color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• galocza
    halihó,
    mi is most vettünk a szülőknek, szóval nem vagyok rutinos - majd nálamnál okosabbak kiegészítenek/kijavítanak.
    készülék maga 2 fajta van: a topik tetején látható klasszikus, és a fekvő family edition. utóbbi nem kompatibilis gamecube játékokkal, szóval ha ilyenek érdekelnek, a hagyományost kell válaszd. minden csomag oldalán ott a kép a készülékről, szóval könnyű megállapítani, melyik dobozban mi van.
    ettől eltekintve, hogy melyik pakkot választod, az a te ízlésedtől függ színben ill. a pakk tartalmában. most elég szerencsétlen helyzetben vagy, az utóbbi 1 hétben 5 műszaki áruházat látogattam végig, a wii-kből nincs nagy választék már, szóval ha karácsonyra kell, kb azt veszed amit kapsz, nem amit akarsz.
    a választék kb (remoteplus és nunchuk mindben van):
    -mario kart pakk: + wii sports +mario kart és +kormány
    -sports resort pakk: +wii sports +wii sports resort játékok
    -fit plus pakk: +balance board +wii fit plus program
    az utolsó csak fekete (tudtommal), sports resort fekete/fehér, mario kart létezik ezen kívül bilikék/piros színben.
    amit én láttam hét elején/közepén saturnokban/media marktokban: mario kart (fehér), wii fit plus (fekete) és sports resort (fehér). az általam keresett fekete sports resort pakk vasárnaptól szerdáig elfogyott pl a mammutban. szóval ha csak nem kaptak új készletet (és nem ígérték), a fenti a választék, vagy annyi se.
    speialista boltokban is hasonló a helyzet, hacsak vhol véletlenül nem maradt pont 1 olyan, ami neked kellene.
    ha ráérsz karácsony utánig, lehet hogy az árak esni fognak +jön új adag az országba.
    hogy melyiket? mi a szülőknek vettük, a wii fit plus kötelező volt, de jobb lett volna külön, sports resort pakk mellé megvenni. ha autókázni akarsz, ott a mario kart csomag, abban is van egy partijáték, a sports. ha kondira kellene, wii fit plus pakk.
    az árak azonos áruházaknál is különböznek, pl határ úti saturn 57000, mammut, arena 60000 fit plus pakkra, sima fit plus +bb (konzol nélkül!) pólusban media marktban 25000, west endben 28000.