2409
  • huzolee
    nekem ez megvan mi is ezt használjuk
  • 79Alba
    Ez kell hozzá
  • 79Alba
    nekem mükszik. de kell hozzá egy progi amit a fórumba leírtam. szedd le és utánna beszélünk
  • huzolee
    nekem megy ... és egyik haverral tegnap óta próbálgatjuk
  • Caterpillar
    Őmmm Van esetleg itt olyan valaki akinek megy a multi része és megosztaná tudását szerény személyemmel?? Jó lenne kipróbálni coopban is!
  • huzolee
    sztem érdemes ... a grafika nekem kifejezetten tetszik habár a gépigény ahhoz képest télleg nagy, a hl2 nél sztem szebb
  • csgj
    érdemes ezt leszedni? mert azt hallottam, hogy a single sz*r, a grafika az übernagygépigényhez képest átlagos.... de én amíg nem látom nem akarom értékelni..
  • huzolee
    rossz mappaelérést irtam az előbb ... sry
    Programfiles/Common files/InstallShield <== ezt kell átnevezni ...
  • huzolee
    Hy all! RetekSubos izé ez neked szól => nekem a tycoon city new york nál irt ki ilyen hibát! Tedd ezt : 1. tegyél láthatóvá mindent
    2. a temp mappát megkeresve ird át akármilyen névre és amikor feltetted a gamet nevezd vissza eredeti nevére és elvileg menni fog...
  • 79Alba
  • cuccok
    6600gt a 256 mb-os verziókból,intel nem cerka 3.0 GHZ,1GB ram ddr 400-as!!ennyi.
  • Zsolo007
    Nekem lett pár +fpsem...
  • Dns5000
    valaki meg tudna erositeni hogy sokat gyrosul az omega drivertol?
  • Dns5000
    Az a rohely hogy kibaszott minimalis a kulebseg a minimum meg a maximum graf fps-se kozt. Tok minde1 hogy 16x os 2x antializig van rajta dinamikus fenyek, arnyekok.
  • Shep
    Szerintem a lockdown se volt rosz, bár lehet csak a hang irányítás miatt :)
  • Gabor_(HSF)
    Na látod ez ilyen egyszerü.. neked tetszik, nekem nem és ennyi..
    nem azt mondom,hogy nem érte meg ezt a 3 napot amit eltöltöttem vele,mert a lockdown-nál már sajnáltam azt a ráforditott 6 órát a végéig...
    de részemről ismét csalodás az ubi-tól
  • Zsolo007
    Én meg igen :). Szubjektivitás rulzzz
  • Gabor_(HSF)
    Látod én biztosan nem játszom végig még1x,mert se hangulatot,se kihívást nem ébreztet bennem
  • Shep
    Jó, szerintem jó játék, a ársak se hülyébbek mint eddig, vannak bugok, hülyeségek, de ettől még jó játék, a multi meg nem izgat egy játéknál sem mert egyetlen multi game van amit már jó pár éve nyomok az pedig a CS.
  • Zsolo007
    Én nem fogom megvenni, nagyon kevés olyan játékot adnak ki manapság amit érdemesnek találok a megvételre. Ez nem tartozik közélyük...

De ettől még a !mai! felhozatalban egészen korrekt, és kellemes időtöltés ha éppen nem Quake szintű hentelésre vágyom, de mégis FPSre....

És igenis elképzeéhető, hogy elő fogom venni később is.....Persze ezt majd az idő dönti el :)
  • Gabor_(HSF)
    Nem én próblémáztam ad 1..
    2. ha már ennyire pontositunk 1-2 hónap miatt az igaz hogy 98 novemberén megjelent a hl(mégha én csak 99 tavaszán játszottam vele)mintahogy az is hogy a mohaa-t 2001 karácsonyára már végigjátszottam..
    de nem a pontos dátumok volt a cél az okfejtésre,hanem a játékmenetek összehasonlitása.....
  • Shep
    Hát figyelmedbe ajánlanám az alábbi oldalakat ha nekem nem hiszel

HL 98
    Medal 2002
    rainbow six 98

A HL meg biztos azért lett több újságban is a 98-as év játéka mert 99-ben jelent meg. Egyébként a rainbowra én is 98at írtam, nem értem a problémádat.
  • Gabor_(HSF)
    Te megfogod venni ezt a játékot? vagy aki csak single-t tolja,az megfogja venni?vagy szerinted egy játék amit 3 nap alatt végigjátszanak,azt minden héten újból megteszik?
    Minden FPS sikerét a multi befolyásolja és tök mind1 neked erről mi a véleményed..az "only single player" nem fogja növelni az eladások számát,(vagy csak töredéke)a vevőkőr nagyrésze az a multiban van..
    De hát minek ragozzam tovább..az idő úgy is eldönti...........
  • bepe79
    Az Omega driverek mindig is jók voltak. Az ATi Radeon Omega driverek is CP-sek ráadásul (nem Colntrol Centeres .NET-esek), és jobban teljesítenek a kártyával, mint az official ATi Catalystek.
  • kill3r22
    Asszem én innen szedtem
  • Magnum PI
    Linkeld már be a drivert, köszi!
  • kill3r22
    Hi all!
    6600 GT seknek! Ugye probléma sokaknak a csunya beleakadás lowon is...
    nah nekem ijen nincs 6600 GT-m van OMEGA Driverrel
    1024x768 Medium Minden maxon ezen kivül post effect high shadow minden bevan kapcsolva anizotropy 16X
    20-24 FPS és jáchato nem akad harc közben sem...egyébként ne használjatok frapsot és akkor nem zavar ha csak 20 FPS...:P
    és nincs nagyon beleakadás ha város felé fordulok..
    Gépem
    Sempron 2800+ 6600Gt 128Mb 1.5GB 400DDR Swap file 1.5 GB
  • 79Alba
    sajnálom de tényleg le kell cserélned pár dolgot
    Hm.Ennyire sovány lennék?
    De a telepítésnél akkor miért nem azt írja ki,hogy kevés a gép hozzá?
  • bakvarnyu
    Megoldás: Totális gépcsere=) Na jó a procit nem kell.Én is félreteszem a játékot vagy 2-3 évre.
    p4 2,8 ,Ati radeon 9250, 512 ddr
  • 79Alba
    milyen géped van?
    Setup has experienced an error.
    Please do the folowwing:
    - close any running programs
    - empty your temporary folder
    - check your internet connectionm (internet based setups)
    Then try to the setup again

error code: -6001
  • 79Alba
    ?
    Erre a problémára mi a megoldás?
    Olvasok vissza ,de nem találom.
  • Zsolo007
    Nemtudom mi bajotok van a csapattársakkal, szerintem egészen korrektek :D. Én mindíg beállítom őket, hogy kövessenek, így hátba nem tud támadni az ellen. Ha meg elölről, úgy kapnak el, hogy nem látom az ellent, akkor meg egyenként beállítom őket Coverre, és szépen ki is szedik, ill nagy nyílt terepre is előre küldöm őket, gyakran hamarabb kiszúrják az ellent mint én. Korrektek abból a szempontból is, hogy ha lövöldözés van megpróbálnak fedezékbe kerülni, a supportosom ereszti a tűzet az ellen irányába, közben van időm nekem fedezékbe menni, vagy ha úgy van akkor a mesterlövészt ráküldeni a csávóra. Volt olyan támadás amit a térképen terveztem és kiviteleztem, csak a csapattársakkal, és nagyon hatékony volt. Nekem nincsenek ilyen "negatívok" meg ilyesmi.... A pathfindingja nem a legjobb, kicsit vezetgetni kell (ergo ha két van pár épület és be akarod küldeni közéjük akkor, akkor érdemes move-al rávezetni, és csak utána kiadni a végleges cover pozíciót, mert maguktól nem találják meg).

RSről meg annyit, hogy szerintem ennek jobb a csapat AI-je (szerintem). Én az RS minden küldetését egyedül vittem, mert az összes csapatot lelőtték körülöttem. Eléggé balfékek voltak. Az, hogy a multija nagyon el lett találva az természetesen megkérdőjelezhetetlen.

mint már írtam jó multi nélkül halott a játék és teljesen mind1,hogy a single kinek tetszik vagy kinek nem....
    Hát lol ezt bízd már ránk, ok? Szerintem nem kell jó multi egy jó játékhoz, én csak ritkán tudok multizni, így azzal kevésbé szoktam foglalkozni, elhiszem, hogy te a klánodban sokat multizol, de ezért még ne szóld le a singlet, ok? Abban igazad van, hogy jó multi tesz hosszú életűvé és sikeressé(pénzügyileg) egy játékot, de....(lsd. előző mondat)

Egyébként abban egyetértünk, hogy a H&D nagyon el volt találva.
  • Caponee
    "Már bocs ,de nekem akarod mondani mi volt 98-ban?" Half-Life 1 Ha már enyire vissza mentek az időben.Egyébként az emlékek megszépülnek.
  • Gabor_(HSF)
    Már bocs ,de nekem akarod mondani mi volt 98-ban?
    De megmondom ,a HSF ben Öcsi meg én akik már a neten R6 oztak és legkorábban magyarral 99 végén találkoztunk és itt nem a nagykéűségről volna szó,mielőtt valaki félre értené,csak ha megkérhetlek ne akarj engem kioktatni,hogy mivolt anno és mi nem...................
  • Gabor_(HSF)
    Na akkor abban maradtunk,hohy a mohaa az 2001 decemberi, a hl meg 99 es...
    és ha játszottál ezekkel annak ideén,akkor már nem is értem miről beszélsz,jó az R6 mint első fps még tényleg nem volt a csúcs,de az RS az szenzációs volt minden téren..össze sem lehet hasonlitani az AI-k viselkedését a 2 játék között..a Hidden-ben pedig ha letetted az embered,az figyelt és nem lőtték hátba,mint itt...
    de ez megint csak egy olyan dolog,ami pár napig idegesit aztán kész..ettől még lehetne jó is,de nem az..
    mint már írtam jó multi nélkül halott a játék és teljesen mind1,hogy a single kinek tetszik vagy kinek nem....
  • Gabe18
    Szerintem itt bármiféle taktikázásról beszélni teljessen felesleges.Miféle taktikát lehet arra alapozni hogy kijelölöm hogy menjen az ember x pontra,erre x ponthoz képest megáll plusz-minusz 10 méter.Hogy közben kigyalogol a tűzvonalba,nem számit.És ez csak a legelemibb hiba.
    Itt legfeljebb az lehet a taktika hogy a társak marhaságait előre bekalklulálva hogy tudunk elörehaladni...