Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
  • TheCow
    >hogy lehet azt a rohadek tankot megjavitani amikor raomlik a szikla?

Jobb oldalt alul, ahol az ikonok vannak, felül tudsz váltani a 3 izékével, és van még 2 ugyanolyan ikonsor az alapon kívül. Abból kikeresed a csavarkulcsot, és utána már csinálja.

Van még olyan mazochista rajtam kívül, aki tactical módban játszik? Beszedtem két levél nyugtatót kb. mire végeztem a németeknél első pályával... Más külföldi fórumban olvastam, hogy ez még ráadásul gyenge is, később sokkal jobban bedurvul.

Pozitívum:
    - Szép
    - Változatos fegyverek, egységek
    - Jónak tűnik a sztori, látszik, hogy foglalkoztak vele

Negatívum:
    - Kő buta AI - saját emberemtől fél méterre áll egy ellenség, erre elkezdi előszedni a kézigránátot, közbe meg jól agyonlövik
    - Másik kedvencem, mikor kirohannak mint Zrínyi a gránáttal a nyílt terepre a támadás parancs kiadása után (a géppityut persze gondosan elcsomagolja a hátizsákjába, hogy ne zavarja futás közben)
    - Gyökér scriptelés - pl. meg akartam kerülni a parkot a német 1. pályán (kidobtam egy házat kézigránáttal), erre az embereim maguktól visszaszaladnak félútról, mert arra ugye "nem szabad menni" LOL.. akkor írják meg úgy, hogy tényleg ne is lehessen, ez így nem túl jó.
    Szintén 1. pályán a vége felé támad kb. 25 angol a 2 megmaradt emberemre az AI meg a háttérben nyugodtan szerelgeti az elromlott tankot. Közbe egy-gránát is repül, de látszólag semmi nem zavarja őket a munkában. Ja és persze mind a kettő terminátor, nem árt nekik az ólom
    - Ha elvesztesz egy (két) embert a küldetés elején, a vége felé valószínűleg nem bírod befejezni és kezdheted előről az egészet, hiába jutottál el addig, mert esélytelen vagy, akkor túlerővel támad a gép.