10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Zozo76
    Igy van. Itt a jatekokhoz valasztasz konzolt, nem a konzolhoz jatekokat. legalabbis a gep vasarlasanal ez a donto hogy mivel akarsz jatszani. Engem nagyon nem erdekel a "kapalozos" iranyitas es a legtobb Wii cim sem, ezert sincs Wiim. De erdekelhetne es akkor Wiim lenne, nem XBOXom. Ki a faszt erdekel a gep? Csak muanyag meg egy halom fem miatt veszekednek itt az forumlakok. Sztem aki tul tud noni ezen az mar nyert. :)

Persze az optimalis az lenne ha mindenkinek lenne mindharom konzolja, (kisgabo miatt meg egy full PC is) es akkor mar ertelmetlen lenne szidni a masikat ilyen hulyesegek miatt. Nem is lenne akkor konzol haboru, ezt ugy higyetek el. Es igen! Nyomhatnam a HALO, DEAD RISING, GTA4, MAFIA 2-t (ISTEN!) XBOXon, KILLZONE 2, MAFIA 2, mittudomen a PS3-on, es persze egy kurvajot tudnek vegre jatszani a baratnommel a Wii-vel, mert ha ot is szamitom akkor mar nem egyertelmu szamomra a BOX, bizony akkor a Wii lenne a nyero. De mivel valsag van, es valsag nelkul sem engedhettem meg magamnak a tobbi konzolt, igy orulok hogy az egyikkel rendelkezem. :)
  • Bendzsi6262
    Igen, a konzolnak mindig is megvolt a saját hangulata, legyen szó bármilyen konzolról is. Legalábbis nálam biztos, mert tudom,hogy az csak azért van, hogy jól érezzem magam...vagyis játsszak rajta, semmi más küldetése nincs :)
  • Zozo76
    Szerintem mar eleve a konzol, es a konzolos feeling semmikeppen nem valthato ki PCvel, teljesen mindegy milyen konzolrol vagy PCrol beszelunk. Vagy ha holnap megjelenne PChez is egy WIIhez hasonlo iranyitas, ami esetleg konpatibilis is lehetne a regebbi jatekokkal is, akkor mar nem kellene a Wii? :)
  • kisgabo
    wii-n rengeteg a hulladék gém, és pofátlanul drága... animal crossingot átraktam pendrájvra, hasznos adatmennyiség 330 mega ( 4 gigás dvd ből )....

x360 flémet meg lehet befejezni, mert valakiből szexrabszolga lesz, ez nem x360 topik. köszi.

én pl nem veszek x360-at a félmillás asztali mellé, luxus, vagy ez vagy az. wii viszont nem váltható ki pc-vel.

• moonster
    Toltam én is BOX-on pár játékot. Az egyikkedvenc Battlefield: Bad Company. Az analóg stick-el való célzást megszokja az ember egy kis idő után. A grafika viszont kárpótol az ügyefogyott irányításért. Sajna Wii-n pont az ellentéte van. Jó irányítás, de a játékok felhozatala nem a legjobb. Nem vagyok grafika-buzi, de több innovatív játék is lehetne.
    Nekem még mindig a Boom Blox az egyikkedvenc, de szívesen tolom Mario Kartot, wii tennist, wii play.
    Kevés progi használja ki az irányítókban rejlő lehetőséget.
    De ez a téma már lerágott csont.
    Amíg veszik, mint a cukrot a Wii-t, addig nem is várható, h nagyot lendítsenek rajta, mert minek.
  • Tobacco
    Nekem lassan 2 éve van x360-am és semmi gond nincs vele, igaz ennek ára van.Az, hogy ilyen fos lett a box sok sok külön álló hiba oka. Rossz minöségű forszt anyag ez az EU hibája, rossz hütés, rossz alaplap tervezés, és a dvd rom rossz helyen van.A játékfelhozatal meg pocsék.
    A nintendok meg mindig is tökéletesek voltak, és lesznek is, csak sajnos a wii-nél egyre jobban begyürözik a pocsék és igénytelen játékok :(:(:(
  • Bendzsi6262
    Igen, minden fps-nél így működik...de az egér után ennél egyszerűbb és kényelmesebb módja nincs az fps műfajnak SZERINTEM. Nekem pedig épp, hogy élmény ez a fajta irányítás, de nagyon kipróbálnám az analóg pados célzást is, mert nem tudom elképzelni milyen lehet, és amikor gameplay videókat nézek csak ámulok, hogy tudnak bármit is eltalálni ezzel a módszerrel...tényleg kíváncsi vagyok, és elképzelhető, hogy veszek is egy ps2-t csak ez miatt :)
  • Zozo76
    Jo. irtam nem vagyok HC gamer, 2 napja nem is jatszottam. Tehat nekem eleg lehetne a WII is de amik vannak azok 2-3 kivetelevel nagyon gyengek sztem, plane a WIIn. Mondjuk 3 napja kinlodtam a BULLY-val, PCn, mert azon tudtam warezolni. De a PCs port egy rakas szar. Vagy a tores.
  • Zozo76
    Na jo, de ne szo szerint vedd. Az XBOX360-on levo FPSek-bol sem minden jo, csak ott tobb-bol valogathatsz, itt meg kevesebbol, szal sokkal szarabb az arany.
  • Probatbicol
    Én csak a COD3-at próbáltam ki wii-n az fps-ek közül, de annak az irányításával nem tudtam megbarátkozni. Konkréten az zavart, hogy ok, a wiimote-tal célzol, de ha a képernyőn kívülre viszed a célkeresztet akkor meg már fordul is a karakter. Egy- egy izgalmasabb pillanatban, ha a kép széléről támadtak be és odarántottam a 'mote-ot akkor pillanatok alatt hátat is fordítottam a túlhúzás miatt. Mondjuk nem sokat kísérleteztem max fél órát.
    A többi fps-nél is így működik az irányítás?
  • trsi
    "fps meg szinte zero"
    hat ez eleg relativ, a gugli a "wii fps"-re ezt a linket hozta ki elsonek, v. latom h. olvasod a wiihun-t (nagyon dicseretes), ott is talalhato egy cikk ami conduit promojarol szol. ott is hasonlo fps szamot lathatsz. gondolom x360 legalabb 100 fps van es azert tartod a 12-ot szinte zeronak :), ha egyeb shooter-eket is ide vennenk akkor pedig boven 20 felett jarnank, bar az is szinte zero valamihez kepest :)
  • moonster
    Igen, sajnos nincs sok FPS!

Alone in the Dark esetleg, de az is TPS, pedig ennyi erővel lehetne FPS is
  • Zozo76
    Ezen mar felesleges filozgatni. Mindharom konzolnak megvan a maga keresztje. Az teny hogy a WIInek sikerult hardveresen a legjobbra. De hogy itt se legyen szep az elet eleg ha elolvassatok a WIIHUN oldalrol a "Miert adtam el a WIImet?" cimu blogot es alatta a hozzaszolasokat.

Egyepkent teny hogy en mint FPS szereto gamer (nem HC!), biztam az XBOX360-ban, mert az XBOX-1 a playstation 2-vel ellentetben szinte elnyuhetettlen lett. Nem beszelve arrol hogy RUHHELEM a DVDt, anno a CDt is ruhheltem, es mit ad isten a PS2vel ellentetben az XBOX-1-en megy szepen minden vinyorol, nincs az a kinlodas ami a PS2-t jelemzi. Es ami tuti hogy ezt mar az XBOX360 is tudja raadasul teljesen legalisan. Na de ha anno WIIt vettem volna akkor most ugyancsak atverve ereznem magam, mert nagy lehetoseg van az iranyitasban, es nem is lett volna rossz az FPSeket igy nyomni. Csakhat FPS meg szinte zero a gepre.
  • Bendzsi6262
    ha igen ha nem...változtat bármin is?
  • Beast Machine
    és szerinted ők tervezték meg direkt, és firkantották oda a gyártóknak a tervrajz bal alsó sarkára, hogy "csak ólommentes ónnal forrasszatok, srácok!" ?
    Nem a microsoft gyártja,de ők tervezték!
  • kisgabo
    nem a microfos gyárjta a konzolok elemeit... tehát, a minőség részben a beszállítók sara.

tény, hogy a nintendo összes cucca, minőségileg pöpec. hiába méd in csájn. persze, akad ott is 1-1 selejt.
    3 év alatt azért sok xbox 360 alaplap megjelent...
    most aszem a jasper a legújabb.
    De nem ez a lényeg!
    Hanem az hogy tényleg még mostanra is vacak,szar,fos minőségűen csinálják meg a chip golyócskáit.És szarul is forasztják!
    Ha én veszek 1 konzolt 50-ért akkor annyit elvárok tőle hogy jól működjön!
    Ennyi!Vagy 90-ért az elite ára:D
    Az első generációs 360 ok még karcolták is a dvd-ket ha mozgatuk a gépet!
    ÉS tudtak a hibárol!
    Akkor mértnem csinálnak 1 normális konzolt?
  • trsi
    ja, eleg gaz h. 3 es fel ev utan sem sikerult megoldani ezt a gondot ugy h. ne keljen utolag hozzanyulni, inkabb 1 milliardot elkulonitenek szervizre es kitoljak a garit 3 evre, szanalom :(
  • kisgabo
    utólag olvastam, ott a pont. késleltetett hűtés kellene a gépbe, ezt spórolták ki, de nem hiszem hogy több lé megoldani a gondot, mint a visszahívásból, garanciából (szerviz ktg megtérítés) keletkező kiadás, nomeg a presztizsveszteség..
  • kisgabo
    az ólom kihagyása a gond, igy a forraszanyag tulajdonságai megváltoztak, hátrányára...
  • Zenty
    pont ezt akartam, hogy nem a gép erősége a hiba, csak annyi, hogy truyi amerikai hozzáálása van a terméknek.
    Itt is mint a kocsiknál példaul a japán mehbizhatóság kiütközik. Ezért nincs baj a ps3, és a Wii többségével.

Viszont én m,int felhasználó nem izgat, hogy miért sporólnak billék.
    Ha nem tudom használni a gépet mert állanndóan bef@sik akkor evidens hogy szidja az ember.
    Egyébként x360 jó gép csak a botkormányos kontrollerje nem fekszik.
    Lehetne tőlem atom biztos megbizható gép, de nem venném akkor sem, a sima kontrollerje miatt. Ezért a ps3 se nyerő.
    Egér bill, és Wii mote írányitás powa! :D
  • Beast Machine
    Bencő, figy, ez nem annak tudható be, hogy a gép erősebb, ennek köze nincs hozzá, különben már rég mennének halomra tönkre a PS3-ak, meg a csúcskategóriás PC-k.

Az X360-nak egyetlen baja van, hogy Bill bácsiék gány anyagból készítik. Itt egész konkrétan az alkatrészek forrasztásához használt ón a ludas a legtöbbször. Ugye gyárilag az X360-ban nincs utánhűtés - azaz gyakorlatilag miután lekapcsolod a konzolt, az alkatrészek hűtés nélkül maradnak. Azt ugye vágod, h mekkora hőt képes egy konzol termelni mondjuk 2-3 óra játék után (a Wii-mből kiindulva).

Namost a Microsoft a forrasztásokhoz ultragagyi, "környezetkíméló" ólommentes forrasztóónt használ, így hűtés hiányában a GPU gyakorlatilag leforrasztja magát az alaplapról - ezért kell rögtön vásárlás után hűtésmoddolni a gépet.

Szal szó sincs arról, hogy mindez azért lenne, mert erősebb a hardver, az alkatrészek lábai meg alapból nem tudnának meggyengülni, hiszen akkor nem bírnák annak az ónnak a forróságát sem, amivel felrakják őket az alaplapra.

Szegény X360-at rosszul rakják össze, ne őt bántsuk ezért. :(
  • Bhalage
    tekintve hogy olyan allatfajta vagyok, h wiire megveszem a jatekokat, kb 1-2honaponta 1-et
  • Bhalage
    vagy akár konstrukciós stb hiba, nem birja addig ameddig ...
    persze ez cska spekuláció :)

igazából leszarom, Wii az isten azt ennyi. ha nagyon gazdag lennék, vennék x360at, de sztem 2 konzol az túlzás jelen helyzetben (és ismerve mennyit játszom és inkább mire kell a pénz : )
    talán az hogy: a jobb grafikus chipset több hőt termel,és amikor kikapcsoljuk a konzolt akkor,nagy hőingadozás miatt meggyengülnek a lábak,és a végén elszakadnak,és jön a 3 led........
  • kisgabo
    "sokkal jobb grafikája van mint a wii-nek de,ez a konzol rovására is megy"

mi az összefüggés? jobb grafika, instabil működés?
    Tudok sok mindent xbox 360-asokrol:D
    Szoktam olvasgatni az apróhirdetéseket,meg a konzolüzleteknek eröl a 3 ledröl a véleményét.van 1 ismerősöm a 3. boxa ment tönkre....
    az igaz hogy az xboxnak sokkal jobb grafikája van mint a wii-nek de,ez a konzol rovására is megy!
  • koryne
    Elkezdtem írni valamit, de rájöttem, hogy felesleges vitatkozni. Legyőznél a rutinoddal.
    úgyértem kisgabo este van már:D
    csak nézd már meg az apróhirdetéseket nagyokokos!
    mindegyik instabil...
    fél évest 1-szer láttam a vaterán naponta 6 órát játszottak vele.
    kigabo:temeg jobb hogy ha megse szólalnál homár vagy!
  • koryne
    Nem rémlik, hogy én 14-18 éves korom között égbekiáltó ökörségeket írtam volna fórumokra :)
    A kor nem mentség szvsz.
  • kisgabo
    Életkor: 14-18 között

akkor?
  • koryne
    Legalább ekkora baromságokat ne írkálnál...
    Mindegyik xboxnak lesz előbb utóbb baja:D
    az összes instabil.
    az újak már stabilabbak de max fél évig bírják:D
  • kisgabo
    az újak is? olcsó xbox hig a leve... legalább a wii jó drága.
    nyomjátok a gta 4-et 3 ledes lesz,sebaj 7 ezerért megcsinálják 1-2 hónap múlva megint 3 led:D
    és eladjátok(tapasztalataim szerint,egyre több a 3 ledes box a naten amit el akartok adni:D)
  • Bendzsi6262
    Szívemből szóltál :)
  • Beast Machine
    Figy, ezt már megszokhattátok volna ti "Nagykonzolosok" (sic!). Ti szépen flémelitek egymást, hogy X360 kontra PS3, és megy az eszetlen anyázás meg a flmaewar, mi Wii-sek meg csendben vigyorogva megrázzuk a fejünket, és elmegyünk JÁTSZANI :D
  • Zozo76
    igy nem lehet osszeveszni!