color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Hustler_hu
    Munka után a párommal egy boxmeccs meg vagy tenisz. Tudod az a jó benne, hogy pl. a box rendesen leízzaszt. De nem csak ezért szeretem. Felhozok neked egy példát : Godfather . PC-n egy kalap xar , de wii-n ... Tudod milyen feelingje van szétverni egy másik gangster fejét? Nem csak gombokat nyomkodsz , hanem ott vagy ... benne... Vagy például belopózol vki mögé és széthuzod a controllereket és nyakk megfojtottad vagy rántasz egyet és kitörted a nyakát... Brutális ? Lehet. De nem azért játszom mert megtenném bárkivel , hanem azért, mert ha gangszter vagyok akkor bele is szeretem élni magam. (pl. a Manhunt nem érdekel...) Tehát, ha teniszezek akkor teniszezzek, ne csak egy gombot nyomkodjak, vagy ha golfozok akkor ne az egeret rángassam. De olvasom, hogy te RPG párti vagy. Szeretem az RPG-et is és alig várom Wii-re valamelyiket.(Persze értem, hogy mire cézol azzal, hogy nem szereted ezt a tendenciát ahogy a casual gaming elveszi a teret a massive storybased gamingtől és egyetértek veled! Szerintem a storybased gaming(és itt nem aztmondom, hogy hardcore, mert ez a kifejezés egy picit félre lett értelmezve...) javára fog válni, hogy, ahogy bővül a piac (és egyre tőbb a casual gamer...) úgy a fejlesztők meg fogják teremteni a pénzügyi alapokat casual gamekkal, hogy abban a néhány jó gamaban, tényleg a minőséget biztosítsák. Erre egy tőkéletes példa a net. Ahogy bővült a felhasználók köre, úgy javultak a mögötte álló tartalmak. A játékipar is ilyen : Shake the moneymaker :)