color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Zozo76
    Igy van. Itt a jatekokhoz valasztasz konzolt, nem a konzolhoz jatekokat. legalabbis a gep vasarlasanal ez a donto hogy mivel akarsz jatszani. Engem nagyon nem erdekel a "kapalozos" iranyitas es a legtobb Wii cim sem, ezert sincs Wiim. De erdekelhetne es akkor Wiim lenne, nem XBOXom. Ki a faszt erdekel a gep? Csak muanyag meg egy halom fem miatt veszekednek itt az forumlakok. Sztem aki tul tud noni ezen az mar nyert. :)

Persze az optimalis az lenne ha mindenkinek lenne mindharom konzolja, (kisgabo miatt meg egy full PC is) es akkor mar ertelmetlen lenne szidni a masikat ilyen hulyesegek miatt. Nem is lenne akkor konzol haboru, ezt ugy higyetek el. Es igen! Nyomhatnam a HALO, DEAD RISING, GTA4, MAFIA 2-t (ISTEN!) XBOXon, KILLZONE 2, MAFIA 2, mittudomen a PS3-on, es persze egy kurvajot tudnek vegre jatszani a baratnommel a Wii-vel, mert ha ot is szamitom akkor mar nem egyertelmu szamomra a BOX, bizony akkor a Wii lenne a nyero. De mivel valsag van, es valsag nelkul sem engedhettem meg magamnak a tobbi konzolt, igy orulok hogy az egyikkel rendelkezem. :)