10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Zenty
    újra indult az oldal
  • qB0B0p
    Köszi az infót!

!!!NE nézzétek meg ezt az oldalt
  • Bendzsi6262
    Biztos vagyok benne, hogy meg lesz oldva, ahányszor újraéledt már az oldal :) Főleg most, hogy beindult az élet :)
  • Zenty
    Nem rajtunk múlik :)
    valószínűleg megint támadás érte az oldalt, de még nem tudni.
  • Bendzsi6262
    Probatbicol: A Boom Bloxot nem fogod megbánni, pláne ennyiért , én 14000-ért vettem annó és én sem bántam meg.
    A Wiihun meg nekem talpra álljon mert különben dühös leszek :)
  • Zenty
    A wiihun pár napig nem elérhető.
    Himiru már dolgozik az ügyön.
  • Probatbicol
    Az 576-ban az EA játékokra 50% engedmény van, egy csomó kapható 3500 Ft-ért, a Boom Blox-ot nem tudtam ennyiért otthagyni.
  • Zenty
    Új The Conduit trailer: link lehet élvezkedni :D
    Van benne valami:D
    Én mindigis gh 3-at akartam megvenni.
    De mostanában mindig másra kellet a lé:D
  • Zenty
    Persze nem akarom előre elkiabálni, de ha mondjuk gamespotnál 8-9 pontot kap a game, akkor tuti vétel :)

• Zenty
    válság ide vagy oda a minőségibb gameket illene megvenni, vagy akkor no game :). A conduit egy AAA cím lesz.
    Én se vagyok tele pénzel, de ezt a Conduitot megveszem, mert megérdemli.
    Hát én erre csak anyit tudok mondani hogy válság van!
    Az emberek már nem költenek ezekre túl sok pénzt:(
    Annyi a baj hogy valakinek az a jobb hogyha vesz 1 dvd-t meg kicsipelteti a wiijét és fillérekért lesz meg a játék.......
    És ez azért van mert az embereknek mostanában nincs sok pénzük,valaki örül hogy jut kajára....
    Énekem se lenne megmodolva a wii-m ha olcsóbban adnák a játékokat.
    És lenne fölös pénzem rá.A dedós szarokat énse csípem.......
    Én azokat a játékokat szeretem aminek van hangulata és jó a zene hozzá.
    pl:a a skate it meg a tony hawk proving ground,meg a öldöklősök:D
    A dead rising tényleg kicsit unalmas lett,de engem kicsit megfogott,de 13-at nem adnék érte:(((
  • Zenty
    Hiába jó a game, a Madworld most nem fogy túlzottan, és ha nem jó az eladás akkor nem lesz folytatás, vagy a fejlesztőktől más komoly game. Mondjuk a MadWorld-nek a resident evil 5 megjelenése eléggé betett, de akkor is.
    És ha a Conduitnál is ugyanaz lesz akkor maradnak a jövőben az aranyos majmok...

A dead rising pedig eléggé silány port lett (sajnos.)

Mostanábban 1-re jobb gémek jönnek ki wii-re madworld és mostmeg ez:D
    ÉS még a dead rising is kijött ami még gyilkolós hangulatú:DAnnak a gémnak ramélem lesz folytatása...
  • Zenty
    Szóval Conduit témánál diktátor leszek :)

ha wiihun-ál is bármilyen Conduital kapcsoaltos warez téma menne, akkor azonnali ban + száműzetés+ megvetés + fekete listával jár stb :))
  • Zenty
    ez az a GAME amit tilos warezolni :D

ÉLet halál kérdése ezen a gamen múlik. Ha nem lesz sikeres vége! Csak aranyos majmok fognak jönni wii-re, marioval, meg pokémon hardcore sexel :D
    Szegény Wii többre érdemes :(
    Ez mikor jelenik meg?:D
    Gondoltam addigra veszek 1 üres dvd-t:D
  • Zenty
    Állítólag hamarosan felfedik az online multi rejtelmeit, és a Wii speak milyen lesz a gamebe.
    Kiváncsi vagyok, mert ha tényleg jó mint mondják akkor online multiba is a conduit lesz a legjobb.
  • lopbisz
    a mindent verő game :D
  • Bendzsi6262
    Erről a Conduit-ról mintha már hallottam volna :)
  • Prody
    4EVA' ;)
  • Zenty
  • Anubys
    Szólj nekem is, ha megtaláltad... ;)
    kurvajó a madworld,eszméletlen gém:D
  • solti
    igen el...bocs, nem figyeltem.
  • moonster
    akkor szorri!
  • Probatbicol
    Igen a GH3-ban, Before i forget
  • moonster
    Volt már Slipknot nóta valamelyik GH-ban?
  • Beast Machine
    Mutassak neked egykét Slipy kottát hombre? Meglepődnél ;)
  • moonster
    Biszt: ahhoz eleg lenne egy gomb is a gitaron :)
  • Beast Machine
    Guitar Hero Slipknot mikor lesz?
  • Beast Machine
    Guitar Hero Metallicaban a dobcucchoz még duplázót is adnak majd, amivel faszán tolhatod Expert+ szinten a 32-ed hangokat \,,/
  • Probatbicol
    A Metallica énekelős, dobolós lesz, mint gondolom az összes ezutáni.

Előrendeltem a Rock Band 2 software verziót, 9880 Ft a game.co.uk-nál, még szerencse, hogy a font is romlott a forinttal együtt.
  • moonster
    Elkerülte a figyelmed, h bisztmasin irta, h FIX IP-s a netük!
    Nekem edimax-szal semmi bajom.

Nem azért kell a jelszó h ne törjék fel a rendszered, csak azért, h a szomszéd pistike ne csatlakozzon rád, ha beindítja a karácsonyra kapott laptopját.
  • solti
    wan-t fix ip-re??? a wan a külvilág felé van (wide area network), ez ADSL esetén nem igényel IP címet, mert ott PPPOE van, kábelnet esetén meg DHCP-n automatikusan kap IP-t.
    Titkosításnál WEP helyett érdemes WPA/WPA2-t használni, mert a wep 1-2 perc alatt törhető (vagyis semmi értelme szinte). A 128 bites wep jelszó egyébként 13 ASCII karakter. Nem mindegy hogy ascii-t vagy hexadecimálist ütsz be....én asszondom jobb és egyszerűbb wpa-t használni psk-val (előre definiált jelszó...).
    Egyébként routerből SMC-t érdemes nagyon kerülni, szerintem a d-link, linksys párossal kevés probléma van. Nekem egy edimaxom van, gyári hibás az egész széria, de lesz@rják.

© Probatbicol:
    ok, lehet hogy a world tour kompatibilis, de akkor is rohadt sok wiimote-t kell venni-> baromi drága mulatság. Nekem van GH3 és ahhoz fogok venni egy RB2-t ha ma megjelenik végre EU-ban is...
    GH Metallica ugyanúgy dobbal mikrofonnal fog menni, vagy csak olyan lesz mint a gh túrószmisz? mert ha ugyanolyan, akkor a gh3+rb2 kombó simán jó oda is.
    Egyébként nevetséges hogy inkompatibilis az egész, meg hogy Wii-re minden drágább...
  • Beast Machine
    pontosan melyik típus? Az itthoni switchünk is Edimax amúgy:)
  • moonster
    Edimax van nalunk
    Frankón műxik. A ROuterben a WAN-t beállítod a fix IP-dre, es bekapcsolod a WLAN-on a DHCP-t, majd az osszes kutyut, amit raakarsz kotni szinten dhcp-re allitod, sian osszetalalnak.
    Érdemes valami alap kódolást beállítani WEP pl, h ne férjen hozzá csak az, akinek megadod a WEP kulcsot. Ez általában 10 jegyű számsor.
    Kb ennyi
  • Beast Machine
    Értem, köszönöm; milyen router használsz te magad? (illetve azok, akiknek mind Wii-jük, mind DS-ük van, és jó nekik)
  • Probatbicol
    A wlan router beállításainál ugyanúgy mintha csak egy szimpla számítógép lenne ki lehet választani, hogy hogyan kapcsolódjon a netre, dhcp-vel, vagy ahogy neked kell, statikus ip címmel. Nekem D-link routerem van ennél biztos megvan, de szerintem ez mindegyiknél állítható. Tehát a routerhez beállítod a fix ip címet, aztán az majd osztja tovább a netet, a többi eszközödet már dhcp-sre kell állítani és alhálózati címeket fognak kapni.
  • Beast Machine
    Sziasztok, most tervezem kicsi megreformálni az itthoni hálózatot, és kétségek közt vergődök, kérlek segítsetek!

A szitu az, hogy rádiós netünk van (Haninet talán mond vkinek vmit), szal antennán kapjuk a netet, amibe be van építve a modem. namost a modemből lejön egy kábel, ami egy szimpla kis switch-be megy, ami kétfelé (két gépnek) osztja szét a delejt.

Namost, szeretném a Wii-met, 2 Nintendo DS-t, és a laptopomat is egyszerre rákötni egy WLAN routerrel a netre (jelenleg a vezetékes megoldással a laptopomra megy a net egyik fele, de ha már WLAN-ban gondolkodok, legyen ez is így megoldva). Ehhez van is jópár jelöltem, de ez most nem fontos; ezt úgy képzeltem el, hogy a szobámban a netet biztosító UTP kábelt nem a laptopba, hanem a vásárolandó WLAN routerbe dugom be, ami majd az így jövő jelet szétosztja a jelentkezők között.

A probléma az, hogy a mi netünk fix-IP beállításokat követel meg, tehát a kapcsolatoknál az IP-címtől, a DNS-ekig minden kézzel kell megadni. Egy WLAN routert be lehet "tanítani" ilyesmire? Mennyire jó ötlet egyáltalán egy ilyen hálózatba beékelni egy WLAN-routert?