color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Zozo76
    Ha hardcore gamer vagy, az FPSek erdekelnek dogivel, a grafika is nagyon szamit, es egyatalan a nextgenben akarsz nyomulni es van HDTVd vagy legalabb egy TFT moncsid akkor XBOX360. Ha ezek nem fontosak szamodra de egy ujfajta iranyitasi metodussal akarsz jatszani, ugy erzed hogy a WII jatekbazisa simul hozzad, akkor WII. Ezt csak te magad tudod eldonteni. Mint latszik nekem nem a WII a legjobb konzol de ez csak az en szempontombol allitom. Ha lenne penzem ra, akkor WIIt is vennek, de mivel nincs, igy nem engedhettem meg magamnnak csak 1 konzolt. Es mivel HALO meg GTA4, Dead Rising is fontos jatekok szamomra igy nekem EZ a legjobb konzol. Nagy kar hogy a 360 hardware hat hogy is mondjam, mondjuk nem egy tuti buli, nekem epp visszafele tart a szervizbol, 1 ev utan lett 3 ledes. Aminek nagyon orulok hogy ha minden igaz jon a HDD install majd oszre, ruhhelem a DVD lemezrol valo jatszast. Na, a lenyeg hogy nezd meg a jatekkinalatot, EZ A LEGFONTOSABB!!! Utana meg talan a tobbi feature, stb. ;)

legalabb valaszolt egy XBOXos csavo is. ;)