Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
lee56 #1050 Akkor hogy szólitsalak, hülyegyerek?, vagy netán szerencsétlen?
Éppen te arcoskodsz azzal ha nem vennéd észre, hogy azt feltételezed, hogy azért "rinyálok", mert nem volt sikerélményem, és 15 perc játék után esélyem se lenne, lol egyrészt nem annyira bonyolult a játék, egy 10éves kisgyerek is tudja kezelni 5perc használat után, szal ne gyere nekem a verhetetlen vagyok hülye szövegeddel, látszik te sem vagy sokkal idősebb 10évesnél.
"nem pedig olyan luzerek akik képtelenek nyerni és ezért rinyálnak szal ha nem tetszik a játék"
- Ja és ne legyél már olyan lúzer léccives hogy állandóan ezzel jösz holott abszolut lövésed sincs hogy játszom!
A 15 perc sem igaz mondjuk, 2-3 játékot lenyomtunk haverokkal, az elsőn ugyan szarrá laggoltuk magunkat és akadt is, a másodikban már hellyel-közzel tudtunk játszani, de igazából nem tetszett a dolog egyikünknek sem, és mentünk inkább soldiersezni.
De fölösleges itt személyeskedni, már kezdem unni nagyon, ha meg csak ugy tudsz nagygyerek lenni hogy leszólsz mindenkit akinek nem teccik a vélemyénye akkor tudlak sajnálni, és abban nem leszek partnered hosszutávon.
Ha nektek tetszik a játék igy ahogy van, nekem abszolut semmi bajom vele, érezzétek jól magatokat. De nekem senki ne modnja hogy jöjjek játszani vele, és hogy patch nélkül is "jó szórakozás" mert nekem nagyon nem volt az.