color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• QuippeR
    részemről ha nincs legalább irányár az apróhirdetésben, akkor ignorálom, és van egy olyan érzésem, hogy ezzel nem vagyok egyedül. jelen pillanatban az ausztráliai óriás-tatymagnukk nyálának viszkozitás-elemzése jobban érdekel, mint hogy mennyiért adja oda a Mario Kartot, de ettől még lehet, hogy egy jó irányárra rámozdultam volna. privit nem írok, mert nem én keresek Mario Kartot (ha keresnék, már rég megvettem volna boltban), hanem ő akar eladni.

egyszóval: irányár = mindenkinek jó. nincs irányár = az eladónak rossz. ezt próbáltam lekommunikálni.

neked meg nem nagyon volt közöd ehhez az egész párbeszédhez azon kívül, hogy sikerült három válaszban eddig ratyinak, ostobának és taplónak minősítened a hozzászólásaimat, megkérdőjelezni a tisztességemet és gyökérnek nevezni. szerintem meg egy nagyképű, ellenséges, tuskó f*szkalap vagy, és a borsónyi agyaddal nem látod át, hogy a negatív hozzáállásoddal sikerült az eleinte nyomokban felfedezhető segítőkészségemet átfordítani cinizmusba, aminek mások (Xupr, egyéb topiklakók) látják a kárát.