color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• peat666
    Ritkán olvasok híreket, de nekem az jött le hogy a klasszikus kalandjátékok egy platformon fognak élni és virulni. Annak a platformnak a topikjában tanyázol jelenleg. Legalábbis már elsiklottam pár kalandjáték bejelentés felett, mostanában nemtudok arról hogy x360/ps3-on sok lenne. Tenisz meg box meg vannak a nagyobb konzolokon is, számodra lehet hogy nem konzoljáték de sokaknak az.

Wii-t mindenki temette, így játékkínálatot és minőségüket tekintve az idei év lesz kiindukási pont, mivel tavaly álltak neki játékot írni sokan, miután kiderült mégsem bukta. A bejelentéseket elnézve már (lényeges szó) nem állja meg a helyét a kizárólag társasági konzol elnevezés. Az tény hogy az elején kritikán aluli volt a kínálat. Kb úgy mint az x360/ps3 párosnál, amikre már megjelenés előtt is jó ideje fejlesztettek. Én úgy gondolom, hogy az ötletes és igényesen kidolgozott (nem a grafika, játékmenet) játékok az egyszerűbb hardware miatt wiire fognak jönni leginkább. Olcsóbb és gyorsabb, így a kreatívságot még nem mellőző kiscsapatoknak ez marad. Ps3/x360 el van baszva és ha kiadják az erősebb wiit olyan elven az is el lesz. Konzol szerintem ott kéne kezdődjön hogy egy (exkluzív és nem port)igényes játékfejlesztés max 1 év. Ebbe a mostani wii is épphogy belefér. Így a konzol élettartama alatt tud csinálni 3-6 játékot rá egy fejlesztőcsapat(nem kiadó), a másik kettőnél ez 1-3. Ez is szánalmas valahol ha belegondolunk. Elsőre meg igen kevés csapat tud maradandót alkotni.

A lényeg mert kicsit hosszú: mind3 konzol el van baszva valahol, ps3 jönne be nekem wii kontrollerrel és olyan fejelsztőkörnyezettel amivel harmad annyi idő alatt írhatóak meg a játékok rá mint most.