Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát nem tudom hol látad 6900 a zappert és a játékot együtt, de megadhatnád a cimet mert ha ilyen olcsó ott akkor biztos találok én is ott valami olcsoságot.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
hát hat 6900 az új ára, akkor a 6000 nekem nagyon soknak tûnik, de majd a piac eldönti...
6000 Ft ami szerintem nemsok, mert csak a Zapper szoktak ennyit kérni.
Törölt felhasználó
pü ment:D
megválnék egy eredeti Zapper Gun Nintendo Wii és a hozátartozo Link's crossbow training játéktól.
ezen a gyereken látszik, hogy az ágyban õ a lány
"hélóóó tríííí.. true niggers dont play that game, gay niggers play it..."
<#idiota>#idiota>
lol
<#idiota>#idiota>
lol
anti hero
Törölt felhasználó
Ilyenkor kéne az ilyen köcsögöket fejberugni<#boxer>#boxer>
Ilyenkor szoktam imádkozni az Istencsászárhoz, hogy képes legyek embereket TCP/IP protokollon keresztül arconütni.
http://www.youtube.com/v/ixNkEXOSU90&hl=en&fs=1
...vágod?
Törölt felhasználó
Köszönöm, nagyon igen én feltudtam rakni minden fenakadás nélkül!
Csak anyi hogy a downgradehoz net kell és 1 kártyaolvasó,meg 1 sd kártya.
És mi a fenének vennénk argont?a softmoding sokkal jobb mint az alaplapra hegesztés szted nekem mivel megy az undercover?
backup launcherel megy.
ÉS nem fogod elkapni a popsimat XD XD
Csak anyi hogy a downgradehoz net kell és 1 kártyaolvasó,meg 1 sd kártya.
És mi a fenének vennénk argont?a softmoding sokkal jobb mint az alaplapra hegesztés szted nekem mivel megy az undercover?
backup launcherel megy.
ÉS nem fogod elkapni a popsimat XD XD
Eladó eredeti Wii-s Zelda Twilight Princess,tip-tp állapotban.8000ft.
Érdeklõdni privátban.
Üdv.
Érdeklõdni privátban.
Üdv.
Sziasztok!!
Eladó másfél éves Nintendo Wii, chippelt, 2 mote, 1 nunchuck, Wiisports,Wiiplay, Super Smash Brothers, minden papír magvan plusz természetesen doboza is.Irányár 65.000.-
Ha valakit érdekel írjon privátot!!
BB.
Eladó másfél éves Nintendo Wii, chippelt, 2 mote, 1 nunchuck, Wiisports,Wiiplay, Super Smash Brothers, minden papír magvan plusz természetesen doboza is.Irányár 65.000.-
Ha valakit érdekel írjon privátot!!
BB.
erdekes kiegeszito.. mindenkinek meg van ma?#9046
akkkor viszont en kell hogy elnezest kerjek,mert ezek szerint a mar nemszuz gepen bakup zeldaval fel lehet tenni ezek szerint a hb chanelt es akkor dangred megy frankoan?! mert hogy mindenhol eredeti zeldarol van szo ugye,es hat eszembe se jutna probalni,de akkor nyilvan fogom.. ezesetben tenyleg bocs ha igy van.. es benco= nyilvan egy okos ember es na is bancsatok ..
elkapnám a popsid, te kötekedõ.<#idiota>#idiota>
argonka, 27 eur szállitással, klikk, és boldogság....
argonka, 27 eur szállitással, klikk, és boldogság....
Törölt felhasználó
Ém csak azt mondtam hogy:a #9033-hszében elmondta hogy a játékok nagyrésze megy neki!
Tehát megprobálhatná a zeldával.
nagyokos...........:D
Tehát megprobálhatná a zeldával.
nagyokos...........:D
BENCÕ, esetedben nem tudni mirõl beszélsz, elég korlátozottak a képességeid. de próbálom megérteni az irományaid.
Törölt felhasználó
Ved már ki a hszéböl hogy elég sokat olvas de valameiket nem én azt mondtam neki talán a zelda elindul akkor meg tudja csinálni.
okostojás:D
okostojás:D
Törölt felhasználó
Én másolt zeldával raktam fel a hb chanelt de mind1<#pias>#pias>
latom te is otthon vagy a temaban...
nem veletlenul eredeti zelda kell? a gyari?! minek probalkozzak amikor az kell?! kosz.. sokat segitettel..
nem veletlenul eredeti zelda kell? a gyari?! minek probalkozzak amikor az kell?! kosz.. sokat segitettel..
Eladó Super Mario Galaxy és New Super Mario Bros.
Az egyik Wii a másik DS.
5.500 FT Darabja.Újszerû, minden papírjuk megvan.
Illetve vannak régebbi dobozos Mario játékaim.
Egy gyûjtemény részei voltak.. .
Az egyik Wii a másik DS.
5.500 FT Darabja.Újszerû, minden papírjuk megvan.
Illetve vannak régebbi dobozos Mario játékaim.
Egy gyûjtemény részei voltak.. .
Törölt felhasználó
töltsd le a zeldát és probáld ki úgy mit veszthetsz vele?
kozben az tortent h atneztem jatekokat,es kb eleg sokat olvas,viszont parat meg nem... kb 93% ban de, a tobbi meg verbatimen van.. azokat csak kb 2 ki be kapcsolgatas utan tudja...
downgredhez kell zelda.. az meg nincs,most nincs ra keret,es ezek utan lehet h nem is kell...
azert kossz..
downgredhez kell zelda.. az meg nincs,most nincs ra keret,es ezek utan lehet h nem is kell...
azert kossz..
Törölt felhasználó
downgradeld!
jajajaj 3.3E megolte a varazskepessegeit a gepnek jaj! csak par bakup indul el,valoban a "rip"seguk miatt ?kell masik ,nem rip valtozat "beszerezni?"es ugy mar jo lesz?Vagy a tvajlajthekk utan dangred segit csak vissza allitani mindent az "eredeti" allapotba?!vagy mas megoldas is e van?!
kosz..
kosz..
nem gitárt akarok, hanem teljes ROCK BAND 2-t. Esetleg csak a hardvereit, külföldön van ahol külön árulják, csak nem találtam olyat, ami szállítana idehaza. Mondjuk ilyen forint árfolyam mellett nem tudom mi lesz...
© Probatbicol: elvileg tudsz futtatni homebrew-t chip nélkül is, olvasgass utána, asszem wiibrew.org A homebrew nem is illegális. Egyébként sok szempontból 1985 van:D
© Probatbicol: elvileg tudsz futtatni homebrew-t chip nélkül is, olvasgass utána, asszem wiibrew.org A homebrew nem is illegális. Egyébként sok szempontból 1985 van:D
Nem kapsz kulon gitart, en is kerestem. Csak kulfoldrol es onnan is csak third party gitarokat, nem eredeti GH-st.
Regota szemezek en is a GH world tour gitarral, de jatekkal egyutt 23e a konzolvilagban.
Regota szemezek en is a GH world tour gitarral, de jatekkal egyutt 23e a konzolvilagban.
Ja bocs, nem kapcsoltam, az oldalt nem ismerem és eszembe se jutott mert nincs chip-elve a gépem. Bár lehet, hogy pont emiatt fogom feltöretni? Tök röhej, hogy nem lehet legálisan hozzájutni, még ha 1985-öt írnánk akkor megérteném...
letöltötte. szerinted honnan máshonnan, fõleg úgy, hogy venni szeretnék? meg miért csak arról írok, hogy gh3 gitárral hogy megy:D
a feketemacska meg meglepõ módon egy torrent oldal.
a feketemacska meg meglepõ módon egy torrent oldal.
Én is kergetem nagyon. Az hagyján, hogy itthon nem láttam sehol, de a game.co.uk-n sincs pedig ott szinte minden fent van még megjelenés elõtt preorderben.
Az ismerõsöd honnan szerezte?
Az ismerõsöd honnan szerezte?
GH3 gitárja megy a RockBand2-vel, saját tapasztalat..
hülyén fog hangzani: nem tudjátok hol lehet megvásárolni? mert kipróbálásra adta kölcsön távoli ismerõs a fekete macskával..viszont tetszik, és baromira megvenném, de itthon még nem láttam
hülyén fog hangzani: nem tudjátok hol lehet megvásárolni? mert kipróbálásra adta kölcsön távoli ismerõs a fekete macskával..viszont tetszik, és baromira megvenném, de itthon még nem láttam
a chipeket/flashkártyákat elsõsorban homebrew alkalmazások futtatására tervezték<#nezze>#nezze>
...vágod?
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Gondolkozz logikusan, mi az ami megvaltozott a gepben mostanaban? :)
Csa mindenki! uh,elég furcsa problémám van: most hoztam haza a gépet a chippelésbõl,kiprobálom,müködött...ma akartam kiirni egy jatékot,de a gép nem olvasta be...és ezután már az elõzõ játékra ami jó volt is azt hirja ki h : nem tudja olvasni a lemezt blablabla...de miért??
Törölt felhasználó
jók a másoltak is de azért kösz:D
excite truck nem érdekel véletlenül+1 kis pénz ha kijátszotad a játékot?
excite truck nem érdekel véletlenül+1 kis pénz ha kijátszotad a játékot?
Törölt felhasználó
Nem tusz beszerezni nekem 1 zeldát véletlenül?:D
metroid prime 3 7000.-
mercury meltdown rev. 4000.-
nfs carbon 4000.-
bontatlan, új, eredeti játékok eladóak.
mercury meltdown rev. 4000.-
nfs carbon 4000.-
bontatlan, új, eredeti játékok eladóak.
Valaki dobjon rám egy privit, ha tud valami megbízható chipelest BP-en.
Jah es csak ne kezdjunk itt anyázni, hogy miért ide írom, mert nem egy embernek segítettem meg anno itt, szóval fogjuk vissza magunkat.
Jah es csak ne kezdjunk itt anyázni, hogy miért ide írom, mert nem egy embernek segítettem meg anno itt, szóval fogjuk vissza magunkat.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"