Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
van meg van 10 kirakva, ha erdekel vkit...
anti hero
Nintendo Wii-t vennék valakitõl olcsón ,ha van valakinek eladó!!!
tel:06204605980
e-mail: [email protected]

Köszi
Nekem akkor csinalta ezt.
Ha Wii Settings menuje nemmuxik, hanem hibas oldalt ad, akkor semi brickelt geped van.
Csekkold le es visszaterunk h lehet megcsinalni
Húzd ki a tápkábelt, várj egy kicsit majd dugd vissza.
Kiír valami hibaüzenetet?
Az alábbi problémával találkoztam.
Ha berakja a fiam Sports játékot (eredeti a géphez adták), akkor a játék indítása után elfeketedik a kép, és lefagy a gép. Netrõl leszedtem (egy biztonsági málotot :)), de azzal is ugyanezt csinálja.
Valakinek van valami ötlete?
Köszi
...vágod?
De tényleg 10-es a skálán csak ez az 1 fegyó lessz?
fotográfik kolomp edisön :D
:)
anti hero
Mert küldtem neki pü-t
<#nemtudom>#nemtudom>
...vágod?
a guitar hero-t lehet jáccani gitár nélkül a remote-tal és a nuncsákuval, vagy classic esetleg gamecube irányítóval?
eladó, 6 ropi. legyen egy eredei játékod is...
magyar feliratos, megkimélt, akit izgat, privi.
Be Positive! MMO GAMER
Xbox Live gamertag: kilencnad
Megrendeltem Boom bloxot 7900-ért a gameparktól. Amúgy aki akar Okamit az most vegyen mert Saturnban 4990-ért lehet kapni ami sztem elég király ár (én nem vettem meg).
Be Positive! MMO GAMER
Ez utóbbi esetben leírom neked ide feketével, hátha azt látod: "WAREZ = azonnali BAN!"
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Jimi Hendrix
anti hero
Konkrétan tõlük még nem vettem, szóval nem tudok igent vagy nemet mondani, de ez általánosan igaz a netes boltokra.
Viszont az áraikat kicsit magasnak tartom (hogy BB-t mennyiért kapsz, nem tudom, de pl. DS Lite-ot náluk lehet a legdrágábban kapni, megy láttam pár játékot is, amit sokkal olcsóbban megvettem /pl. a Puzzle Quest 1990 volt a Saturnban, náluk most 5000). Szóval szerinte nézz körbe kicsit, és ha nem látsz máshol olcsóbban, akkor mehet.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Be Positive! MMO GAMER
Farkas formát felvevõ istenként kell megakadályozni a gonosz természetfeletti erõk terjedését. Az emberek többsége csak farkasnak lát. Humoros történeteken át pl. A falu önjelölt hõsének segítünk ügy hogy ö ne vegye észre (A hõsnek fakardja van, s piás), azt hiszi ö gyõzi le az ellenfelek de nem is. :D
Egy picit a játékmenetrõl, mert végtére is az fogott meg engem.
Nem a harcon van a hangsúly hanem a történet végigjátszásán. Ha például azt akarod hogy nappal legyen s nem éjjel akkor fogod megállítod az idõt felfelé viszed a kamerát s rajzol egy napot s lõ világosság, ha megtámadnak szintén megalítót az idõd s rajzol egy bombát s láss csodát robban ha elindul az idõ. (S tényleg rajzolni kell :D)
Ja és vagy 40 óra játék idõt írtak neki de nekem egy picivel több lett.
Jó kis elgondolkodtató játék, a grafika pedig olyan mintha be lennél tépve.
Hát kb ennyit tudok írni róla.
Be Positive! MMO GAMER