Barpi
    Mivel én nem vagyok libapásztor, így ebben a formában igazad van.
    De akkor sem warez-olt, te pásztorok királya! :)
  • kisgabo
    he? én megveszem a játékot magamnak, megdolgozom érte. szal a pofa lapos. nem őriztünk együtt libát.
  • Barpi
    Unatkozó kölkök kukacoskodása. Nem írhatja ki mit ad a konzol mellé? Szánalmas!

Én mindig utáltam, amikor kis kölkök ugatnak warezzel kapcsolatban, amikor az apuci veszi nekik a játékokat.
  • kisgabo
    " 25 írott játékot. Ez szvsz nem warez. "

őszintén, mi?
  • Beast Machine
    Hol látsz te itt warezt? Nem azt kérdezte, h "bocsika, akkor most honnan tőccsek le gámákat, és honnan vehetek modchipet", hanem árul a komplett gépe mellé 25 írott játékot. Ez szvsz nem warez.
  • Twinseen
    Ebbe mi a warez hogy eladok egy Wii-t?
  • kobzee
    Már nem azért, de nem úgy van, hogy itt nincs warez?
    lol,1 kicsit szánalmas hogy ezek a műanyag vackok enyibe kerülnek:D
  • sanyi150
    Még "igazi" lézerkardot is lehet hozzá kapni :-)

Kardok az Ebayen
  • Twinseen
    na ekkora aktivitást azért ne :) ennyire nincs hétvége
  • Twinseen
    Sziasztok!
    Eladó egy jó állapotban lévő 1 éves chippelt PAL régiós Nintendo Wii játékkonzol dobozában, valamint egy 3 hónapos Wii Sports Pack (Hama).

2db távirányító + csuklószíj
    2db Nunchuk irányító
    Nintendo függőleges állvány
    AV kábel
    Scart adapter
    Távirányító szenzor + tartó
    Tápegység
    Eredeti Wii Sport játékszoftver
    kb. 25db írott játék
    Wii Sports Pack 8 in 1
    Kormány
    Teniszütő
    Golfütő
    Baseballütő
    2db kemény tok távirányítóhoz
    Joystick
    1db csuklószíj
    Csere nem érdekel csak KP! Csak egyben eladó!

Akit érdekel az ajánlat mondjon egy összeget.
    én 5-ször is kitoltam azt a gémet:D
  • kobzee
    A Force Unleashed rendben van, a grafikája lehetne jobb, viszont nagyon feeling a hadonászás a mote-tal, meg hogy lökdösve force pusholsz. Szinte érzem, amikor felemelem az embereket, lökök egyet és csak úgy szállnak :)
    A Red Steel-ben meg minden jó csak a kardozás nem az igazi, viszont a fegyveres harc állat! Jó kis akció megy, többek között ennek a játéknak az trailer-e fogott meg anno és határoztam el, hogy mindenképp kell egy Wii.
    Ha valamelyik játék érdekel valakit, nyugodtan küldjön privit.
  • sickb
    Kibaszott jó!
    Jedi vagyok!:D
  • akimarad
    hello
    vennék wii-t és ha valakinek megvan a SW Force Uleashed akkor kiványcsi lennék a véleményére h. neki mennyire tetszik a game.
    jaja:)
  • 22Barna22
    red steel jo gamma?
  • kobzee
    Sziasztok!

Eladnám néhány Wii-s játékom:
    -Red Steel (kifogástalan állapot, 4e Ft)
    -Tomb Raider Underworld (kifogástalan állapot, 5,5e Ft)
    -The Force Unleashed (kifogástalan állapot 7,5e Ft)

Vannak bontatlan, fóliás játékok is:
    -Obscure II (6e Ft)
    -EA Skate.it! (7e Ft)
    -Manhunt 2 (6e Ft)
    -Prince of Persia: Rival Swords (7e Ft)
    -Alone In The Dark Limited Edition (díszdoboz, játék, leírás, Artwork book, Making of DVD, Original Soundtrack CD, főhős akció-figura) (8,5e Ft)

• daneelb86
    Sziasztok!

Eladó egy alig használt Nintendo WII minden tartozékával együtt, dobozzal, több mint 30 játékkal, 2-2db Nunchk/Remote-al! 70e ft-s irányáron!

Akit érdekel az írjon mailt : [email protected]
  • Csokis
    MotionPlus-t itt, KATT!
  • moonster
    Lehet valahogy motion+ nélkül tolni a wii sport resort-ot?

Miért csak egyet adnak hozzá?
    Hol lehet olcsón kapni csak m+-t?