Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tobacco
hát nem tudom hol látad 6900 a zappert és a játékot együtt, de megadhatnád a cimet mert ha ilyen olcsó ott akkor biztos találok én is ott valami olcsoságot.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

hát hat 6900 az új ára, akkor a 6000 nekem nagyon soknak tûnik, de majd a piac eldönti...
moonster
ok, köszönöm
Tobacco
6000 Ft ami szerintem nemsok, mert csak a Zapper szoktak ennyit kérni.

moonster
Tobacco: iranyarat tolj mar fel, plz
Törölt felhasználó
pü ment:D
Tobacco
megválnék egy eredeti Zapper Gun Nintendo Wii és a hozátartozo Link's crossbow training játéktól.

Tobacco
ezen a gyereken látszik, hogy az ágyban õ a lány

"hélóóó tríííí.. true niggers dont play that game, gay niggers play it..."

<#idiota>
lol

anti hero

Törölt felhasználó
Ilyenkor kéne az ilyen köcsögöket fejberugni<#boxer>
Beast Machine
Ilyenkor szoktam imádkozni az Istencsászárhoz, hogy képes legyek embereket TCP/IP protokollon keresztül arconütni.

http://www.youtube.com/v/ixNkEXOSU90&hl=en&fs=1

...vágod?

Törölt felhasználó
Köszönöm, nagyon igen én feltudtam rakni minden fenakadás nélkül!
Csak anyi hogy a downgradehoz net kell és 1 kártyaolvasó,meg 1 sd kártya.
És mi a fenének vennénk argont?a softmoding sokkal jobb mint az alaplapra hegesztés szted nekem mivel megy az undercover?
backup launcherel megy.
ÉS nem fogod elkapni a popsimat XD XD
Eladó eredeti Wii-s Zelda Twilight Princess,tip-tp állapotban.8000ft.
Érdeklõdni privátban.

Üdv.
Csibe001
Sziasztok!!
Eladó másfél éves Nintendo Wii, chippelt, 2 mote, 1 nunchuck, Wiisports,Wiiplay, Super Smash Brothers, minden papír magvan plusz természetesen doboza is.Irányár 65.000.-

Ha valakit érdekel írjon privátot!!

BB.

erdekes kiegeszito.. mindenkinek meg van ma?
akkkor viszont en kell hogy elnezest kerjek,mert ezek szerint a mar nemszuz gepen bakup zeldaval fel lehet tenni ezek szerint a hb chanelt es akkor dangred megy frankoan?! mert hogy mindenhol eredeti zeldarol van szo ugye,es hat eszembe se jutna probalni,de akkor nyilvan fogom.. ezesetben tenyleg bocs ha igy van.. es benco= nyilvan egy okos ember es na is bancsatok ..
moonster
:))
nono, a popsi elkapással csak óvatosan.
Leolvad a végén a fórum :)
kisgabo
elkapnám a popsid, te kötekedõ.<#idiota>

argonka, 27 eur szállitással, klikk, és boldogság....

Törölt felhasználó
Ém csak azt mondtam hogy:a #9033-hszében elmondta hogy a játékok nagyrésze megy neki!
Tehát megprobálhatná a zeldával.
nagyokos...........:D
kisgabo

hmmm...

kisgabo
BENCÕ, esetedben nem tudni mirõl beszélsz, elég korlátozottak a képességeid. de próbálom megérteni az irományaid.

Törölt felhasználó
Ved már ki a hszéböl hogy elég sokat olvas de valameiket nem én azt mondtam neki talán a zelda elindul akkor meg tudja csinálni.
okostojás:D
kisgabo
hazudik.... másoltat nem inditasz el szûz gépen.

Törölt felhasználó
Én másolt zeldával raktam fel a hb chanelt de mind1<#pias>
kisgabo
priv

latom te is otthon vagy a temaban...
nem veletlenul eredeti zelda kell? a gyari?! minek probalkozzak amikor az kell?! kosz.. sokat segitettel..
Eladó Super Mario Galaxy és New Super Mario Bros.

Az egyik Wii a másik DS.

5.500 FT Darabja.Újszerû, minden papírjuk megvan.

Illetve vannak régebbi dobozos Mario játékaim.

Egy gyûjtemény részei voltak.. .
Törölt felhasználó
töltsd le a zeldát és probáld ki úgy mit veszthetsz vele?
kozben az tortent h atneztem jatekokat,es kb eleg sokat olvas,viszont parat meg nem... kb 93% ban de, a tobbi meg verbatimen van.. azokat csak kb 2 ki be kapcsolgatas utan tudja...

downgredhez kell zelda.. az meg nincs,most nincs ra keret,es ezek utan lehet h nem is kell...
azert kossz..
zola2000
hamarosan kijön a tenchu4 amerikában, már várom

A

Törölt felhasználó
downgradeld!
kisgabo
elsóznám vadiuj

metroid prime 3

játékom, 7 rongyé.

jajajaj 3.3E megolte a varazskepessegeit a gepnek jaj! csak par bakup indul el,valoban a "rip"seguk miatt ?kell masik ,nem rip valtozat "beszerezni?"es ugy mar jo lesz?Vagy a tvajlajthekk utan dangred segit csak vissza allitani mindent az "eredeti" allapotba?!vagy mas megoldas is e van?!

kosz..
nem gitárt akarok, hanem teljes ROCK BAND 2-t. Esetleg csak a hardvereit, külföldön van ahol külön árulják, csak nem találtam olyat, ami szállítana idehaza. Mondjuk ilyen forint árfolyam mellett nem tudom mi lesz...

© Probatbicol: elvileg tudsz futtatni homebrew-t chip nélkül is, olvasgass utána, asszem wiibrew.org A homebrew nem is illegális. Egyébként sok szempontból 1985 van:D
moonster
Nem kapsz kulon gitart, en is kerestem. Csak kulfoldrol es onnan is csak third party gitarokat, nem eredeti GH-st.
Regota szemezek en is a GH world tour gitarral, de jatekkal egyutt 23e a konzolvilagban.
Ja bocs, nem kapcsoltam, az oldalt nem ismerem és eszembe se jutott mert nincs chip-elve a gépem. Bár lehet, hogy pont emiatt fogom feltöretni? Tök röhej, hogy nem lehet legálisan hozzájutni, még ha 1985-öt írnánk akkor megérteném...
letöltötte. szerinted honnan máshonnan, fõleg úgy, hogy venni szeretnék? meg miért csak arról írok, hogy gh3 gitárral hogy megy:D
a feketemacska meg meglepõ módon egy torrent oldal.
Én is kergetem nagyon. Az hagyján, hogy itthon nem láttam sehol, de a game.co.uk-n sincs pedig ott szinte minden fent van még megjelenés elõtt preorderben.
Az ismerõsöd honnan szerezte?
GH3 gitárja megy a RockBand2-vel, saját tapasztalat..
hülyén fog hangzani: nem tudjátok hol lehet megvásárolni? mert kipróbálásra adta kölcsön távoli ismerõs a fekete macskával..viszont tetszik, és baromira megvenném, de itthon még nem láttam
Beast Machine
a chipeket/flashkártyákat elsõsorban homebrew alkalmazások futtatására tervezték<#nezze>

...vágod?

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
kisgabo
csipp? a warez nem bann? <#banplz>

Gondolkozz logikusan, mi az ami megvaltozott a gepben mostanaban? :)
moonster
kikapcs-bekapcs?

Csa mindenki! uh,elég furcsa problémám van: most hoztam haza a gépet a chippelésbõl,kiprobálom,müködött...ma akartam kiirni egy jatékot,de a gép nem olvasta be...és ezután már az elõzõ játékra ami jó volt is azt hirja ki h : nem tudja olvasni a lemezt blablabla...de miért??
Törölt felhasználó
jók a másoltak is de azért kösz:D
excite truck nem érdekel véletlenül+1 kis pénz ha kijátszotad a játékot?
kisgabo
nekem van, de nem adom el, és kölcsön se.

vegyél eredeti játékot. <#nyes>

Törölt felhasználó
Nem tusz beszerezni nekem 1 zeldát véletlenül?:D
kisgabo
metroid prime 3 7000.-
mercury meltdown rev. 4000.-
nfs carbon 4000.-

bontatlan, új, eredeti játékok eladóak.

Sephi
Valaki dobjon rám egy privit, ha tud valami megbízható chipelest BP-en.

Jah es csak ne kezdjunk itt anyázni, hogy miért ide írom, mert nem egy embernek segítettem meg anno itt, szóval fogjuk vissza magunkat.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"