color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• bfg900
    Mingyeik konzol, amit kaphatsz az aruhazakban, jo valamire.

A Wii kinal egyfajta jatekelmenyt es ha nem erre vagysz, akkor nagyot fogsz benne csalodni, ennyi.
    A grafika termeszetesen gyenge a konkurensekhez kepest, a jatekok teljesen mas stilusuak, azonban konnyebb raerezni, beleszokni, ezaltal konnyebb beleunni is, persze ez termeszet kerdese.

Egy biztos en a legjobban a Bloom box, meg Super Mario Galaxy, Guitar Heroe jatekokkal szorakoztam, az ugymond PC jellegu cuccok szerintem nem erdemelnek tul sok szot.

Sokan azt mondjak, hogy tobbszemelyes jatekra jo csak, de ez nem igaz. Rengeteg jatek van, amivel egyedul is jol el lehet utni az idot, raadasul par uj mote meg egyeb beszerzese utan rajossz, hogy ez a legdragabb konzol a "harom" kozul :)

Viccnek tunhet, de szamomra az a legnagyobb vivmanya, hogy a kezem ugyeben van a mote es ha kedvem tamad bekapcsolom, nyomom 10 percig a wii play-t, aztan ha vege a tv-ben a reklamnak, akkor kikacsolom :) Regebben legalabbis igy csinaltam.

A mozgaserzekelessel sok problemam nem volt, kicsit lassu, kicsit pontatlan, de nem ereztem problemanak eddig. Bajom csak akkor volt vele, amikor felvettem az erzekenyseget, na, akkor total meghulyult. Aztan visszallitottam alapallapotba es azota gond nelkul mukodik.

NTSC jatekot NEM fogsz talalni 576 boltban, nem is ertem a kerdest :)

A konzolhaborut meg ne is fejtegessuk, orulnek, ha nem is gyuruzne tovabb. Mindegyik gepnek megvan az elonye, csak a PS3-ra nagy reszuk meg nem jelent meg ;)
    A kerdes csak az, hogy neked melyik felel meg jobban.