• Zsolo007
    Nemtudom mi bajotok van a csapattársakkal, szerintem egészen korrektek :D. Én mindíg beállítom őket, hogy kövessenek, így hátba nem tud támadni az ellen. Ha meg elölről, úgy kapnak el, hogy nem látom az ellent, akkor meg egyenként beállítom őket Coverre, és szépen ki is szedik, ill nagy nyílt terepre is előre küldöm őket, gyakran hamarabb kiszúrják az ellent mint én. Korrektek abból a szempontból is, hogy ha lövöldözés van megpróbálnak fedezékbe kerülni, a supportosom ereszti a tűzet az ellen irányába, közben van időm nekem fedezékbe menni, vagy ha úgy van akkor a mesterlövészt ráküldeni a csávóra. Volt olyan támadás amit a térképen terveztem és kiviteleztem, csak a csapattársakkal, és nagyon hatékony volt. Nekem nincsenek ilyen "negatívok" meg ilyesmi.... A pathfindingja nem a legjobb, kicsit vezetgetni kell (ergo ha két van pár épület és be akarod küldeni közéjük akkor, akkor érdemes move-al rávezetni, és csak utána kiadni a végleges cover pozíciót, mert maguktól nem találják meg).

RSről meg annyit, hogy szerintem ennek jobb a csapat AI-je (szerintem). Én az RS minden küldetését egyedül vittem, mert az összes csapatot lelőtték körülöttem. Eléggé balfékek voltak. Az, hogy a multija nagyon el lett találva az természetesen megkérdőjelezhetetlen.

mint már írtam jó multi nélkül halott a játék és teljesen mind1,hogy a single kinek tetszik vagy kinek nem....
    Hát lol ezt bízd már ránk, ok? Szerintem nem kell jó multi egy jó játékhoz, én csak ritkán tudok multizni, így azzal kevésbé szoktam foglalkozni, elhiszem, hogy te a klánodban sokat multizol, de ezért még ne szóld le a singlet, ok? Abban igazad van, hogy jó multi tesz hosszú életűvé és sikeressé(pénzügyileg) egy játékot, de....(lsd. előző mondat)

Egyébként abban egyetértünk, hogy a H&D nagyon el volt találva.