color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• donatus13
    Nem akarok itt semmi warezrol beszélni én ugy tudom hogy a 40 gb ps 3 szar és csak a 60 gb az ami normálisan müködött eddig ami olyan 120 k én multkor 130 elég bika gépeket láttam de én magamnak teszek össze jó ideje aminek következménye hogy mindig utánna járok a dolgoknak és észre vettem hogy most baromira lent vannak az árak a pc téren is igyhát ha belegondolsz 120-140 ért veszel elég bika gépet amin megy a cod crysis elég szép teljesítményen a másik meg Véletlen nem muszáj venned eredeti játékot mert ha meggondolom veszek 10 ps 3 ot az olyan 140 k és 120 az alapgép akkor már valahol olyan 260 körül járok amiből hát hadne mondjam milyen pc ket össze lehet tenni... Amugy nekem is tetszik a ps 3 csak egyszerűen nem akarok konzolt venni mert ugyis a gépen van dolgom szövegszerkesztés netezés ilyesmi ugyis itt csinálom meg ide biztos hogy megjelennek a komolyabb játékok is csak beton gép kell alájuk de szerintem ps 3 al szintet tud tartani a pc na mind 1 ennek a regénynek most vége majd legközelebb többet írok:D:D:D