Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
helo!lehetseges h dzsemsz bond kvantum of szolace nem tud elindulni a gepen?igazabol oda attam vkinek aki megcsinalta 1 ora alatt,es nemtom h mivan benne,de eddig ment minden de veletlenul apdeteles ota nem igen indulnak jol a jatekok.. de azota 3.3e rol 3.2e re butitottam,de igy meg updatelni akar.. van oan lancser amivel valoban lehet ntsc s meg 3.3 mas apdetet kovetelo jatekot elinditani?
na vegigtoltam a OKAMI-t
baszott nagy jatek, tortentet, zene, grafika sztem csucs.
asszem 55ora lett mire vegigtoltam :) fasza
most en is eloszedek vmi mast
baszott nagy jatek, tortentet, zene, grafika sztem csucs.
asszem 55ora lett mire vegigtoltam :) fasza
most en is eloszedek vmi mast
anti hero
Törölt felhasználó
Dehogynem:D
pl:most jön le a house of dead overkill,és most tolom a zeldát ki.
A tony hawks downhil jamet is ki akarom aztán még megvan a metroid prime amibe alig kezdtem bele.
És nemsokára kijön a monster hunter 3 is.
És elvileg kijön valami bleach gém is mindjárt.
És ez így megy rengeteg jó gém van wii-re!
Én azt a pénzt inkább elköltöm wii kiegészítõkre pl:zapera
És most anyi bejelentés jött wii-re hogy rengeteg!!!
Igenis nagyon sok jó gém van wii-re!:D
Meg ott a class of ninja revolution 2 is amit már kitoltam.
Sorolhatnám még!
A zeldában még nagyon az elején lehetek:D
Mondjuk már megvan a hõs ruhám meg minden:D
MOst ott tartok hogy az a majom bevezetett a templomba az erdõ mélyébe.
pl:most jön le a house of dead overkill,és most tolom a zeldát ki.
A tony hawks downhil jamet is ki akarom aztán még megvan a metroid prime amibe alig kezdtem bele.
És nemsokára kijön a monster hunter 3 is.
És elvileg kijön valami bleach gém is mindjárt.
És ez így megy rengeteg jó gém van wii-re!
Én azt a pénzt inkább elköltöm wii kiegészítõkre pl:zapera
És most anyi bejelentés jött wii-re hogy rengeteg!!!
Igenis nagyon sok jó gém van wii-re!:D
Meg ott a class of ninja revolution 2 is amit már kitoltam.
Sorolhatnám még!
A zeldában még nagyon az elején lehetek:D
Mondjuk már megvan a hõs ruhám meg minden:D
MOst ott tartok hogy az a majom bevezetett a templomba az erdõ mélyébe.
Törölt felhasználó
Jah és hogy csak tud megbecsülöm az összes wii és gamecube játékomat!
Csak amit kijátszottam 4-5 ször azt már unom
Csak amit kijátszottam 4-5 ször azt már unom
Törölt felhasználó
Mértne fizetnék én a játékokért?:D250 ft darabja a dvd-nek+az áram:D
ÉS megbecsülöm õket de most mi a jó az eredetiben????
Az hogy rá van írva hogy wii meg kapsz hozzá 1 mûanyag tokot?:DAmit kb 200 forintbol hoznak ki meg a kézikönyvek.Nem szeretem az eredetit fölösleges, és drága....
7000-14000 ig vannak az eredeti árai, hagyanak már........
ÉS megbecsülöm õket de most mi a jó az eredetiben????
Az hogy rá van írva hogy wii meg kapsz hozzá 1 mûanyag tokot?:DAmit kb 200 forintbol hoznak ki meg a kézikönyvek.Nem szeretem az eredetit fölösleges, és drága....
7000-14000 ig vannak az eredeti árai, hagyanak már........
marmint az F29 Retaliator-al!
"Ha elkezdesz itt Xbotként trollkodni.."
Szoltam egy rossz szot is?
Azert mert nincs WIIm meg nem biztos hogy fikazni jarok ide. <#wow2>#wow2>
Amugy 1992-ben talalkoztam vele elosszor apam fonokenel, egy 386SX-en. Fantasztkus elmeny volt! <#nyes>#nyes>
Szoltam egy rossz szot is?
Azert mert nincs WIIm meg nem biztos hogy fikazni jarok ide. <#wow2>#wow2>
Amugy 1992-ben talalkoztam vele elosszor apam fonokenel, egy 386SX-en. Fantasztkus elmeny volt! <#nyes>#nyes>
F-29 Retaliator, hmm de komáltam. Elsõ küldi az volt, az Arizónai tréningpályán, h egy vonatot kellett kilõni.
Azóta is megvan a repcsik iránti szeretet. Most Aerofly Pro Deluxe-el tologatom, ami egy RC repülõ szim.
Azóta is megvan a repcsik iránti szeretet. Most Aerofly Pro Deluxe-el tologatom, ami egy RC repülõ szim.
ezért nincs értéke semminek, ahol megy a warez... ha fizettél volna a játékokért, megbecsülnéd.
nekem még mindig bejön wii, bár ritkábban jáccom vele, de szerencsére nem éhezem, hogy eladjam.
nekem még mindig bejön wii, bár ritkábban jáccom vele, de szerencsére nem éhezem, hogy eladjam.
Törölt felhasználó
Kössz tudom de azért nem anyira sürgõs hogy már holnap elvigyék.Végülis porfogónak használom csak:Damióta kichipelték a gépet..
helo. kéne nekem Rayman raving rabbids 1 vagy 2. tv party semmiképpsem... nem tudtok vmi hleyet ahol kapni? :S
Törölt felhasználó
Senkinek nem kell,a gém?:D
az komoly : )
amúgy nagyon jo kis jatek volt 1000évvel ezelõtt :D
amúgy nagyon jo kis jatek volt 1000évvel ezelõtt :D
anti hero
azóta megnéztem a kép forrását, és utána is néztem, de én csak 3 éves voltam, amikor ez nagy szám volt, nézzél le :(
...vágod?
RETÁL!!!!
te ne olvasod mit irogatunk vagy amikor ez volt a legjobb jatek, te meg nem eltel esetleg ?:p
te ne olvasod mit irogatunk vagy amikor ez volt a legjobb jatek, te meg nem eltel esetleg ?:p
anti hero
én fél éves Wii-met szeretném eladni, pm me:)
Törölt felhasználó
palos keveset használt
Törölt felhasználó
Akit érdekel 1 eredeti alig használt excite truck,amin még a wii pontok is megvannak!Az kérem jelezze!ÁRat most nem mondok kinek mit ér:elcserélhetõ lan adaptere,vagy zapere esetleg ráfizetéssel jó álapotú wireless nunchakura is.Szegeden
Csakhogy kep is legyen:

retal az nagy jatek volt az tuti :D
hmmm koszi, de akkor alapvetoen nem rossz jatek a HS kikapcsolodni : )
lehet megveszem jad ha vhol latok olcsobban
hmmm koszi, de akkor alapvetoen nem rossz jatek a HS kikapcsolodni : )
lehet megveszem jad ha vhol latok olcsobban
anti hero
Törölt felhasználó
LEhet de az már a szarabik eset lenne,most valszeg veszek 1 wireless sensor bart és azzal probálom ha azzal se megy akkor pedig wireless nunchaku és kész:D
lehet el van oxidálodva a csati, vagy megvan törve a vezeték.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Sziasztok! Vennék egy kontroller-t "nunchuk"-al (LEHET HÜLYÉN ÍRTAM:)" együtt! Használtat, ami tökéletesen megy. Van valakinek eladó esetleg?jóáron, nem 10 körül mint a boltban...
PSP & DS RULEZ!
Nekem megvan, kb olyan mint ha játékterembe játszanál repzaj szimulátorral. Toltam jó pár órán át folyamatosan a szinteket, majd egy baromi nehéznél elakadtam... Nem volt rossz, de a Retaliator még 286-osra jobb volt:D (igaz, nincs annál sokkal jobb repülõs progi a mai napig...)
Törölt felhasználó
köszönöm a megoldásokat a kontakt spray az jó 5let,aksim van de az csumáig van töltve szal nem azzal lesz gond!
heatseeker megvan vkinek ?
regen sokat toltam mindenfele repcsis jatekokkal pcn, tudom ez nem szimulator hanem arcade, de azert erdeklne mennyire feelinges vagy láma a jatek.
akinek megvan 1-2 sor velemenyt irhatna, vagy ha van vmi jo kis kikapcsolos csihi puhi jatek, erdekel.
regen sokat toltam mindenfele repcsis jatekokkal pcn, tudom ez nem szimulator hanem arcade, de azert erdeklne mennyire feelinges vagy láma a jatek.
akinek megvan 1-2 sor velemenyt irhatna, vagy ha van vmi jo kis kikapcsolos csihi puhi jatek, erdekel.
anti hero
Nekem volt olyan gondom, hogy valamikor pl. nem is érzékelte, hgy rá van dugva. Esetleg kontakt spray-el fújd be a WiiMote érintkezõjét. Talán segít.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
A sensor bar csak egy fényforrás ami alapján a wiimote pozícionálja a saját helyzetét. A nunchuck-nak nincs köze hozzá az, tulajdonképp egy joystick amibe gondolom van egy elmozdulásérzékelõ is, ez kábelen adja az információkat a wiimote-nak.
Gyanús, hogy a nunchuck-al lesz a baj, valami kontakt hiba, esetleg ugyazez a baj lehet a wiimote-ban. Ezekez könnyen tesztelheted, próbáld ki valaki máséval.
Gyanús, hogy a nunchuck-al lesz a baj, valami kontakt hiba, esetleg ugyazez a baj lehet a wiimote-ban. Ezekez könnyen tesztelheted, próbáld ki valaki máséval.
Törölt felhasználó
Mostmeg nekem van1 gondom:D
Az a baj hogy mostanában elégé ritkán nem ól mûködik a nunchaku vagyis nem toom irányítani normálisan az embereket!pl.nem arra mozog amere kellene vagy meg se moccan!A problémát kb 2 percre meg tudom oldani,úgy hogy disconectelem a remotot és aztán újra conect,szerintetek mivel lehet baj?A sensor baral vagy a nunchakuval?Mert mindkettõ eredeti nintendos alig 4 hónaposak.
Az a baj hogy mostanában elégé ritkán nem ól mûködik a nunchaku vagyis nem toom irányítani normálisan az embereket!pl.nem arra mozog amere kellene vagy meg se moccan!A problémát kb 2 percre meg tudom oldani,úgy hogy disconectelem a remotot és aztán újra conect,szerintetek mivel lehet baj?A sensor baral vagy a nunchakuval?Mert mindkettõ eredeti nintendos alig 4 hónaposak.
Törölt felhasználó
Sztem inkább ne tedd, ha 3.3-ra vagy 3.4-re akarja frissíteni akkor már nem nagyon fogja olvasni a másolt gémeket, brickblockerel felpecseled az isoját a gémnek és úgy írd ki és aztán nem kéri az upgradet elvileg.
Spary nevû játék upgradelni akarja a hw-sen okosított gépem. Engedhetem vagy mi történik? :)
fotográfik kolomp edisön :D
ok köszi majd megprobálom, mert igy sokszor kifagy a gép
Törölt felhasználó
Külömben meg elégé 1szerûen lehet eltüntetni a chanikat,anyi az egész hogy bemész a beálításokba,aztán aszem a mentéseknél és rámész arra hogy chanelek és törlés:D
szerintem simán, elég titokzatos volt az eladó, vagy inkább fogalmaznám ugy, hogy sumák...
Azt nem tudom mondani, hogy átvert vagy nem, mert lehet chipelt gépe van és neki felse tünt, de tény hogy amikor írtam privit, hogy gond van a játékal annyit nem írt bocs.A dobozt csak akkor látam amikor kibontotam a csomagolást de én se néztem, mert nem is gondoltam rá, hogy ntsc-s, csak akkor amikor nem indult.
Egy kis helpre lenne szükségem, mert drága Patrik888 jóvoltából, aki eladot egy mario galaxyt csak elfelejtete közölni, hogy ntsc-s a játék. Ezért neki látam a softmodolásnak, ami sikerült is. na most ezt a modolást hombrew meg minden mást amit felraktam szeretném eltüntetni.Hogyan lehetséges?
a google a te barátod... (is)
Mivel dollár jel van elõtte, gyanítom, hogy dollár...
Törölt felhasználó
Ez euró vagy dollár?Mert nem mind1
Törölt felhasználó
Akkor énis akarok 1 címet<#kacsint>#kacsint>
<#gunyos1>#gunyos1><#levele>#levele><#boxer>#boxer><#ticking>#ticking><#kocsog>#kocsog><#falbav>#falbav><#duhos2>#duhos2><#action>#action>