color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Keviny
    azt hiszem kereken 60 csillagom van :)

Bugok: tévedtem, annyira nem vészes, csak én csináltam a DVD-ről egy másolatot és azzal játszottam, azt meg valahogy nem szerette a Wii és ott voltak olyanok h bementem egy épületbe és lefagyott, meg szalad a nyílt terepen és egyszercsak láthatalan falakba ütközik, stb.

de most hogy az "eredetivel" játszottam egy órácskát azt kell mondjam, nagyon jó kis gamma! annyi bug van ami az elején kicsit zavart, hogy amikor elmész egy gyalogos mellett akkor mihelyst kilép a látószögedből eltűnik. de ezt leszámítva nincs vész.

nagyon hangulatos, olyan mintha a GTA-t kutyulnád a Killer7-el és mindezt egy C64-en játszanád! nem vicc, egy csomó minden C64es jellegű, kezdve a betűtípusoktól, jópár zenei megvalósításokon át, pályavégi képernyőkig... és tele van szürreális poénokkal amiket imádok!

pl: csinálod a küldetést, mész a folyosón, gyilkolod le az ombrékat ahogy illik, aztán belépsz egy szobába ahol egy sorban baseball játékosok vannak, majd az első hozzádbasz egy labdát amit úgy kell visszaütnöd hogy lemészároja az összes játékost és még az ajtót is kivigye.