10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Xupr
    Eladó Metal Gear Solid The Twin Snakes és Doshin the Giant csak egyben ajánlatokat p.ü-ben.
  • donatus13
    Hol laksz?
    Segítség valaki nem válal csipelést wii re mert kéne
  • kisgabo
    a csipet nem, de annak hatékonyságát...
  • hairdresser
    ha irok egy lemezt és mikor berakom a wii-be azt irja ki hog update-eljek,nem teszi recsre a chipet?
  • krisz073
    Neked nem :D
  • kisgabo
    ds helyett érdemes wii-t venni?
  • kisgabo
    hol a géped? :)
  • FECOKING
    no more heroes 5 ropi karcmentes.csere nem érdekel mert gépem már nincs hozzá
  • FECOKING
    eredeti karcmentes no more heroes játékomat eladnám wiire 5 ezer forintért.

• Totis
    Köszi de sikerült!
  • Totis
    Sziasztok!

Van egy kis problémám. Beregisztráltam a NintendoVIP.com -on 3 játékot. Kaptam érte pontokat. Viszont ezek a pontok nem jelentek meg a Wii Shop Channel-en.
    A Wii-t és a DS-t hogyan tudo beregisztrálni? A kódokat hol találom?
    Előre is köszi!

Üdv:
    Totis
  • kisgabo
    wii játékokat vennék, ha valaki megválik valamitől, címet árat dobjon priviben. köszi.

( budapesten )
  • QuippeR
    sima gh3 nekem jobban bejött.
  • Bhalage
    nah emberek,
    este hazahoztam a GH:Aerosmith-t, most álltam le (kicsit:p)

lehet kicsit elfogult vagyok, mert nekem bejon az osrock, u2, aerosmith, stb stb ugyhogy a jatekhoz cska ennyit fuznek hozzá:
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    KURVAJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
    \m/\m/
  • donatus13
    Ez is igaz xbox hasonló játék arzenállal jön mint a pc, ps 3 is elég jó :)
    megbízható és jó játékok jönnek szóval azon is elgondolkodhatsz...Drágább de a játékok viszont hasonló árba vannak.
  • Richard90
    Én inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy Wii vagy PS3 :D
    Igaz jóval drágább a PS3, de sokkal megbízhatóbb, mint az XBOX360. A Wiiről nem is beszélve :) Nem melegszik, nem fogyaszt sokat, kicsi a meghibásodási ráta. Ha van bika pc-d akkor szerintem felesleges Xbox-ot venned. Legalábbis szerintem. Mert ki fognak azok a játékok PC-re is jönni, amik XBOX-ra is. Legalábbis legtöbbje.
    Nekem is van Wii-m. Sajna én is kezdem kicsit megunni. De nemsokára jönnek ki rá a jó kis játékok. Pl. Star Wars.
  • Zozo76
    Bhalage: Teljesen egyetertek veled. Egyertelmu hogy single jatekokhoz sokkal jobb a XBOX360 mint a WII, online jatekokhoz meg a 3 konzol kozul talan a legjobb. De a WIIhez kepest mindenkeppen jobb. De ha otthon bulivan akkor meg a WII a nyero.

kisgabo: Itt most konzolokrol volt szo. Nekem a PC eszembe sem jutott. Azert vagyok konzolos mert mar vagy 5 eve nem jatszom PCn. Valtottam, nem bantam meg es ma mar egyatalan nem is birok PCn jatszani. Nekem a konzol a jatekplatform. Mar attol is herotom van ha meglatom egy PCs jatekban hogy felbontast, grafikaminoseget lehet allitani. Tenyleg ne keverjuk ide a PCt most, rendben?

Kulomben is a kerdest TE, es IGY tetted fel:

"urak, érdemes WII-t venni, vagy inkább x360?"

A dontes rajtad all!
  • kisgabo
    és? miért baj ha nem tudom mit akarok? azért kérdem a fórumtársakat, te betonparaszt, 2 értelmes hozzászólásod köszönöm.
  • fishBNS
    Van aki meg olyan hulye,hogy maga sem tudja mitakar...
  • kisgabo
    na, ez már érv. de bika pc mellé nemtom mennyire jó az x360, abból megvárnám a szeptemberi stabilabb eresztést...

wii meg a nintendo cuccok miatt jön be, bár sokan mondják, idővel megunták, sajna a eljutottam oda, hogy pl a DS-t én is..
  • Bhalage
    valóban drágák a játékok, de én úgy érzem, hogy a pénzedért kapsz valamit.
    Én amikkel eddig toltam, azok tartalmilag és a Wii irányítás ügyileg is nagyon tiptop játékok voltak - merthogy émg ennyi hónap után is mindig tudnak valami kis újat mutatni, meg még mindig poénnak tartom :).

szerencsére van jó munkahelyem, így nem okoz gondot 1-1 játék megvásárlása, ha épp hallom, hogy valahol valamit kapni.

nem tudom Zolcsi mennyire ért egyet, sztem xbox az ilyen single játék centrikus, Wii meg inkább partykonzolnak mondanám, többen tolni a legjobb.
    érdemes szétnézni, kipróbálni
  • Zozo76
    Ha hardcore gamer vagy, az FPSek erdekelnek dogivel, a grafika is nagyon szamit, es egyatalan a nextgenben akarsz nyomulni es van HDTVd vagy legalabb egy TFT moncsid akkor XBOX360. Ha ezek nem fontosak szamodra de egy ujfajta iranyitasi metodussal akarsz jatszani, ugy erzed hogy a WII jatekbazisa simul hozzad, akkor WII. Ezt csak te magad tudod eldonteni. Mint latszik nekem nem a WII a legjobb konzol de ez csak az en szempontombol allitom. Ha lenne penzem ra, akkor WIIt is vennek, de mivel nincs, igy nem engedhettem meg magamnnak csak 1 konzolt. Es mivel HALO meg GTA4, Dead Rising is fontos jatekok szamomra igy nekem EZ a legjobb konzol. Nagy kar hogy a 360 hardware hat hogy is mondjam, mondjuk nem egy tuti buli, nekem epp visszafele tart a szervizbol, 1 ev utan lett 3 ledes. Aminek nagyon orulok hogy ha minden igaz jon a HDD install majd oszre, ruhhelem a DVD lemezrol valo jatszast. Na, a lenyeg hogy nezd meg a jatekkinalatot, EZ A LEGFONTOSABB!!! Utana meg talan a tobbi feature, stb. ;)

legalabb valaszolt egy XBOXos csavo is. ;)
  • kisgabo
    van aki adott tippet, van aki csak beugat...
  • fishBNS
    Sosem ertettem,hogy valaki miert kerdez ilyet. Ha magad sem tudod,h mire van szukseged,akkor mas honnan tudna?
  • kisgabo
    urak, érdemes WII-t venni, vagy inkább x360?

elég drágák a játékok....
  • S8DJ
    WiFi = vezeték nélküli kapcsolat
  • hairdresser
    eladó fél éves okosított wii 12játékkal 60ezerééé
  • Lerstal
    sziasztok
    most fogok venni Wii-t és azt szeretném kérdezni h wifi van e magyaro.-n és h ingyenes e?
    köszi
  • Xupr
    Most árulnak egyik fórumon 5000ért NMH-t.Az még az enyém volt.XD
  • Bhalage
    munka utani esti csihipuhira most pont megfelel.
  • Bhalage
    sztem meg viszonylag eleg ritka
    : )
  • Xupr
    Ln még angliából rendeltem meg az NMH-t mikor megjelent.Szerintem a Boss harcokon kívül nagy semmi az a game.
  • CHEAPBOY
    Nálam is van még,nem ritkaság annyira az:)
  • CHEAPBOY
    JAhh, mert ennyire biztosra veszed, hogy megnyered.... ? :O
  • Bhalage
    nem tudom érdekel-e vkit, de 1db No more Heroes van még a gamepark boltban a keleti pu-nál..
    a másik itt van nálam :d
  • donatus13
    Igen élvezhetőbb nem annyira szemcsés a kép:)
  • analfa
    Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ezen a tévén élvezhetőbb a játék, mint egy sima képcsövesen? Az oldalon ilyet lehet nyerni, de nem akarok indulni a nyereményjátékon, ha nem veszem hasznát a tevének...
  • Balin
    azabaj hogy most nincs sok pénzem:/
    megmár rég használtam játékra a ds-t...
  • zola2000
    Próbálj meg a vaterán rákeresni, ott biztos találsz olyan wiieladót, aki beszámít dst.

Egyébként minek eladni a dst, annyi jó játék jön ki rá, főleg jrpg fronton.