Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Valaki tudna segíteni max hány gigás külsõ vinyot lehet csatlakoztatni a wiihez? Elöre is köszönöm a segítségeteket!<#integet2><#conf>
Prody
GH:WT -s gitár http://www.xstation.hu/wii-guitar-hero-world-tour-standalone-guitar.html

vagy

GH 3-as gitár http://www.xstation.hu/wii-guitar-hero-3-gitar.html

hello
guitar hero gitárt vennék, akár használtan is,
nem tudjátok hol árulnak ilyen gitárokat wiihez olcsón?
LOL!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Prody
Rock band 2-ben lesz online mód?

A Rock Band 2 megjelenését ismét tolták, ezúttal jún 26-ra....
Én át is nyergeltem a GH Metallica-ra, az elvileg 10 nap múlva kijön.
NFS: Nitro Trailer, KATT! <#smile>

Prody
ehhhhhhhh...... :/
hát mind1...

nekem is csinálja
szerintem a monitor menne le standby-ba, aztán észhez tér, hogy mégiscsak jön jel...

fotográfik kolomp edisön :D

Prody
Van egy problémám, remélem tudtok segíteni... megfogalmazom:

Tehát, megvettem ezt a kábelt http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=741 amirõl beszéltem. Tök jól müködik, nagyon szép képet ad...csak egy bibi... kb. 5-10-20 percenként elfeketül a kép 1 másodpercre pont ,tehát villan egyet és eltünik minden, de utána visszajön teljesen normális, szép állapotban a kép. a hang is marad közben. miért van ez? a kábel teljesen jól csatlakozik a monitoromhoz és a Wii-ben is teljesen benne van természetesen, nem lötyög...a monitor sose csinált ilyet, hogy villan egyet, tehát ezzel a kábellel kezdte csinálni, csak ha Wii-t használok ugye (mind játék közben, és akkor is ha a menüben vagyok) a Wii optionsban be van állítva a widescreen és a edtv/hdtv 480p felbontás... mondom, tök éles sokkal szebb képe van mint a TV-mnek így... csak néha bevillan és valamikor zavar :/ szerintem, meg mások szerint is nem lehet a kábellel hiba mert jó a kép, semmi vibrálás nincs. nincs összegubancoldóva sem..

tudtok segíteni vagy valami tanács...?

biziclop
Zack & Wiki,Disaster😄ay of Crisis,Pokemon Battle Revolution angol nyelvû dobozában ,kézikönyvvel,fóliás,ÚJ eladó.Ár 5900/db

Prody
second life 😄

Banyapapa
játék magas vérnyomásban szenvedöknek

mi ez az animál crossing?

anti hero

kisgabo
nyáron? el ne kapkodd. <#nevetes1>

hol lesz akkor már...

Prody
majd nyáron írok tuti 😄

kisgabo
speak sajna nincs. ha kinyitod a kaput, átmehetek, és forditva. tehát nem "akadálytalan" az átjárás, hanem kis procedúra. 😊

jópofa, jöhecc át ha akarol, kell wifi.

Prody
akkor szerintem te leszel az elsõ friend-em AC-ban 😄 majd nyáron én is beszerzek egyet Wii speak-kel... neked van amúgy Speak-ed?
mi a véleményed a játékról? sztem aranyos 😄D
és az igaz, hogy csak akkor játszhatsz vele online ha van barátod? vagy lehet szabadon mászkálni többi online player közt mint mondjuk egy mmorpg-ben?

kisgabo
van. 😊

Prody
valakinek van Animal Crossingja?😄

Törölt felhasználó
Ez jól néz kih!
De hol vannak benne a fakabátok?
Prody
amazon.co.uk
lehet rendelni MO.-ra játékokat és kiegészítõket... lehet, hogy nem olcsóbb a többinél, de vannak jó cuccok

Mondjuk ennek már nem sok értelmét látom, mert egy dj max. 15-20 másodpercenként nyom/teker meg egy gombot, szóval ez nem lenne kihívás.
Nyilván a gépzene ütemére kell majd nyomkodni a gombokat, persze van egy széles réteg akinek majd ez jön be, õk a célközönség.
Most már van normális gameplay jelenet a Need for Speed: Nitro-ból, KATT! <#wink>

Prody
lesz DJ keverõpult... google
ugyanolyan színek lesznek rajta stb... még nem tiszta

CharrDen
Az milyen? A 2 wiimote-t kell elöre hátra tologatni majd vagy hogy?

Prody
DJ Hero évvégén ^^

GH készítõktõl...

Prody
Június: Overlord Dark Legend, Conduit, RE Archives, Transformers, GH smash hits

május: Donkey kong jungle beat, Guilty gear XX, GH metallica

lehet választani...

Prody
én is maradok GH-nál...vannak ezek a Rock band kiegészítõ lemezek, csak azt nem tudom h azok kompatibilisek e a GH-val... mert a Rockband 2 az tuti asszem, bár nem biztos hogy oda-vissza is... mert vmennyi honlapon összevissza írják mi mivel kompatibilis..kihagyom Rock bandet inkább, abbol a pénzbõl GH zenéket töltök le... 😊
Találtam Magyaro.-n kábelt amivel Pc monitoron tudom Wii-zni! végre
http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=741

CharrDen
Értem, köszi. Akkor csak guitar hero lesz.<#crazya> Épp elég az, fõleg, hogy lessz wii-re egy olyan, amiben az 1-2-3 zenéi lesznek "band" (gitár, ének, dob, basszus) módra megcsinálva, azt is várom már.<#buck> Meg persze conduit, na az nyáron jó is lessz <#love12>

Úgy tudom nem. A Gh gitár kompatibilis, de az is csak a rock band 2-vel.
CharrDen
Én is kérdezném, hogy a Rock Band-es gitár kompatibilis-e a Guitar Hero-val. Jó lenne, olcsóbban kijön, és nem is kell hozzá annyi wii-mote..

Fullos, alig használt chippelt Wii, kihasználatlanság miatt eladó.
2 remote, 2 nun, Gamecube controller, 128MB-os Gamecube/Wii memókari, svhs kábel, scart kábel, componens kábel, TVBOX (ezzel monitoron is tökéletes a képe), a remote-okhoz akkumlátor, remote akksitöltõ állvány, rengeteg játék.

Ár: 80.000.-

fotográfik kolomp edisön :D

CHEAPBOY
Most így visszanézve, valóban más lett a neve. Csak azt nem értem, hogy a nem a témanyitó szokott lenni a házigizdaként megjelölve?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Basszus, elszúrtam a linkelést. <#falbav> A helyes link, KATT! <#wink>

Need for Speed: Nitro-ból ingame jelenet, KATT! 1:14-tõl pár másodperc. <#smile>

Red Steel 2: modern western, elég jónak néz ki és cell shaderes graf lesz, a videó tetszik😊 http://href.hu/x/8yx1

Törölt felhasználó
örüljünk nekih
<#integet2><#nyes><#nyes>
Prody
Conduit kompatibilis lesz Wii speak-el
egy kis multi: http://www.gamespot.com/wii/action/theconduit/video/6209222/the-conduit-multiplayer-interview

és még sok-sok horror game jön az évben :]

Prody
Rock band-es gitár kompatibilis GH-val ? :/

Prody
Pénteken Aerosmith és gityóó ayee😄DDD + lesz még 1 wiimote-om és akkor full band ready 😄

Nintendo Gép Wii Sport Pack!
Dobozában abszolute garantáltan karcmentes állapotban!
dobozában minden gyári kiegészitöjével,amik ugy vannak visszacsomagolva mintha ki sem lett volna bontva!
Egyszóval zsir uj állapot!
Ára fix: 45000-ft.
Vagy Ps3 játékokat beszámitok!
mail: [email protected]
T:20/923-62-94
CharrDen
Esetleg külföldön, most én is utánanéztem google-n, hogy mi az, és hol lehet kapni, nem láttam sehol. Próbálj meg esetleg 1-2 boltot megkérdezni, hogy rendelnének-e neked, ha nem, akkor magadnak kell megoldanod. Ezt nézd meg, hátha segít.

Valakinek nincs ötlete hol tudnék beszerezni Family Trainer csomagot? Valami titkos!😊
Már mindenhol érdeklõdtem, netes áruházakban sehol sincs raktáron, nem is vérható azt mondták.
Törölt felhasználó
JAJA
vagy ott a sok üres dvd, mivel ma voltam nagy bevásárláson töltögetni rá 1 kicsit<#crazya><#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Nintendo Wii Sport Pack!
Dobozában abszolute garantáltan karcmentes állapotban!
dobozában minden gyári kiegészitöjével,amik ugy vannak visszacsomagolva mintha ki sem lett volna bontva!
Egyszóval zsir uj állapot!
Ára fix: 45000-ft.
Vagy Ps3 játékokat beszámitok!
mail: [email protected]
T:20/923-62-94
CharrDen
Hát akkor ebben egyetértünk =) De azért valljuk be, jó érzés hazamenni és leülni a Wii elé, megfogni azt a "mûanyag darabot" és játszani 😊 Prody-val szoktam sokat játszani, most fogom megvenni a sajátomat is 😊

Törölt felhasználó
hát baszus 20k-t akkor sem adok ki 1 mûanyag darabért inkább veszek 1-et használtan<#nyes><#vigyor0><#vigyor0>
Beast Machine
20k az inkább tüzifa kategória 😄

...vágod?

Törölt felhasználó
hát azért sztem is elég nagy lopás ez 1 mûanyagdarabért!