color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• solti
    wan-t fix ip-re??? a wan a külvilág felé van (wide area network), ez ADSL esetén nem igényel IP címet, mert ott PPPOE van, kábelnet esetén meg DHCP-n automatikusan kap IP-t.
    Titkosításnál WEP helyett érdemes WPA/WPA2-t használni, mert a wep 1-2 perc alatt törhető (vagyis semmi értelme szinte). A 128 bites wep jelszó egyébként 13 ASCII karakter. Nem mindegy hogy ascii-t vagy hexadecimálist ütsz be....én asszondom jobb és egyszerűbb wpa-t használni psk-val (előre definiált jelszó...).
    Egyébként routerből SMC-t érdemes nagyon kerülni, szerintem a d-link, linksys párossal kevés probléma van. Nekem egy edimaxom van, gyári hibás az egész széria, de lesz@rják.

© Probatbicol:
    ok, lehet hogy a world tour kompatibilis, de akkor is rohadt sok wiimote-t kell venni-> baromi drága mulatság. Nekem van GH3 és ahhoz fogok venni egy RB2-t ha ma megjelenik végre EU-ban is...
    GH Metallica ugyanúgy dobbal mikrofonnal fog menni, vagy csak olyan lesz mint a gh túrószmisz? mert ha ugyanolyan, akkor a gh3+rb2 kombó simán jó oda is.
    Egyébként nevetséges hogy inkompatibilis az egész, meg hogy Wii-re minden drágább...