Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bezzzeg ez az Okami kurva nagy jatek :DDD tetszik!

anti hero

Okami - 4990 Ft a Saturnban a mammutban : ) megvettem :D
van meg van 10 kirakva, ha erdekel vkit...

anti hero

kisgabo
56é vettem, már bótban 62. egyre ocsóbb.

Sziasztok!!!!
Nintendo Wii-t vennék valakitõl olcsón ,ha van valakinek eladó!!!

tel:06204605980
e-mail: [email protected]
Törölt felhasználó
van excite truckombeszámításra és kpm
Törölt felhasználó
Nincs valakinek wii-re 1 zeldája eladó?csakis eredeti érdekel!
kisgabo
nfs carbon 4k, mercury meltdown 4k, metroid prime 8k.

eredeti, bontatlan játékok.

Hemüveg
Köszi. Megoldodott. Havali cuccost felraktam memkarira, hogy lehessen wad fájlokat betölteni és az akasztotta ki Sports játékot. Leszedtem, reset és minden ok.

Köszi

moonster
Nem lehet, raengedtel egy NTSC-s update-et es semi-briceklt geped lett?
Nekem akkor csinalta ezt.

Ha Wii Settings menuje nemmuxik, hanem hibas oldalt ad, akkor semi brickelt geped van.
Csekkold le es visszaterunk h lehet megcsinalni
Hemüveg
Már próbáltam, de nem ír ki semmit. És csak ennél a játéknál csinálja.

Hali!
Húzd ki a tápkábelt, várj egy kicsit majd dugd vissza.
Kiír valami hibaüzenetet?

Hemüveg
Sziasztok!

Az alábbi problémával találkoztam.

Ha berakja a fiam Sports játékot (eredeti a géphez adták), akkor a játék indítása után elfeketedik a kép, és lefagy a gép. Netrõl leszedtem (egy biztonsági málotot :)), de azzal is ugyanezt csinálja.

Valakinek van valami ötlete?

Köszi

Törölt felhasználó
jah értem kössz.
Beast Machine
Igen és nem. Az arm cannonod megmarad, de folyamatosan upgrade-elõdik/bõvül, 3 beam és 3 rakéta fejlesztés lesz.

...vágod?

Törölt felhasználó
hm elég érdekes játék még csak az elején tartok de elég fura.
De tényleg 10-es a skálán csak ez az 1 fegyó lessz?
Törölt felhasználó
ohh pont most lett meg kiírom és majd nyilatkozok róla.
<#dumcsi><#rolleyes><#nemtudom>

fotográfik kolomp edisön :D

ha mindjárt meglesz akkor már tökmindegy
:)

Beast Machine
11.

...vágod?

mindent egybevetve 10 az a game (foleg a bossfightok jok, ha nem kapsz agyverzest es megtanulod :D)

anti hero

Törölt felhasználó
A metroid prime 3 milyen wii-re mert mindjárt meglessz, és érdekelne hogy milyen,Mondjuk egy 10-es skálán nektek
Törölt felhasználó
Szegény meddig lesz kitiltva?
Mert küldtem neki pü-t
Lehet játszani remote-tal nunchuk nem is kell hozzá, az már más kérdés, hogy mennyire élvezetes.
Okosított gépem van, SPRAY updatelni akar (zelda nem akart). Engedhetem vagy mi?
<#nemtudom>

Beast Machine
érdekes lenne, ha lehetne, nincs hozzá elég gomb a két irányítón együtt...

...vágod?

hello!
a guitar hero-t lehet jáccani gitár nélkül a remote-tal és a nuncsákuval, vagy classic esetleg gamecube irányítóval?
kisgabo
mysims kingdom

eladó, 6 ropi. legyen egy eredei játékod is...

magyar feliratos, megkimélt, akit izgat, privi.

moonster
Hmm, ki is titottak atmenetileg..
22Barna22
nekemis

kisgabo
ird priviben, nekem jöhet.

Tudok beszerezni cuccokat Wii-hez, de nemtudom ez itt reklámnak számít e és szabad-e beírni???

Vagy esetleg nem tud valaki a magyarországi nintendo-ra kapcsolatot?
TQ cheater
Nem tom mit tegyél szaszaaa sajnos. Mi itt vettük a konzolt, és ha nem teszem be nagyon óvatosan a játékot, nekem is kattog a CD, és errort ír ki. De szerencsére ez eddig nem volt nagy probléma.

Be Positive! MMO GAMER

És ha a szervizben sem tudják megjavítani, akkor aztán tényleg megszívom, mert akkor kidobtunk feleslegesen ennyi pénzt :S Nah, mind1, akkor egy szervizt kell keresnem Gyõrben, ahol gyorsan megcsinálják. :)
koryne
Ha úgysem viszed vissza Olaszo-ba (tehát a jótállást tuti nem fogod használni), akkor miért baj, ha elveszik?

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sziasztok. nekem egy olyan problémám van, hogy kaptam egy Wii játék konzolt, amit Olaszországban vásároltak a szüleim. A konzol azonban rossz, nem indítja el a játékot, kattog, és a CD-t is kicsit megkarcolta. Ilyen esetben mi a teendõ? Mert Olaszországba nem fogjuk visszavinni, ha szervizbe viszem, akkor elveszíti a jótállást?! Mit tegyek?! Elõre is köszi a segítséget.
TQ cheater
Nem volt.

Be Positive! MMO GAMER

kisgabo
saturnban a bloom box is 7k.

TQ cheater
Sziasztok!

Megrendeltem Boom bloxot 7900-ért a gameparktól. Amúgy aki akar Okamit az most vegyen mert Saturnban 4990-ért lehet kapni ami sztem elég király ár (én nem vettem meg).

Be Positive! MMO GAMER

Anubys
Barátom, vagy olvasni nem tudsz, vagy színvak vagy...
Ez utóbbi esetben leírom neked ide feketével, hátha azt látod: "WAREZ = azonnali BAN!"

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

22Barna22
www.netõccsééle.asd

Off:Hello,valaki tud valami fi.etos ftp-et,ahonna tudnek jo wii gameket szedni?elore is thx.

Jimi Hendrix

TQ cheater
"s lõ világosság"- gyönyörû fogalmazás lordbalu.

Be Positive! MMO GAMER

hát ez elég érdekesen, jól hangzot :D kipróbálom mindenképp majd

anti hero

Anubys
Az ilyen netes boltok nem szokták becsapni az embert, mert ugye a neten gyorsan terjednek a hírek, és ha kiderül róluk, akkor bezárhatják a boltot.
Konkrétan tõlük még nem vettem, szóval nem tudok igent vagy nemet mondani, de ez általánosan igaz a netes boltokra.
Viszont az áraikat kicsit magasnak tartom (hogy BB-t mennyiért kapsz, nem tudom, de pl. DS Lite-ot náluk lehet a legdrágábban kapni, megy láttam pár játékot is, amit sokkal olcsóbban megvettem /pl. a Puzzle Quest 1990 volt a Saturnban, náluk most 5000). Szóval szerinte nézz körbe kicsit, és ha nem látsz máshol olcsóbban, akkor mehet.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

TQ cheater
De van multi, sõt akár 4 player játszhat egymás ellen is, vagy 2 egymással vagy 2 duellben :) . Akkor megvan a választásom! Különben meg a Gamepark jó hely? Nem csapnak be az internetes rendelésnél? Megbízhatóak?

Be Positive! MMO GAMER

Hát röviden: Nem vagyok valami jó jellemzõ de megpróbálom.

Farkas formát felvevõ istenként kell megakadályozni a gonosz természetfeletti erõk terjedését. Az emberek többsége csak farkasnak lát. Humoros történeteken át pl. A falu önjelölt hõsének segítünk ügy hogy ö ne vegye észre (A hõsnek fakardja van, s piás), azt hiszi ö gyõzi le az ellenfelek de nem is. :D

Egy picit a játékmenetrõl, mert végtére is az fogott meg engem.
Nem a harcon van a hangsúly hanem a történet végigjátszásán. Ha például azt akarod hogy nappal legyen s nem éjjel akkor fogod megállítod az idõt felfelé viszed a kamerát s rajzol egy napot s lõ világosság, ha megtámadnak szintén megalítót az idõd s rajzol egy bombát s láss csodát robban ha elindul az idõ. (S tényleg rajzolni kell :D)

Ja és vagy 40 óra játék idõt írtak neki de nekem egy picivel több lett.

Jó kis elgondolkodtató játék, a grafika pedig olyan mintha be lennél tépve.

Hát kb ennyit tudok írni róla.
Anubys
Boom Blox-ban asszem nincs multiplayer (bár lehet, hogy tévedek), de keress mondjuk egy Bust-a-Move -ot, azzal jól el lehet játszani 2 playernek.

Anubys
A Boom Blox istenkirály, és pont egy olyan játék, amilyet az elõzõ hozzászólásodban keresel.

TQ cheater
Hey nézem ezt a gameparkot és lehet rendelni 7 900-ért Boom Blox-ot. Megéri? Egyáltalán, ez új? Mert sehol nincs feltûntetve hogy új-e vagy nem.

Be Positive! MMO GAMER