color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Zozo76
    "Viszont ha van egy felső kategóriás számítógéped, akkor az xbox és a ps3 gyakorlatilag semmilyen plusz élményt nem ad, a wii viszont igen, gazdagabb vidékeken ezért választják inkább azt az emberek."

Ezzel nem ertek 100%-ig egyet. Nekem mint lathato XBOX360 van es NEM jatszom PCvel. Egyszeruen annyira konzolos lettem hogy mar nem erdekel. Nem tetszik mar maga az egesz PC filozofiaja sem hogy rendszer telepites, utana a jatek, azt ha nem megy miert nem megy meg mittudomen. Persze ebbe tudom tobb a szemmellenzo, mara mar laptopot hasznalok (imadom) de csak netre, meg zenere meg filmre. Sajnos nincs sok idom jatszani, de amennyi van azt nyilvan a konzol elott szeretnem eltolteni. Az hogy milyen elott az ebben az esetben teljesen mindegy. Lehetett volna WIIm is, vagy PS3. Azert lett XBOX mert imadom a HALOt. Megvan minden resze, mar ami FPS. Ja, mert ki tudja miert de keves kivetellel FPS fan vagyok (de azert GTA4 es DEAD RISING is a kedvencem). Na ebbol a szembontbol jo is lenne a WII meg nem is. Jo lenne az uj iranyitas miatt, de ugye ott van hogy hat nemsok tenyleg jo FPS van ra. Remelem azert ez a THE CONDUIT odaver kemenyen mind az XBOX360 mind a PS3 platfornak, persze nem grafikailag de a gehez viszonyitva termeszetesen. Tudom, fura ezt olyantol hallani akinek nincs WII, es valoszinu nem is lesz (es ez anyagi okok miatt termeszetesen), de ez a kis ari gep is megerdemel mar egy utos FPSt. Nekem nem lesz rossz erzes ha ti WIIsek is kaptok mar egy tenyleg szuper FPSt. Azert megfogom majd nezni, ha mashogy nem hat egy SPEED-RUN video segitsegevel. Tuti lesz belole. :)