10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

mi meg a madworldot nyomjuk mire kijön a conduit:D
  • Zozo76
    Mondok mast: nem ernek ra mert nyomjak a GTA4-et, hogy vegezzenek vele mire kijon a MAFIA 2...
  • Zozo76
    es hogy meg az xbox tulajok az elfogultak... :)
    Ennyi volt a vita?:D
    De annyit még elfelejtettem mondani a kedves x 360 tulajoknak hogy,azért nem látogatják sokan ezt a fórumot mert:az x 360-nak nagy a hiba aránya és a wii-nek nem:D
    durva:D
  • Zenty
    Döcögösen de elindult újra az oldal.
    És újra kell regelni megint ( nem a mi hibánk)
  • Prody
    háh :D Conduit biztos tetszeni fog, nyugi ;)
  • Prody
    inkább Wii :)
  • Bendzsi6262
    A Wario Land Shake It engem is nagyon érdekel, vérbeli platform játék tele jó ötletekkel...és hát az irányítás :)
    Prody, ha esetleg megveszed és Neked nem tetszik én vevő vagyok rá :D

A HD témáról pedig csak annyit, hogy engem már nem tud lenyűgözni a csillivilli grafika, volt idő amikor igen, de már nem.
    Egyetértek
    Én a pc-t másra nem használom csak arra hogy töltögessek vele:D
    Meg néha pl most is probálgatom a gta 4-et, de áhh 9400 gt-n szagat picit de azért még jóh.inkább maradok a wii-nél (egyébként 14 volt a kártya,amin alig fut el a gta 4)KOnfigom amd dualcore 4800, 3 giga ram 800 mhz,k9neov3 lapocska,200giga hdd.Ez a gép kb olyan 140 ezremben volt 1 ével ezelőt+most a vga 14k,de azis bisztos többet nem költök ráh.
    INKÁBB WII
  • Prody
    Jah, amúgy valakinek nincs meg a GH4 ? :) szívesen tolnám multiban vkivel...
  • Prody
    hehe:) a játékélmény a fontos, nem a grafika meg a felbontás meg hogy mennyire szép...
    Conduit-ot várom nagyon-nagyon! :D Majd meg kéne beszélni egy közös mutlizást nem ?:P

Az évben még csomó RE és horror game jön!

Wario land shake it -röl mit gondoltok ?:) érdemes? néztem videókat és nagyon ötletes-nek találom :D
  • Zozo76
    Ja amugy meg sem emlitettem a XBOX360/PS3 fanok egyik legfobb nyekergeset a WII elleneben, a HD felbontas hianyat. Vesszunk ossze ezen is! :)

Amugy egy szelesvasznu Thomson 82-es CRTm van, RGBvel megy rajta a BOX, szoval nekem mindegy, nem latok semmit az 1280x720-bol, szarok a HDbe... :)

(vegulis lehetne rosszabb helyzet is, mondjuk 55os, 4/3-as CRT, esetleg fekete-feher...)

:)
  • Zozo76
    Hat gyerekek a Metroid Prime-t direkt nem emlitettem. Oke hogy FPS, es tenyleg az tulajdonkeppen a WII HALOja ugyanugy mint a PS3 KILLZONEja. De elegge elter a hagyomanyos FPSektol, szal az nem nekem valo. Na de ez a Conduit, ez valahogy vonz... :)
  • Bhalage
    sztem szorakozasra kurva jo a wii :D

es par jateknak tenyleg nagoyn fain az iranyitasa ez teny!
  • Probatbicol
    Teljesen ok amit írsz, de nem cáfolod azt amit idéztél tőlem. Az, hogy nem kell telepíteni, biztosan elfut, az nem plusz élmény, az kényelem és biztonság. De ezeken kívül ugyanazt kapod mintha pc-n játszanál, legfeljebb ugyanazért az árért szebb köntösben. Persze teljesen elfogadható, ha valakinek ezek is nagyon sokat számítanak, meg érthető, hogy ha Halo fan vagy akkor az X-et választottad, de amikor kézbe veszel egy wiimote-ot és elkezdesz tesniszezni, vagy Boom Bloxozni, akkor érzed igazán, hogy na végre valami új született.
  • Bendzsi6262
    SZinte el sem hiszem, egy ember aki nem szidja a másik konzolt! Ezt a hozzá állást és látásmódot hiányolom én a játékos társaimtól. Nekem ugyebár Wii-m van, de szeretnék venni egy Xbox360-at, Playstation 2-t, DS-t :), csak hát azok a mocskos anyagiak ugyebár, így is hetekig rágom magam egy új játék vásárlásán. Szóval mindegyik gépen megvan az a pár játék ami érdekel, és valamiért én is kibírom azt, hogy nem mondok értelmetlenül bugyuta és ostoba dolgokat azokra a játékokra/konzolokra amik hidegen hagynak.

Van ám nagyon jó FPS kinézetű játékunk ám :), igaz csak egy (véleményem szerint)épp benne vagyok ezerrel. Ez pedig a Metroid Prime 3.
  • kisgabo
    hja, a pc semmi másra nem jó, minthogy öld bele a pénzt.. új vga, új proci, nagyobb hdd... és, töltögetnek a népek minden hüjeséget, és nem játszanak végig semmit. nincs értéke semminek.

4 éve tolom pc-n a far cry-t, most jóideje cod4, gyakorlatilag más játékot nem. lassan én is maradok a konzolnál ( nincs virus, valszeg nem szaggat a játék.. ) a kis laptoppal meg elnetezgetek.
  • Zozo76
    "Viszont ha van egy felső kategóriás számítógéped, akkor az xbox és a ps3 gyakorlatilag semmilyen plusz élményt nem ad, a wii viszont igen, gazdagabb vidékeken ezért választják inkább azt az emberek."

Ezzel nem ertek 100%-ig egyet. Nekem mint lathato XBOX360 van es NEM jatszom PCvel. Egyszeruen annyira konzolos lettem hogy mar nem erdekel. Nem tetszik mar maga az egesz PC filozofiaja sem hogy rendszer telepites, utana a jatek, azt ha nem megy miert nem megy meg mittudomen. Persze ebbe tudom tobb a szemmellenzo, mara mar laptopot hasznalok (imadom) de csak netre, meg zenere meg filmre. Sajnos nincs sok idom jatszani, de amennyi van azt nyilvan a konzol elott szeretnem eltolteni. Az hogy milyen elott az ebben az esetben teljesen mindegy. Lehetett volna WIIm is, vagy PS3. Azert lett XBOX mert imadom a HALOt. Megvan minden resze, mar ami FPS. Ja, mert ki tudja miert de keves kivetellel FPS fan vagyok (de azert GTA4 es DEAD RISING is a kedvencem). Na ebbol a szembontbol jo is lenne a WII meg nem is. Jo lenne az uj iranyitas miatt, de ugye ott van hogy hat nemsok tenyleg jo FPS van ra. Remelem azert ez a THE CONDUIT odaver kemenyen mind az XBOX360 mind a PS3 platfornak, persze nem grafikailag de a gehez viszonyitva termeszetesen. Tudom, fura ezt olyantol hallani akinek nincs WII, es valoszinu nem is lesz (es ez anyagi okok miatt termeszetesen), de ez a kis ari gep is megerdemel mar egy utos FPSt. Nekem nem lesz rossz erzes ha ti WIIsek is kaptok mar egy tenyleg szuper FPSt. Azert megfogom majd nezni, ha mashogy nem hat egy SPEED-RUN video segitsegevel. Tuti lesz belole. :)
  • Probatbicol
    A világ szerencsésebb felén azért vesznek az emberek konzolt, mert szórakozni akarnak, nálunk leginkább azért mert nincs pénze az embereknek csúcs pc-re . És a csúcs pc kiváltására kétségkívül nem alkalmas a wii, arra a másik 2 konzol jobb.

Viszont ha van egy felső kategóriás számítógéped, akkor az xbox és a ps3 gyakorlatilag semmilyen plusz élményt nem ad, a wii viszont igen, gazdagabb vidékeken ezért választják inkább azt az emberek.

A másik dolog a számítógépes játékkultúrával függ össze, nálunk nagyon szűk az a réteg, aki most 30-40 éves és már a 80-as évek eleje-közepétől játszik, akit már nem nagyon lehet lenyűgözni még színesebb, lila villódzó effektekkel, viszont felüdülést jelent neki a wii által hozott friss élmény. És szerintem világviszonylatban ez a réteg jelentős részt képez a wii vásárlók táborában.
  • kisgabo
    egyetértek, xbox360 (hdd) olcsóbb volt valamivel novemberben, mikor vettem a Wii-t. Dehát, ez nintendo, nekem ez jött be.

A játékok is brutál áron vannak, leszámitva 1-2 akciót..

De sebaj, ez az usb loader 1.5, már odever kissé..

• Bendzsi6262
    Ezzel az ár/tudás elmélettel nem értek egyet, de többivel annál inkább.
  • QuippeR
    azért nincs sok magyar Wii-s, mert a tudásához képest a gép pofátlanul drága. megjegyzem egyébként, ezzel semmi baj nincsen, annyiért kell adni az árut, amennyiért megveszik, és nem a magyar piac az irányadó ilyen téren.
    Az európai ember nem szeret mozogni...
    Hanem nagyrészének az a fontos hogy beleüljenek a fotelba és zabálják a csipszet(tisztelet a kivételnek)
    Ezt 1 cikkböl szedtem ki:D
    Elvileg ezért nincs sok magyar wii-s.
  • Bendzsi6262
    vesszünk :) Igazából ez a kezdetek óta szinte így van ez, viszont semmi meglepő nincs a dologban. Egyszerűen más a felhasználó bázisa ennek a konzolnak, hogy ilyen szép magyarosan fogalmazzak :) Én például sajnos már lemondtam arról, hogy bárkivel online Brawl-ozzak egy kellemeset.
    Igazából a várandó címekről lehet beszélni :) Az én érdeklődésemet speciel a Dead Space: Extraction nagyon felkeltette, Látok benne valami extrát :)
  • Zozo76
    Fura hogy a WIIbol adtak el a legtobbet, elvileg ez a legsikeresebb konzol, megis a WIInek pereg a legkevesbe a topikja. Vesszunk ossze ezen, legalabb pereg a topik... :)
    nincs mit
  • Panzeradler #9404
    Sziasztok!
    Vodafone-s netem van, az lenne a kérdés, hogy ezzel feltudnék menni a Wiinetre? Ha igen akkor hogyan kellene beállítanom. Előre is köszönöm!
  • Darth Razor
    Kösz!
    http://www.gamer365.hu/topic.php?id=6361
  • Darth Razor
    Sziasztok!

Tudja valaki, hogy lehet-e valahol itthon kapni a Star Wars: Clone Wars Lightsaber Duels játékot? Már az összes nagyobb konzol üzletben néztem, de sehol sem volt belőle.
    durva,hogy vannak ilyen hackerek,nemhogy inkánbb a názát basztatnák:D
  • Zenty
    a Wiihun :)
    csak pont az nap megint betámadták a servert. Hamarosan kész lesz, de szinte mindent újra kellet csinálni.
    sztem kompatibilis,
    a naruto class of ninja revolution 1-2-vel legalábbis nekem az volt.....
  • Prody
    vagy mondjuk Cod5, conduit, fighter játékok, resident evil, mario kart stb...-val kompatibilis ?
  • Prody
    sziasztok :)

annyit kérdeznék, hogy a classic controller-el lehet játszani minden játékot, még azt is amelyik dobozára nincs feltüntetve a CC képe? mondjuk splinter cell CC-vel menne?

vagy ha nem, akkor a régi konzolos játékokon kivül mire tudnám használni?
  • Bendzsi6262
    Akkor valóban ment még egy napig. Most gondolom stabilizálnak ezt azt még az oldalon.
  • kisgabo
    új játékaim vannak....
  • Zozo76
    Melyik? Mert a WIIHUN az elerhetetlen... :(
  • joeprince
    Sziasztok!!
    Tudnátok-e segíteni nekem? Megunt játékot szeretnék venni, mert az új nagyondrága. 06304422113 [email protected] on is várom a segítségeteket!